Dupa o ploaia torentiala, am gasit un folder numit “Ozzfest 10th Anniversary 2008 1080i Blu-ray VC1-HDmonSK” si are cam 23.00 GB. Cica ar contine ce se vede in poza…banuiesc a fi niste clipuri. Cand dau click dreapta pe fisiere ca sa vad cu ce draq le deschid, nu-mi arata nici o aplicatie. Folderul l-am gasit azi-dimineata, inainte sa plec la uzina si n-am studiat problema prea adanc iar cei pe care i-am intrebat, nu au stiut care-i treaba cu ele.
O voce din public spune ca “Fisierele pot fi vazute cu PowerDVD sau VLC media player(m2ts-urile mai precis).” dar asa cum am spus mai sus, nu-mi arata nici o aplicatie ce ar recunoaste aceste fisiere. Acum sunt la uzina, pe o troaca ce ruleaza Win si n-am fisierele la indemana. Cu ce credeti ca se deschide?
na ca mi-a venit ideea sa vad ce zice lumea pe forumu’ lu’ VLC, despre problema asta. se pare ca ar fi posibil…dar de ce nu-mi arata ca pot deschide cu VLC?
daca a lucrat cineva cu astfel de, vorba lu’ Stan, filuri, poate stie si cum le convertesc intr-un format ceva mai “uman”!
...MPLS file is a Blue-ray Disc Movie Playlist. MPLS files store information corresponding to Movie PlayLists. One file is created for each Movie PlayList…