De ziua sa, APPLE FACE CINSTE!!!!!!!!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Lume, lume!

Mai tineti minte ca v-am zis ca am facut cerere la Apple pentru niscaiva materiale promotionale? Ei bine… le-am primit!!! Chiar daca nu au sosit la timp pentru intalnirea din ianuarie, asa cum le cerusem. Asadar, au trimis urmatoarele (a se vedea si pozele):
- una bucata agenda cu logo-ul Apple;
- una bucata portofel pentru carti de vizita;
- trei bucati maus-pad;
- 14 bucati carabine pentru chei;
- 10 bucati lanterne-breloc pentru chei;
- 10 bucati pixuri.

Si atat. Din pacate nici un tricou sau altceva mai interesant. Prin urmare, am hotarat ca aceste suveniruri sa fie acordate unor membri ai site-ului, care au fost mai activi pe site sau la intalnirile Macuser. Din pacate sunt prea putine pentru cate as fi vrut eu sa dau. Premile sunt:

1. Se acorda lui Cattus Thraex premiul #1, ce consta din agenda, portofel pt. carti de vizita, pix, carabina si lanterna. Cu multumiri pentru ca s-a ocupat de organizarea intalnirilor Macuser.

2. Se acorda lui Altero premiul #2, ce consta din: maus-pad, carabina, lanterna si pix.

3. Se acorda lui Dacu Burebista premiul #3, care este compus tot din maus-pad, carabina, lanterna si pix.

4. Se acorda 6 premii ce constau in carabina, lanterna si pix, urmatorilor membri: psergiu, szhoul, nevrozel, Alex Buga, huk si VAXXi

5. Se acorda 3 premii ce constau in carabina, urmatorilor membri: STef, Stefanel si amenono.

Mi-am oprit si eu un pix, o carabina, o lanterna si un maus-pad. In legatura cu livrarea lor, eu voi veni in Bucuresti pe la inceputul-mijlocul lui aprilie, asa ca poate ne vedem atunci cu totii ca sa impartim cadourile. smile

Semnătură 

⌘-N