o intrebare pentru cei care au reusit: cum merge telefonul pe 2.0?
unii pe un forum de afara se plangeau ca au semnal f slab de cand au facut jailbreak+unlock, altii ziceau ca se pierde EDGE foarte usor, etc.
sunt doar curios daca merita sa trec asa repede pe 2.0
unii pe un forum de afara se plangeau ca au semnal f slab de cand au facut jailbreak+unlock, altii ziceau ca se pierde EDGE foarte usor, etc.
Dacă ții ;a jocuri și aplicații, mai așteaptă. Dacă nu, dă-i bătaie. Mie mi se pare că e mai stabil și mai rapid. Plus că mai sînt chichițe care-l fac și mai mișto.
Da, dar adevarata intrebare de 100 de puncte: s-a rezolvat in 2.0 problema cu international support pt Romania si mai ales bug-ul de Caller ID? Ca daca nu, ai nevoie de AppSupport si de Regional Patch si alea n-au aparut pe 2.0 inca. Si nu prea am chef sa nu-mi mearga Caller ID-ul.
Uite care e treaba. Eu mi-am jail-deblocat telefonul ultima dată cu Pwn pt. 1.1.4. Acum l-am urcat la 2.0, cu Pwnage Tool și la restart mi-au rămas toate setările la fel. Adică Region-Romania, La SMS-uri și recente îmi scrie zilele în românește, la calendar la fel. Acuma, ori au pregătit ăștia iPhone pentru România, ori a rezistat deblocarea.
La primul sync cu iTunes, a pus la loc pana si numele customizat al retelei, pus de mine cu MIM. Ca veni vorba de ce tine minte.
Din nefericire am intalnit o problema. Cand suna cineva, fac slide si ioc, suna in continuare. Cred ca doar atuci cand ifonu mai face ceva (sync, cumparaturi etc.). Am descoperit ca trebuie sa dau click pe butonul de slide la capatul din deapta. La primul tzar primit pe 2.0 inchisesem telefonul din mana stanga si iFonu a mai sunat 30 de secunde dupa.
Mi-a apărut o problemă cu Safari pe iPhone. Nu merge Macuser așa cum se mergea înainte, cu 1.1.2 și 1.1.4. Adică singura temă care se vede pe tot ecranul e Default. E numai la mine sau e la fel și la voi. A, ce e cu eroarea aia, că nu mă pricep?
domne, aceasi nebunie am intrebat-o si in Threadul Pareri 2.0… cum se poate dezactiva AutoCorrectionu’?
asta o data si 2 la mana, in 2.0 nu exista posibilitatea de a sterge fiecare mesaj dintr-o conversatie manual? :| fara a fi nevoie de alte dracovenii?