4 din 7
4
Intalnire 30 martie
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Stefanel - 30 Martie 2006 01:16 PM

Avand in vedere distanta relativ mica intre locul unde ne adunam si stadionul Giulesti, sa speram ca nu vom avea parte de suporteri veniti pentru “incalzire”. grin
Din acest motiv, propun sa avem in vedere si un “plan B” pentru azi.

aoleu, și azi e meci…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

In principiu, stadioanele se umplu cu mult inainte de meci. Date fiind violentele recente, cred ca azi ii baga pe stadion de dimineata si le pompeaza narcotice in aer…

Eu zic ca n-o sa fie mult mai multi oameni. Si macar n-o sa ascultam manele, ca meciul se termina destul de tarziu.

Iar ca plan B, stiu eu, poate la Carrefour?

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
altero - 30 Martie 2006 05:32 PM

Iar ca plan B, stiu eu, poate la Carrefour?

Tot au aia iMac-uri Intel (sau cel putin asa se lauda), mergeti si tineti intalnirea la raftul cu Mac-uri grin

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu n-am vazut imacul, probabil ca este la flanco da n-am fost. iar daca te gandesti sa stam pe la mesele alea de afara nu e loc, e full tot timpul.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

standul cu iMac-uri e chiar la intrarea in “autoservire” LOL
toti care trec p-acolo si isi dau seama ca e un computer grin raman cu gura cascata

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

din partea mea puteti sa nu mai luati firewire, n-am avut timp sa am duc sa vad ce se mai intampla cu miniu-l meu.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Deci…cum a fost?

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Administrator

A fost bine. Un pic de emotii la inceput, ca treceau galeriile si era plin de jandarmi, masini, elicoptere… stuff. In plus, la carciuma tocmai era un parastas, dar s-a terminat pe la 6.

Am fost vreo 10 - 12, destule fețe noi: quad, Mihai Popa, :ral.cr, Tiz, eliade(?); daca am uitat pe cineva, scuze si sa se anunte.
N-am schimbat cine stie ce biți intre noi, mai mult am discutat una-alta. Am facut si ceva poze (putine), i le-am trimis lui Tudor sa le puna pe site.

Despre tricouri: a ramas ca mai asteptam pana au o oferta si dacuBurebista si amenono, dupa care facem alegerea finala.

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.11.05

Urmatoarea o sa fie pe 30 aprilie?

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Administrator

principiul e: ultima joi din luna. acum pica pe 27.

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.11.05

Multumesc,man.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

l-am vazut si eu iMacul. acolo scrie ca-i de 20” da mie mi se pare de 17”
cica au si-n cora.

le dorim la toti sa aduca cat mai multe ca sa mai auda lumea ca exista si altfel de calculatoare.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

La carrefour de 17” au la promotie, si pe mine m-a amuzat destul de mult sa vad cum i-au dresat pe cei de la Carrfour baietii de la apple romania, cum te apropiai de stand si incepea cu poezia “acesta este noul sistem all in one de la apple cu procesor intel, sa nu va sperie pretul ca stie foarte multe”, ei na , tere simpatici erau ,pe cuvant, am dat si de unul care imi zicea ca el a auzit ca merge si windows istalat si windows pe el, insa cand l-am intrebat cum si de ce sa instalezi ferestre cam dadea din urechi

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Da, au si-n Cora, intel duo su isight. 74 de milioane. Merge, e-n vitrina. Nu cred sa stie cineva ce face. Dar am gasit un magazinash pe Magheru, au macuri. Nebunie, domnilor… ca sa vezi, de la Intel li se trage. Dar am auzit eu altceva… ca Apple va veni cu catzel si cu purcel prin partzile noastre. Ia sa vedem…

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Administrator

Hopaa! Nu poti sa dezvolti?
Defineste “catel” si “purcel”...

4 din 7
4