3 din 5
3
PwnageTool 2.0
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
LST - 20 Iulie 2008 08:03 PM

Si eu cu o intrebare intrebatoare se poate sa te intorci inapoi la 1.1.4 ???

Am incercat sa dau restore in iTunes inapoi la 1.1.4 si iTunes imi da mesajul :

http://www.imagehost.ro/pict/201601244883372458633.jpg

Sa inteleg ca nu se mai poate sa te intorci la 1.1.4 ???

Am tot cautat eroarea asta pe web si mai nimic ???

Sau e procesul ala complex de Restore inapoi la 1.1.4 ala cu itunes 7.4 ???

DA nu se poate face Downgrade .....&%*^^*^(^^ decat prin metoda aia mai complicata

si toate app si serverele PHP si Apache nu le pot instala offfffffffff

Ma mancat in %#%$&^^

Sau cel putin nu am installer sa le instalez ca Cydia nu are in el installer nu gasesc

OFF

S-a mai zis pe forum, îţi dai din nou link-ul:

http://iclarified.com/entry/index.php?enid=1504

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Pai nu ceream ajutor in sensul asta ... stiu ca s-a mai zis deja fac procesul respectiv

Problema e ca sunt un mare tampit in loc sa studiez problema sa vad ce si cum merge pe 2.0 acum trebuie sa muncesc aiurea in plus

Vreau sa scot 2.0 e ok asa la prima vedere dar eu aveam nevoie de Server PHP si Apache sa rulez local aveam niste calculatoare de preturi / o mini “baza de date” cu stocuri deci mini app facute de mine ca sa le am tot timpul dupa mine si acum citeam intens despre cum se foloseste SQLite si acum m-a izbit de tot astea se pare ca nu merg inca pe 2.0

acum muncesc sa ma intorc inapoi la 1.1.4 nerabdarea asta am vrut sa vad prea devereme ce este in 2.0 si iata ce patii smile

Singura chesti mareeee care mi-a placut la PwnageTool 2.0 e ca poti sa modifici marimea partitiei cu OS-ul

Dupa ce instalasem cateva Servere locale ca sa le testez imi dadea nonstop mesaj ca nu mai am spatiu si cand am facut Upgrade la 2.0 am facut partitia de OS de 3G asta mi-a placut mult de tot

Sunt curios daca se poate face as aceva dupa ce revin apoi la 1.1.4

[ Modificat: 20 Iulie 2008 08:42 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu se pote asa ceva nu pot sal pun in DFU MODE

inainte faceam asa

inchideam iphone

cu el inchis tineam apasat HOME si il conectam la USB

imedia intra in DFU mode si mi-l recunostea itunes

Acum surpriza itunes nu-l vede stie cineva ceva ?

a facut cineva Downgrade pana acum ?

Nu cred ca mai scap de 2.0 din cate se vede smile sa ma ^$$$&^$&^$^&

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05
Ǻﭏdяei - 20 Iulie 2008 03:41 PM
sorin - 20 Iulie 2008 02:42 PM

Iata o metoda pentru cei cu windblows pina apare si winPWN 2.0 : http://iunlocked.org/
Daca nu puteti sa puneti iPhonele si in DFU fiti siguri ca aveti path-ul asta pe mac-ul vostru ~/Library/iTunes/Device Support , daca nu aveti folderul Device Suport atunci creati-l .

Deci metoda asta e pentru utilizatorii windows? dar…

“fiti siguri ca aveti path-ul asta pe mac-ul vostru”

Cum vine asta?

Sint doua raspunsuri diferite la doua probleme diferite : prima se refera la faptul ca unul dintre participanti la discutie se bucura ca a aparut Pwnage 2.0 dar ca nu poate sa il foloseasca pentru ca nu are un mac , iar a doua se referea la o alta discutie in care cineva se plingea ca primeste o eroare cind vrea sa bage iphonele in DFU .

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

SERIOS nu reusesc sa fac Dowgrade de la 2.0 la 1.1.4

ma chinui de ceva timp cu metoda clasica care se gaseste peste tot pe web si care se gaseste si la clarified.com dar nu merge nu reusesc sa ma conectez la iTunes 7.5 in DFU mode

adica nu vrea pur si simplu sa vada itune ca device iphone-ul

pur si simplu nu apare nu-l vede iar daca il pun in intunes pur si simplu imi arata un mesaj ca nu poate vedea iphone cu varianta asta de itunes 7.5

va rog cineva stie mai multe ???

tind sa cred ca metoda clasica de downgrade de la 2.0 la 1.1.4 care este pe web nu merge si pt telefoanele care au folosit noul soft aparut azi pt upgrade la 2.0 cu PwnageTool 2.0 ?

si siteul http://www.iclarified.com a crapat sau cel putin la mine nu mai merge sau da erori mari cu baza de date ???

OFFFF m-a mancat in #^%#% ca pe albinuta

[ Modificat: 20 Iulie 2008 09:56 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
LST - 20 Iulie 2008 07:17 PM

GATA e totul OK

Intrebare careva dintre voi a fortat pe 4.6 ? sau aramas tot la 3.9 eu original era 4.6 dar nu am bifat acolo 4.6

voi ?

Eu am forțat la 4.6. Și am 4.6(original). În ceea ce privește downgrade-ul, asta e. The hardway sau mai aștepți să se recompileze aplicațiile. A fost la fel cu 1.1.4, sau avem memorie scurtă. A fost la fel și cu Leo, Xp. Oricum, piața e în mare dezvoltare. Nu m-aș mira să apară aplicații 2.0 începînd de mîine.

Apropo, nu l-am folosit niciodată și nici n-am de gînd daaaaar, mi se pare că poți folosi ZiPhone DOAR ca să pui iPhone în DFU mode. Merită încercat.

[ Modificat: 20 Iulie 2008 10:23 PM de toma ]
 Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 18.11.07

Eu il pun in DFU in iTunes, aleg custom firmwareul dar imi da eroarea asta: 1600

Semnătură 

 MacBook Pro & iPhone

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Daca iTunes iti da eroarea 1600 creeaza un folder pe care il denumesti “Device Support”  aici : ~/Library/iTunes/Device Support , daca deja exista setrge tot ce este in acest folder apoi restarteaza Pwnage Tool si o iei de la inceput

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRank
Jr. Member

Mie acum in loc de incoana cu G (de la GPRS) pe Vodafone imi apare un punct… voua?

Semnătură 

 MacBook Pro & iPhone

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Moderator

La fel. La cele cu 3G le apare…..3G.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Moderator

A apărut Pwnage Tool 2.0.1. Se pare că s-au grăbit băieții să i-o ia înainte lu’ Geo ‘oț și își cer acu scuze cu un up date. Link-uri directe Bigboss sau Hackint0sh.

Rezolvă o gramadă de probleme. Uite care:

* It auto-finds the bl39 and bl46 files better, if they’re on your computer
* It creates the ~/Library/iTunes/Device Support/ folder if not present, which should help with some 1600 errors people have been having.
* Many people have reported the PwnageTool not starting up at all (the icon never stops bouncing). This issue should be resolved now.
* The Sparkle AppCast URL is fixed in this version, so automatic updates should work for future releases.

Because of the AppCast URL fix, we recommend that everyone who downloaded PwnageTool 2.0 get this version, if they want to stay up to date automatically.

N.B: if PwnageTool 2.0 pwned your phone correctly the first time, you do not need to pwn again with 2.0.1.

PS Pentru unii…... of cors că am copy/paste. Știu că puteam să pun link. Dar n-am vrut, că așa-s eu mai fitzos.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
toma - 21 Iulie 2008 07:20 AM

A apărut Pwnage Tool 2.0.1. Se pare că s-au grăbit băieții să i-o ia înainte lu’ Geo ‘oț și își cer acu scuze cu un up date. Link-uri directe Bigboss sau Hackint0sh.

Rezolvă o gramadă de probleme. Uite care:

* It auto-finds the bl39 and bl46 files better, if they’re on your computer
* It creates the ~/Library/iTunes/Device Support/ folder if not present, which should help with some 1600 errors people have been having.
* Many people have reported the PwnageTool not starting up at all (the icon never stops bouncing). This issue should be resolved now.
* The Sparkle AppCast URL is fixed in this version, so automatic updates should work for future releases.

Because of the AppCast URL fix, we recommend that everyone who downloaded PwnageTool 2.0 get this version, if they want to stay up to date automatically.

N.B: if PwnageTool 2.0 pwned your phone correctly the first time, you do not need to pwn again with 2.0.1.

PS Pentru unii…... of cors că am copy/paste. Știu că puteam să pun link. Dar n-am vrut, că așa-s eu mai fitzos.

Tot pentru Mac deocamdată, nu?

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Moderator
Ǻﭏdяei - 21 Iulie 2008 07:25 AM

Tot pentru Mac deocamdată, nu?

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/11017/P120/#123693

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05

dupa ce ieri au fost semnalate 2 errori de catre LST

cea de 6 si 20 care si mie imi apareau - am lasat toata situatia asa cum a fost pt ca am facut un restore la 2.o Apple original fara probleme

azi cu noul update PWNAGE 2.0.1 am sperat ca se va rezolva si in cazul meu aceste probleme, DAR este mai RAU

nu pot sa revin acum la firmware 2.0 original - eroare 1604 acum

[ Modificat: 21 Iulie 2008 05:21 PM de adim ]

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRank
Jr. Member
sorin - 21 Iulie 2008 12:49 AM

Daca iTunes iti da eroarea 1600 creeaza un folder pe care il denumesti “Device Support”  aici : ~/Library/iTunes/Device Support , daca deja exista setrge tot ce este in acest folder apoi restarteaza Pwnage Tool si o iei de la inceput

Mersi, nu stiu sigur daca de la asta… dar am reusit sa trec doua telefoane pe 2.0 si deocamdata functioneaza perfect. Parca mai rapid…

Semnătură 

 MacBook Pro & iPhone

3 din 5
3