Problema cu appstore
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.05.08

Incerc de cateva zile sa creez un cont pe appstore romania si de fiecare data cand completez datele (adresa,card,etc) imi da “iTunes is unable to process your request at this time. Try again later.”  Prima data mi-am zis ca-i de la card. am un VISA electron euro 26 de la Banca transilvania. Am fost la o sucursala a bancii si mi-a zis tipul de-acolo ca pt tranzactii pe internet trebuie setate anumite optiuni “pt internet” si am completat formularul respectiv si cica au fost efectuate si acuma ar trebui sa mearga orice tranzactie pe internet, chiar daca e debit card. Dar imi da aceeasi eroare. Ce altceva ar putea fi?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu toat cardurile sunt acceptate…
de la BT merge insa cel mondo, parca

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Titan, Bucuresti
Macuser din: 13.10.06

NU o sa mearga niciodata Visa Electron sau Maestro. Trebuie sa fie card de credit. Scrie clar ce accepta in formular.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Alt card nu-mi mai fac, iar optiunea paypal nu e acceptata pe appstore romania. Imi poate oferi altcineva o alternativa?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Chiar nu exista alta metoda de a avea acces la appstore decat card de credit? Am vazut undeva ca unii au cont de SUA? Vreau si eu sa pot exploata appstore-ul, ca am vazut niste chestii extraordinare pe care le gasesc acolo. Va rog mult: un sfat.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Iti dau eu un sfat : in dreapta sus, gasesti functia “search”; cauti cum sa iti faci cont de SUA si cum cumperi giftcard-uri pt. iTunes Store, pentru ca s-a spus de foarte multe ori.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Mersi. Acum intervine o alta problema in schimb. Eu nu am prieteni in SUA. Imi poate vinde cineva un gift card? sau imi poate face comanda de la prietenul lui/ei? platesc si ceva peste daca e nevoie, sa nu ziceti ca-i degeaba. smile Va rog mult.