Deci nu stiu ce credeti voi despre SDK de la iphone sau orice alt SDK existent pe lumea asta ...
SDK iPhone in veci vecilor nu va modifica app deja facute fie de altii sau de apple in sine ...
Acest SDK din cate stiu eu prin denumire spune Software Development Kit ... deci poti face parte software / app noi pt iPhone nu sa modifici app deja existente
SE POATE modifica app cu SDK atat timp cat producatorul fie Apple / Microsoft / GigelSoft
/ etc etc ... iti da sursele app respective ... asta LEGAL
ILEGAL e mult mai complicat trebuie sa fii coder adevarat dupa parerea mea ca sa faci decompilare
Pe web poti vedea ca anume app pt iPhone (si nu numai) sub egida Free License - Open Source cand le downloadezi de pe un site al producatorului ai undeva si posibilitatea sa downloadezi Source Files acele surse ia-le si modifica-le si fale ce vrei tu asta daca stii ceva cod specific
pentru platforma pe care vrei sa le rulezi
SDK iPhone vrea sa dea impresia de OpenSource Apple dar nu este asa ceva ... corele app default de la Apple sunt batute in cuie nu se pot modifica cu SDK in veci vecilor ... doar cine poate si stie cum sa fac asa ceva
o sa aiba succes
Pai ganditi daca ar fi asa de usor precum a ajuns spargerea unui .SWF in ziua de azi ... cei care fac fel de fel de app / hackuri pt iPhone deja rezolvau o groaza de probleme din Firmware - ul de pa Apple nu ar mai fi nevoie de Updateuri de la Apple care acum sunt moca dar pe viitor pe bani 
Daca ar fi asa de simplu ma apucam si eu de Xcode / Cocoa / etc etc ... sa completez neajunsurile Apple ... neajunsuri despre care o lume intreaga tipa dar la care urechea Apple pare sa fie infundata ... si totusi isteria iPhone continua 
Si apropo de modificat app iPhone vrem sa fim EUROPENI dar tot RUSI / ROMANI ramanem
Daca omul ala a muncit si a facut o app pt iPhone ... ti-o da si moca sau pe 1$ ... si tu vrei sai scoti logoul lui sau datele lui de identificare ... mai bine dai un email si o donatie de 10$ si iti modifica el ce vrei tu ca design ... nu zic ca eu sunt adept numai al achizitionarii de licente ... dar sa fim seriosi pentru 10$ nu merita efortul sa decompilez sa sparg sa modific sa invat xcoade si cocoale SERIOS
Ca sa aduci inbunatatiri la app ale iphone da aici sunt deacord sa spargi sa hackuiesti sa faci tot ce poti
nu ca sa scoti un logo ... cum se intampla in webdesignul din romania