Avand in vedere distanta relativ mica intre locul unde ne adunam si stadionul Giulesti, sa speram ca nu vom avea parte de suporteri veniti pentru “incalzire”.
Din acest motiv, propun sa avem in vedere si un “plan B” pentru azi.
In principiu, stadioanele se umplu cu mult inainte de meci. Date fiind violentele recente, cred ca azi ii baga pe stadion de dimineata si le pompeaza narcotice in aer…
Eu zic ca n-o sa fie mult mai multi oameni. Si macar n-o sa ascultam manele, ca meciul se termina destul de tarziu.
A fost bine. Un pic de emotii la inceput, ca treceau galeriile si era plin de jandarmi, masini, elicoptere… stuff. In plus, la carciuma tocmai era un parastas, dar s-a terminat pe la 6.
Am fost vreo 10 - 12, destule fețe noi: quad, Mihai Popa, :ral.cr, Tiz, eliade(?); daca am uitat pe cineva, scuze si sa se anunte.
N-am schimbat cine stie ce biți intre noi, mai mult am discutat una-alta. Am facut si ceva poze (putine), i le-am trimis lui Tudor sa le puna pe site.
Despre tricouri: a ramas ca mai asteptam pana au o oferta si dacuBurebista si amenono, dupa care facem alegerea finala.
La carrefour de 17” au la promotie, si pe mine m-a amuzat destul de mult sa vad cum i-au dresat pe cei de la Carrfour baietii de la apple romania, cum te apropiai de stand si incepea cu poezia “acesta este noul sistem all in one de la apple cu procesor intel, sa nu va sperie pretul ca stie foarte multe”, ei na , tere simpatici erau ,pe cuvant, am dat si de unul care imi zicea ca el a auzit ca merge si windows istalat si windows pe el, insa cand l-am intrebat cum si de ce sa instalezi ferestre cam dadea din urechi
Da, au si-n Cora, intel duo su isight. 74 de milioane. Merge, e-n vitrina. Nu cred sa stie cineva ce face. Dar am gasit un magazinash pe Magheru, au macuri. Nebunie, domnilor… ca sa vezi, de la Intel li se trage. Dar am auzit eu altceva… ca Apple va veni cu catzel si cu purcel prin partzile noastre. Ia sa vedem…