Gata fratilor e acolo…....dar numai pt MAC.:( PwnageTool_2.0.zip a iesit…...............o luati de aici http://blog.iphone-dev.org/
Ok care ma ajuta si pe mine cu un MAC…..probabil versiunea de uindoz o sa mai intarzie (nu ma mir, daca lucrau pe uindoz nu o mai terminau asa repede).
valeeeu, in sfarsit!!! a aparut!!! :D Chuck, esti invitatul meu, daca chiar n-ai de unde, ni-l deblocam amandoi, ca mie oricum mi-e cam tarsa ca nu ma prea pricep
Stai linistit ca nici eu nu sunt zeu…....nu am deblocat nici un iPhone in viata mea ( de la 1.0.2 pana la 1.1.4)......dar din tutoriale parea a fi ushoara deblocarea cu PwnageTool 2.0, gen “folow the on-screen instructions”......faza e ca plec la mare…..asa ca o sa ma uit pe tel sa vad feedbacku…..desi daca aveam MAC, acum va ziceam daca merge sau nu! :D
De retinut….un update pe blogu celor de la Dev-Team:
“Just to clear up some confusion over what this actually does: yes, it jailbreaks and unlocks older iPhones, and jailbreaks iPhone 3Gs and iPod Touches. We only support the 2.0 firmwares.”
vaai, eu sunt cam paralel, ma jur, ca l-as baga si io, da mi-e tarsa, ma jur ))
uite, am intrat de curiozitate in aplicatie.. si imi zice “no firmware bundle found” si ma pune sa caut pe net.. adik eu nu pot sa-l updatez prin itunes si apoi sa-l deblochez cu asta? trebuie sa iau kitu de pe net, sau cum?
i don’t get it.. :-s in expert mode ma pune sa selectez eu .ipsw ala.. eu am luat firmwareu de pe net dar mi-i l-a decomprimat si imi apare doar un folder.. daca ii adaug eu extensia aia, tot folder arata si-n program imi zice “Wrong firmware selectez” sau ceva de genu… plus ca .ipswu’ asta are in coada Restore.. am citit una alta pe net si inteleg ca mi-l formateaza cu totu?? OMG!! trebuie sa downloadez iara toate aplicatiile? adik cele care nici n-au aparut inca pentru versiunea asta?
astept un dornic care sa explice pas cu pas de unde, ce si cum se ia si se face.. multzam fain’ si somn usor
merge perfect in advanced mode chiar daca da eroarea cu dfu mode
Zi-mi si mie cum ai facut! ca mie nu-mi merge….. construiesc IPSW-ul, zice ca nu poate intra in DFU, si daca incerc “alt” + restore in iTunes. si zice ca nu merge….. Error (6).
am construit in export mode si am dat jos pe Build fara sa selectez Cydia sau altceva, dar totusi sint incluse. Apoi a dat eroarea cu DFU, apoi option+restore in itunes fara nici o eroare
Iata o metoda pentru cei cu windblows pina apare si winPWN 2.0 : http://iunlocked.org/
Daca nu puteti sa puneti iPhonele si in DFU fiti siguri ca aveti path-ul asta pe mac-ul vostru ~/Library/iTunes/Device Support , daca nu aveti folderul Device Suport atunci creati-l .
Iata o metoda pentru cei cu windblows pina apare si winPWN 2.0 : http://iunlocked.org/
Daca nu puteti sa puneti iPhonele si in DFU fiti siguri ca aveti path-ul asta pe mac-ul vostru ~/Library/iTunes/Device Support , daca nu aveti folderul Device Suport atunci creati-l .
Deci metoda asta e pentru utilizatorii windows? dar…
“fiti siguri ca aveti path-ul asta pe mac-ul vostru”
I
If this is the first time doing this, you will be asked to upload the 3.9 and 4.6 BL files. When prompted to search the web, click no.
ei si aici dau NO de 2 ori imi sare acel mesaj in fata si apoi in loc sa faca Browse sa selectez BL-39.bin si BL-46.bin imi apare ceva de genul :
Si GATA aici ma impotmolesc nu inteleg ce fac gresit cum / ce fac sa pot da Browse ???
Păi tu singur spui ce faci greșit. Dai “NO” de două ori. Nu te grăbi și ai să vezi că trebuie să dai “NO” o singură dată. Al doilea mesaj e pentru browse la tine în Mac. Succes!