1 din 5
1
PwnageTool 2.0
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Gata fratilor e acolo…....dar numai pt MAC.:( PwnageTool_2.0.zip a iesit…...............o luati de aici http://blog.iphone-dev.org/

Ok care ma ajuta si pe mine cu un MAC…..probabil versiunea de uindoz o sa mai intarzie (nu ma mir, daca lucrau pe uindoz nu o mai terminau asa repede).

[ Modificat: 20 Iulie 2008 06:38 AM de Chucky ]
 Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

multam de vesti Chucky!

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

valeeeu, in sfarsit!!! a aparut!!! :D Chuck, esti invitatul meu, daca chiar n-ai de unde, ni-l deblocam amandoi, ca mie oricum mi-e cam tarsa ca nu ma prea pricep smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Stai linistit ca nici eu nu sunt zeu…....nu am deblocat nici un iPhone in viata mea ( de la 1.0.2 pana la 1.1.4)......dar din tutoriale parea a fi ushoara deblocarea cu PwnageTool 2.0, gen “folow the on-screen instructions”......faza e ca plec la mare…..asa ca o sa ma uit pe tel sa vad feedbacku…..desi daca aveam MAC, acum va ziceam daca merge sau nu! :D

De retinut….un update pe blogu celor de la Dev-Team:

“Just to clear up some confusion over what this actually does: yes, it jailbreaks and unlocks older iPhones, and jailbreaks iPhone 3Gs and iPod Touches. We only support the 2.0 firmwares.”

[ Modificat: 20 Iulie 2008 07:47 AM de Chucky ]
 Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

vaai, eu sunt cam paralel, ma jur, ca l-as baga si io, da mi-e tarsa, ma jur smile))
uite, am intrat de curiozitate in aplicatie.. si imi zice “no firmware bundle found” si ma pune sa caut pe net.. adik eu nu pot sa-l updatez prin itunes si apoi sa-l deblochez cu asta? trebuie sa iau kitu de pe net, sau cum?

[ Modificat: 20 Iulie 2008 07:52 AM de Sergioo ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

merge perfect in advanced mode chiar daca da eroarea cu dfu mode

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

i don’t get it.. :-s in expert mode ma pune sa selectez eu .ipsw ala.. eu am luat firmwareu de pe net dar mi-i l-a decomprimat si imi apare doar un folder.. daca ii adaug eu extensia aia, tot folder arata si-n program imi zice “Wrong firmware selectez” sau ceva de genu… plus ca .ipswu’ asta are in coada Restore.. am citit una alta pe net si inteleg ca mi-l formateaza cu totu?? OMG!! trebuie sa downloadez iara toate aplicatiile? adik cele care nici n-au aparut inca pentru versiunea asta? smile
astept un dornic care sa explice pas cu pas de unde, ce si cum se ia si se face.. multzam fain’ si somn usor smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
victorcampeanu - 20 Iulie 2008 07:51 AM

merge perfect in advanced mode chiar daca da eroarea cu dfu mode

Zi-mi si mie cum ai facut! ca mie nu-mi merge….. construiesc IPSW-ul, zice ca nu poate intra in DFU, si daca incerc “alt” + restore in iTunes. si zice ca nu merge….. Error (6).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

am construit in export mode si am dat jos pe Build fara sa selectez Cydia sau altceva, dar totusi sint incluse. Apoi a dat eroarea cu DFU, apoi option+restore in itunes fara nici o eroare

Segio ca sa nu dezarhiveza descarca cu firefox

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

Iata o metoda pentru cei cu windblows pina apare si winPWN 2.0 : http://iunlocked.org/
Daca nu puteti sa puneti iPhonele si in DFU fiti siguri ca aveti path-ul asta pe mac-ul vostru ~/Library/iTunes/Device Support , daca nu aveti folderul Device Suport atunci creati-l .

[ Modificat: 20 Iulie 2008 03:05 PM de sorin ]

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
sorin - 20 Iulie 2008 02:42 PM

Iata o metoda pentru cei cu windblows pina apare si winPWN 2.0 : http://iunlocked.org/
Daca nu puteti sa puneti iPhonele si in DFU fiti siguri ca aveti path-ul asta pe mac-ul vostru ~/Library/iTunes/Device Support , daca nu aveti folderul Device Suport atunci creati-l .

Deci metoda asta e pentru utilizatorii windows? dar…

“fiti siguri ca aveti path-ul asta pe mac-ul vostru”

Cum vine asta?

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Nu inteleg ce fac gresit ?

urmez pas cu pas tutorialul de la : http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1557

si cand ajung la pasul :

You are now ready for it to be completed. Click the build button and then click the next button

http://www.iClarified.com/images/tutorials/1557/6655/6655-500.png

http://www.iClarified.com/images/tutorials/1557/6636/6636-500.png

If this is the first time doing this, you will be asked to upload the 3.9 and 4.6 BL files. When prompted to search the web, click no.

ei si aici dau NO de 2 ori imi sare acel mesaj in fata si apoi in loc sa faca Browse sa selectez BL-39.bin si BL-46.bin imi apare ceva de genul :

http://www.imagehost.ro/pict/201141284882fa386a58f.jpg

Si GATA aici ma impotmolesc nu inteleg ce fac gresit cum / ce fac sa pot da Browse ???

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
sorin - 20 Iulie 2008 02:42 PM

I

Multam nene, a mers PERFECT! :D :D 2.0 user raspberry

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

pai e simplu!
cu pwnage faceti doar un custom firmware, restartati iphone in DFU mode, restore din itunes, si gata!

ce pot sa zic ca locate me in google maps are acum o precizie de 100m radiali! merge perfect! ca sa nu zic de viteza..

superb acest 2.0! a meritat asteptarea!

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

intrebare! de ce nu-mi pot face cont pe AppStore? Zice ca cica enter valid romanian address! Am card de care trebuie 100% legal… deci….. ce are?!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
LST - 20 Iulie 2008 03:44 PM

Nu inteleg ce fac gresit ?

If this is the first time doing this, you will be asked to upload the 3.9 and 4.6 BL files. When prompted to search the web, click no.

ei si aici dau NO de 2 ori imi sare acel mesaj in fata si apoi in loc sa faca Browse sa selectez BL-39.bin si BL-46.bin imi apare ceva de genul :

Si GATA aici ma impotmolesc nu inteleg ce fac gresit cum / ce fac sa pot da Browse ???

smile  Păi tu singur spui ce faci greșit. Dai “NO” de două ori. Nu te grăbi și ai să vezi că trebuie să dai “NO” o singură dată. Al doilea mesaj e pentru browse la tine în Mac. Succes! wink

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

1 din 5
1