Cum schimb doar iconitele?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

v-am tot vazut pe toti aici ca va dati cu parerile despre Summerboard sau Customize, altii pro altii contra.. eu sunt destul de fericit de iPhonul meu fara mari ajustari de acest gen.. doar ce am navigat acum pe net si am gasit tot felul de iconite dragute pe care intradevar, poate le-as pune in locul unora deja existente..
intrebarea este binenteles, pot sa fac asta fara sa instalez vreo nebunie d’aia? nu exista un loc unde sa pot da un copy/paste peste imaginile vechi?
mentionez ca pentru a cotrobai prin iPhone, folosesc PhoneView, ceea ce inseamna ca depind de Mac.
Thx!

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 25.09.06

Salut,

Iconita pentru o aplicatie o gasesti in interiorul folderului <nume aplicatie>.app, este un fisier icon.png, il schimbi cu orice alt fisier png de aceasi dimensiuni (60x60 pixeli)

O zi buna,
Silviu

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

mersi silviu, dar zi-mi si cum sa vad folderele alea smile.. in phoneview nu este atat de avansat “View-ul” vad doar niste basic things..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Din pacate doar cu ssh vei putea sa intri in /Applications/<nume aplicatie>.app. Pentru a folosi ssh-ul ai nevoie de un telefon jailbreak-uit

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

problema nu e asta, problema ca daca vreau sa folosesc ssh-ul am nevoie de wifi.. ceea ce ar include sa ma aflu intr-o zona cu wifi.. si binenteles sa am si cu mine un laptop mac care sa se conecteze la wifi si bla bla bla… am facut asta o data… mareee bataie de cap..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Fara ssh nu ai cum sa faci, iar in ceea ce priveste wifi, totul se rezolva cu un router wireless, sau cu un ad hoc connection de pe laptopul tau daca are placa wireless, nu ai nevoie de net pe iphone, doar de o conexiune wifi cu un calculator pe care sa ai un client ssh (cyberduck pe macosx sau winscp pe win)