Ma bucur ca de Craciun! Sunt un sucker pentru obiecte personalizate, iar Apple e primul pe lista viselor. Seful meu se uita ca la nebuni cand port tricouri din campanie cu sigla “fabricii” sau cu mesajele campaniei, sau ca umblu cu pixuri si agende pline de sigle, sapca cu logo(uri), etc.
O lanterna Apple (Spotlight ) e tocmai ce-mi trebuia!!! Iar carabina se va potrivi perfect cu rucsacul meu pentru PB. Sunt foarte bucuros, sunt numai un zambet (ating urechile).
O sa visez numai asta pana la inceputul-mijlocul lui Aprilie!! Cand, potriveala, va veni si iCar-ul meu (un mar alb e pastrat si va arata super pe fundul albastru metalizat)!
Me very happy!
Ii multumesc lui Tudor ca s-a gandit si la mine, nu stiu ce am facut sa merit asta, si sunt ffffff bucuros.
EDIT: Luat de bucurie, n-am citit si de pix! Me twice as happi. Il tin tot timpul la mine (cand o sa-l am).
adevarul este ca nici eu nu ma asteptam, cred ca nici unul din noi nu ne asteptam sa primim ceva…
pe de alta parte nici nu am facut ceva special pentru a primi ceva, m-am simtit doar foarte bine!
eu unul ma bucur foarte tare pentru ceea ce APPLE a facut dar si Tudor pentru ca meritul este al lui, el ne-a unit ca sa zic asa aici, este un gest foarte frumos din partea lor si din partea mea au tot respectul INCA O DATA!
Atasez poza, ca poate mai sunt cate unii care vor sa vina pentru prima data si i-ar ajuta.
Salamadra e chestia din centru, cu umbrelute si acoperis rosu. Intre Salamadra si Carrefour e Dambovita, iar in stanga e statia de Metrou Grozavesti (rog sa fiu corectat daca nu-i asa, nu prea folosesc metroul).
Las poza asa mare, sa se vada mai bine amanuntele.
Este in Salamandra?si la ce ora ora este intalnirea?Multumesc
Ei, uite că alții mi-au luat-o înainte… deja a devenit obicei „de ultima joi a lunii” și, bag sama, localul nu e rău, deși uneori am aascultat și ceva manele (nu era programat, dar s-a întîmplat).
Deci, just, joi 30 martie, de la orele 18.00, întîlnirea macuser la Salamandra continuă; pentru cei care vor veni pt prima oară, este chiar la ieșirea din gura de metro Grozăvești (ieșirea de vizavi de Carrefour, dacă se iese pe partea cealaltă, se va traversa strada).