Se pare ca din 2007 Apple insusi deschide magazine in Romania. Da, dom’le. magazine ORIGINALE Apple. Deci si cu masini in stoc, si cu discounturi, cu suport, cu tot. Sint foaaaarte curios… Or sa fie ca in America? Asta nu stiu.
Chiar ca in state ma indoiesc ca o sa fie, in europa tot timpul vor fii mai scumpe mac-urile, insa in cazul ca vor deschide ca preturi cred ca vor fii in jurul celor din restul europei ex. franta, desigur recalculat in functie de tva
Daca cineva din romania ar vrea sa faca ceva pentru ca Apple sa aiba o sansa cat de mica sa se uite la ei - ar fi sa inceapa sa FACA LOCALIZARI IN ROMANA A APLICATIIOR.
Mai intai a celor free, fara bani, pentru reclama.
Probabil atata timp cat apple monitorizeaza vanzarile din romania si ei vad ca merge treaba ,
este normal sa se gandeasca sa deschida un magazin de vanzari directe
Din pacate eu nu cred ca merge inca treba la vanzari apple in romania, piata romanesca este inca destul de ciudata si nu chiar oricine poate sa isi permita un mac, si asta o spun in cunostinta de cauza prin faptul ca am lucrat in vanzare de it hardware, si chiar zilele trecute am vazut ce reactii aveau unii prin carrefour cand vedeau pretul la Imac-ul de 17” “52 de milioane da ce face asta frate, face si mancare”, asta e asta e momeentan nivelul nostru, nu neg ca exista si oameni care isi pot permite, insa daca o luam procentual nu stiu daca trecem de 5%
degeaba au ei Intel inside MAC, daca preturile lor sunt mai mari decat sunt la dealeri, eu asa am vazut…
si cum spunea si tudor intr-un alt post, macul cel putin pt acum va fi cumparat de cei cu bani sau cei care vor ceva frumos pe birou….