reset tot??
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: away..
Macuser din: 12.10.05

ieri dupa amiaza am lasat limewire deschis pana pe la unu nopatea cand de fapt am ajuns acasa,nevasta-mea a folosit si ea vreo 2 ore skype asa ca dupa i-am dat un restart iar dupa acel restart ma logheaza mega greu,iar in momentul in care sunt loghat am observat ca toata “marfa” care o aveam in el este,dar in schimb am toate setarile “default”!?!?!cum asa?ex..cand deschizi ptr ptima oara safari iti apare pagina aceea live/page..sau in iphoto cand iti cere ca la conectarea unui ap de fotografiat sa se deschida automat.problema ceva este sau a fost dar nici macar nu stiu unde sa ma uit sa vad ce a fost,ce s-a intamplat.

help!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

repair permision / restart…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu cumva s-a creat un nou cont (nou user)? Uita-te in System Preferences > Accounts.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

de creat un nou user sigur nu,iar in ceea ce priveste repair am folosit si disk warrior..si imi spune ca totul e ok.cum totul e ok??cand ma loghez are un scurt delay?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

de ce bagi disk warrior? la tine e o problema de preferinte ale unui program…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

am bagat si disk warrior ptr ca si el mai repara cate ceva(in cazul in care am distrus ceva),iar ptr disk utility e totul ok..am sa vad ce e pana la urma.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

ceea ce mi zice disk utility (aseara).

Permissions differ on ./Library/Widgets, should be drwxr-xr-x , they are drwxrwxr-x
We are using a special gid for the file or directory ./System/Library/CoreServices/Dock.app/Contents/MacOS/Dock.  New gid is 0
We are using special permissions for the file or directory ./System/Library/CoreServices/Dock.app/Contents/MacOS/Dock.  New permissions are 33261
We are using special permissions for the file or directory ./usr/lib/php/build/Makefile.global.  New permissions are 33060
Permissions differ on ./usr/lib/php/build/Makefile.global, should be -r—r—r—, they are -r-xr-xr-x
We are using special permissions for the file or directory ./usr/lib/php/build/acinclude.m4.  New permissions are 33060
Permissions differ on ./usr/lib/php/build/acinclude.m4, should be -r—r—r—, they are -r-xr-xr-x
We are using special permissions for the file or directory ./usr/lib/php/build/mkdep.awk.  New permissions are 33060
Permissions differ on ./usr/lib/php/build/mkdep.awk, should be -r—r—r—, they are -r-xr-xr-x
We are using special permissions for the file or directory ./usr/lib/php/build/phpize.m4.  New permissions are 33060
Permissions differ on ./usr/lib/php/build/phpize.m4, should be -r—r—r—, they are -r-xr-xr-x
We are using special permissions for the file or directory ./usr/lib/php/build/scan_makefile_in.awk.  New permissions are 33060
Permissions differ on ./usr/lib/php/build/scan_makefile_in.awk, should be -r—r—r—, they are -r-xr-xr-x

Permissions verification complete
The privileges have been verified or repaired on the selected volume

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Tot ce e cu “We are using special blabla” se poate ignora.