Configurare RETEA
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 15.08.06

Caut expert sau priceput pentru configurarea retea mixta Mac/PC in Cluj Napoca.

Ar fi vorba de separat 2 retea, de stat acces, useri ptr fiecare si…pam…pam..acces VPN la fileserver.
E vorba numai de setari, nu tras fire, gauri…etc. Si ma bag si eu la o mana de ajutor mai semicalificata. Estimarea mea e maxim juma de zi de munca.

Serverul e un powermac G4 cu 3 harduri (1 sistem, 1 date, 1 backup). Exista 8 macuri “clienti” si 2 PC. Cu exceptia PC totul e pe wireless.

Astept oferte!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

pai cred ca o poti face si singur wink

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
mediaconvertor - 14 Iulie 2008 07:57 PM

pai cred ca o poti face si singur wink

Pai…daca puteam mai bagam mana in buzunar? La VPN chiar nu ma pricep si in chestia cu facut 2 retele cine are acces pe care mi-am prins deja urechile. Asa ca am nevoie de ajutor!

Astept oferte!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Nimeni? Stiu ca nu se imbogateste nimeni din asta dar m-ar ajuta enorm! Se poate face si in weekend sau seara. Nici un clujean?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 03.02.08

daca nu gasesti in Cluj poti folosi eventual un Skype si cu Remote Acces pe server si nu e musai sa se mai miste omul pana acolo. E o idee wink

Semnătură 

MacBook Pro “Core Duo” 2.0 15”
MacBook “Core Duo” 1.83 13” White
iPhone 3G 8Gb 3.1.2
iPod Nano 4th gen 4Gb
Airport Express Base Station with Airtunes

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

recomand sa pui osx server pe powermac si sa treci la treaba. citeste cateva manuale ca nu e asa greu wink

daca eram pe zona, ma bagam eu smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Di3Hard - 18 Iulie 2008 03:55 AM

daca nu gasesti in Cluj poti folosi eventual un Skype si cu Remote Acces pe server si nu e musai sa se mai miste omul pana acolo. E o idee wink

Exista si skype si remote access! Se baga cineva la distanta?