5 din 5
5
PwnageTool 2.0
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

La mine se vede bine pe macuser08. Adica exact ca la tine smile Dau dubli click pe coloana si o lateste exact cat ecranul.

Nu stiu daca ti observat, dar odata cu 2.0 se vad fara probleme TOATE diacriticele.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
huk - 22 Iulie 2008 09:15 PM

La mine se vede bine pe macuser08. Adica exact ca la tine smile Dau dubli click pe coloana si o lateste exact cat ecranul.

Nu stiu daca ti observat, dar odata cu 2.0 se vad fara probleme TOATE diacriticele.

Asta cu diacriticele am observat-o. În schimb mă enervează macuser/jumate de pagină din Safari. Eu cînd dau dublu-click mi se duce pe la 150%. Dacă schimb tema pe iPhone, se schimbă și pe Mac. Enervant bre. Stresant. Se poate face ceva în sensul ăsta?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

E un programator din cluj care mai face fixuri si repara buguri pentru forumul asta. Ia vezi de cere-i adresa si vorbeste cu baietii de la dhl daca livreaza bere peste granita…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ei, acuma n-o să mă apuc să contactez un programator ca să-mi merargă mie bine macuser.ro pe iPhone. Asta e, tac și înghit. Ce am mai observat, eroarea aia care apare la celelalte teme, nu apare în Default, care merge perfect. O fi de acolo?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

5 din 5
5