Am trecut ieri pe la Vodafone si am vazut reclama la serviciul Mobile Connect 3G.
Primul lucru care mi-a sarit in ochi din pliant a fost faptul ca pe coperta se afla un powerbook conectat cu cardul PCMCIA furnizat de Vodafone….
M-am bucurat pentru ca m-am gandit ca iata ca cineva se gandeste si la noi, ce folositori de Mac-uri ... insa surpriza neplacuta a fost cand am citit cerintele pentru sistem: Calculator tip laptop cu Windows 2000 sau Windows XP si microsoft Internet Explorer 5.5 sau mai nou
:( nashpa ....
Stiti ceva despre acest serviciu oferit de catre Vodafone? (in afara de ceea ce scrie la ei pe site)
L-a incercat cineva?
l-am luat p’asta si de vreo 2 zile incerc sa-i dau de cap: am gasit si installer de mac-mare lucru mare, l-am configurat in fel si chip dar nu pare sa mearga de nici o culoare.
evident nimeni nu poate sa-mi spuna de ce, aia micii de la Connex zici ca n-au vazut in viata lor un ...ipod!
mai incerc azi-maine si daca nu merge il duc inapoi.
Sa fie imaginea atasata confirmarea celor spuse de cei de la *222 ca merge pe Mac fara probleme? Sau iar a fost folosit un PowerBook doar asa ca “da bine”?
am sunat azi la *222, si tipul de acolo nu stia prea multe; s-a uitat la cerinte si mi-a spus ca scrie “windoze” pe el, nimic de sistem de operare apple. nu stiu ce sa mai spun… eu cred ca mai am driverele pe undeva, sa vad doar unde le folosesc…
Inca nu m-am lamurit daca e cardul incompatibil cu PB-ul meu ( 17”) sau Connex e-n balariile Windows definitiv.
azi imi instalez VPC-ul si ma lamuresc si cu Connex si cu Cardul.Daca e o prostie ce fac sa-mi spuneti
Dar chiar vreau sa vad unde-i buba si s-o sparg cumva.
Evident ca n-o sa deschid VPC de cate ori vreau sa ma conectez la net cu acest “minunat” card… dar daca merge pe VPC il fac eu sa mearga si pe OSX