nu mai fuctioneaza camera la macbook A 1181 cu Win XP pe el
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Lugoj
Macuser din: 17.05.08

nu imi mai fuctioneaza camera la macbook dintr-o data, azi cand am vrut sa deschid camera scria ce e mai jos aparand un triungi galben cu un semn exclamarii:

Creation of the video preview failed.

Please check the device connection and make sure that the device is not being used by another application or user.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

cum ai vrut sa deschizi camera? cu ce aplicatie?

aplicatii / utilitare / disk utility -> repair permission si apoi restart
incearca asta, daca nu merge mai da detalii

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Presupunand ca nu e chiar ce spune in mesaj (vreun skype sau yahoo sau Photo Booth?), fa in ordinea asta:
- repair permissions
- restart
- la service

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

are xp instalat asa l-am luat deci nu stiu cu repair permision…, il deschid cu clic pe icoana…, iar de cand sa stricat, cand deschid macul apare langa ceas o icoana care dispare dupa cateva secunde in care scrie despre camera cam asa: new found hadware

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

pai… cum sa zic
aste e un forum de macuri, cu sistem de operare de la apple si cu aplicatii de la apple

daca tu rulezi windows pe un mac, e mai putin probabil sa obtii raspunsuri sau ajutor de la cei care folosesc alt sistem de operare
cineva care foloseste windows te poate ajuta mai repede
smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

S-a mutat la “Windows pe mac”

ade, te rog nu mai posta off-topic întrebări de Windows în altă parte decât la “Windows pe mac”. La următorul off-topic ai avertisment conform regulamentului.

Intrebări specifice de windows poti pune pe forumul de la itboard.ro

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
ade - 17 Iulie 2008 01:09 AM

are xp instalat asa l-am luat deci nu stiu cu repair permision…, il deschid cu clic pe icoana…, iar de cand sa stricat, cand deschid macul apare langa ceas o icoana care dispare dupa cateva secunde in care scrie despre camera cam asa: new found hadware

Ceva timp, iSight a avut probleme cînd se rula Windows. Între timp, problema a fost, se pare, rezolvată, cel puțin pt majoritatea modelelor de mac intel.
Acuma, afirmația „nu mai funcționează camera…” înseamnă că a mers și acuma nu mai merge. Sau ce vrei să spui?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

ok., am reinstalat softul si merge.