m2ts, mpls, bdmv, clpi, cer, tbl
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Dupa o ploaia torentiala, am gasit un folder numit “Ozzfest 10th Anniversary 2008 1080i Blu-ray VC1-HDmonSK” si are cam 23.00 GB. Cica ar contine ce se vede in poza…banuiesc a fi niste clipuri. Cand dau click dreapta pe fisiere ca sa vad cu ce draq le deschid, nu-mi arata nici o aplicatie. Folderul l-am gasit azi-dimineata, inainte sa plec la uzina si n-am studiat problema prea adanc iar cei pe care i-am intrebat, nu au stiut care-i treaba cu ele.
O voce din public spune ca “Fisierele pot fi vazute cu PowerDVD sau VLC media player(m2ts-urile mai precis).” dar asa cum am spus mai sus, nu-mi arata nici o aplicatie ce ar recunoaste aceste fisiere. Acum sunt la uzina, pe o troaca ce ruleaza Win si n-am fisierele la indemana. Cu ce credeti ca se deschide?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

na ca mi-a venit ideea sa vad ce zice lumea pe forumu’ lu’ VLC, despre problema asta. se pare ca ar fi posibil…dar de ce nu-mi arata ca pot deschide cu VLC?
daca a lucrat cineva cu astfel de, vorba lu’ Stan, filuri, poate stie si cum le convertesc intr-un format ceva mai “uman”!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

...MPLS file is a Blue-ray Disc Movie Playlist. MPLS files store information corresponding to Movie PlayLists. One file is created for each Movie PlayList…