Tiparire front-back pe un Samsung laser ML2851
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.10.05

Tiparire front-back pe un Samsung laser ML2851 nu merge in retea (prin ethernet) de ce oare?
Deci am imprimanta asta legata la un pc win prin usb si prin ethernet in retea. Merge sa tiparesc front-back pe ambele parti ale unei foi numai de pe win prin usb prin ethernet de pe un imac nu ma lasa, desi am instalate drivere, soft-ul de la samsung originale, aceasi chestie cu o imprimanta HP wireless care tot asa nu ma lasa, imi zice disable (in italiana fronte-retro -disattivato, cum se vede in imagine).
Stie cineva de ce e asta? Ambele imprimante pot tipari pe ambele parti ale unei foi (am tiparit deja cu ele prin usb )
imaginea cu headerul albastru este imaginea screen-ul de unde se seteaza imprimanta prin ethernet dupa ip in browser.
mersi anticipat.

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

imaginea cu header albastru e luata dupa un pc…
daca intr-un browser de mac scrii ip-ul imprimantei, o poti manageriza?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Nu, imaginea cu header albastru e pe mac in safari si da se poate controla imprimanta prin browser direct pe ip-ul imprimantei gen http:// 190….,
faza naspa e cand ma duc pe thundirbird si incerc sa tiparesc nu ma lasa sa controlez optiunea front-back imi da disable

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

merge trebuia sa dau log-out sa ies….ca sa-l ia

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]