Oameni buni! In Europa continentala nu exista nici un magazin proprietatea Apple Computers! Ce va face pe voi sa credeti ca va aparea unul in Romania? Singurele Apple Store din Europa se afla in Marea Britanie, iar primul Apple Store din Europa continentala se va deschide la Roma. Asa ca 1 aprilie a trecut, nu va mai imbatati cu apa rece.
dar dc? stii si tu foarte bine ca ibm a deschis o sectie de asamblare in ungaria. bine ca dupa aia l-a si inchis, dupa cate am auzit… sau cel putin s-a restructurat . si apple ar putea s-o faca. clar ca nu o face. la infrastuctura pe care o avem noi lol.
Domnilor, nu e 1 aprilie. Nu-mi pun cenusa-n cap. Asteptati pina in 2007. Daca am gresit, atunci mi-o pun. Am eu sursele mele. Apropos, Apple va deschide magazine in TOATA Europa.
acum ce credeti, din moment ce se vand, si se vand macuri, de ce nu ar face-o? nu ar costa atat de mult investitia, sunt sigur ca s-ar amortiza in timp scurt si pe deasupra, asa isi va face si reclama la produsele lor, care incep sa iasa din multime chiar mai bine acum ca in trecut….sau nu?
asta trebuia sa se intample la un moment dat, este absolut logic sa faca pasul asta, cel putin mie mi se pare intelept, un magazin cel putin pe tara in capitale
Daca chiar va fii asa eu zic sa-i dea D-zeu sanatate lui Iaru si cred ca va deschide Apple ceva magazine prin Europa,insa noi mai avem mult de muncit pana sa putem sa zicem ca facem parte din europa(geografia conteza mai putin)
atat poate (calitate) camera mea. nu prea eram mandru de aia nu le-am trimis. le las agatate 24 de ore sa nu se uite lumea la noi ca la zoo. salvati-le!
Domnilor, nu e 1 aprilie. Nu-mi pun cenusa-n cap. Asteptati pina in 2007. Daca am gresit, atunci mi-o pun. Am eu sursele mele. Apropos, Apple va deschide magazine in TOATA Europa.
Ceva ce ar putea veni in sprijinul “zvonului iaru”: anul asta in UK se vor deschide inca 20 de Apple Store-uri. Acum sunt 6.
Te pomenesti ca in 2007 sarbatorim intrarea in UE si deschiderea de magazine Apple (nu neaparat in ordinea asta )