Vi se întâmplă şi vouă ca de fiecare dată când conectaţi telefonul la iTunes, Backup-ul să dureze circa 7-8 minute?
Nu am decât 1G audio, 500Mb video, 200 Mb poze, Other 500 Mb ...ceea ce e foarte puţin. Cu 1.1.4 dura 20 secunde la backup şi aveam memoria telefonului aproape plină.
huk - 02 August 2008 12:50 AM
La mine dureaza 20-25 de minute. Dar cel mai adesea click pe X si da cancel la backup, continua cu restul.
fratilor, cum naiba sa dureze atata? :| io am iPhonu’ de 16 Gigi dintre care 12 sunt ocupati de muzica, vreo 2 de filme, 1 de poze si loc de respiro de vreo 800 de mega cat a mai ramas.. Backupu’ ala mi-l ia in sub un minut dupa care trece la Syncu’ normal… de unde 20-25 min? :| deobicei e de ordinul secundelor.. si rulez de pe un iMac dreaq, n-am calculator de la NASA..
Vi se întâmplă şi vouă ca de fiecare dată când conectaţi telefonul la iTunes, Backup-ul să dureze circa 7-8 minute?
Nu am decât 1G audio, 500Mb video, 200 Mb poze, Other 500 Mb ...ceea ce e foarte puţin. Cu 1.1.4 dura 20 secunde la backup şi aveam memoria telefonului aproape plină.
huk - 02 August 2008 12:50 AM
La mine dureaza 20-25 de minute. Dar cel mai adesea click pe X si da cancel la backup, continua cu restul.
fratilor, cum naiba sa dureze atata? :| io am iPhonu’ de 16 Gigi dintre care 12 sunt ocupati de muzica, vreo 2 de filme, 1 de poze si loc de respiro de vreo 800 de mega cat a mai ramas.. Backupu’ ala mi-l ia in sub un minut dupa care trece la Syncu’ normal… de unde 20-25 min? :| deobicei e de ordinul secundelor.. si rulez de pe un iMac dreaq, n-am calculator de la NASA..
Nu asa se intampla si cu contactele sau calendarul?
Nicidecum, se intampla cum este normal. Adaug in telefon se adauga si pe calculator. Sterg din telefon se sterg si de pe calculator.
Ǻﭏdяei - 04 August 2008 02:31 PM
De aceea se numeste sincronizare. Alta modalitate nu stiu nici eu decat prin a sterge din iTunes…
Sincronizare inseamna cu totul altceva. Inseamna ca daca am sters de pe un device ceva atunci el sa stearga si de pe celalalt device. La fel si la adaugare/modificare.
Conform wikipedia:
File synchronization (or ‘synching’) in computing is the process of making sure that two or more locations contain the same up-to-date files. If you add, change, or delete a file from one location, the synchronization process will add, change, or delete the same file at the other location.
Nu cumva cei care au backup scurt nu au (multe) aplicatii instalate?
oricum ar fii, itunesu’ sincronizeaza doar aplicatiile luate din appstore, ca daca tu ii dai restore la telefon, nu o sa-ti apara inapoi si aplicatiile luate din Cydia sau Installer asa ca alea nu au nici o relevanta..
acum intradevar, nu am decat vreo 5 aplicatii de prin AppStore, dar din nou mentionez, asta e prea putin relevant..
La mine a durat 20 de min dupa upgrade la 2.0 . N-aveam nici o aplicatie atunci, in afara de cele default si Cydia.
Acum am, idunno, 400 de megi de aplicatii, si dureaza aceleasi 20 de minute. Ori pwnage ori Apple e de vina…
Impresia mea e că totul se trage de la Mail, anume de la pop mail. Mi-am trecut toate adresele în GMail (IMAP) și le-am dezactivat din iTunes. Acum folosesc doar GMail care-mi ia toate mail-urile de pe conturile POP și două adrese yahoo și backup-ul durează cîteva zeci de secunde. Încercați și voi.
Tot am cautat atat in cidya cat si in app store: pe 1.1.4 am avut un “mobile finder” foarte util cu ajutorul caruia deschideam documente office si pdf in Safari. Este asa ceva pe 2.0 ? Si daca nu cum vizualizati documentele office sau pdf?
Va multumesc.
@Huk, de fapt nici ei nu mai stiu ce au vrut sa faca…sunt ca niste gaini bete…dau din lac un put
In app store, este o aplicatie, file magnet parca se numeste care vede fisiere si le transfera parca (nu stiu daca pdg, dar te uiti si tu la descriere ce zice acolo)
Tot am cautat atat in cidya cat si in app store: pe 1.1.4 am avut un “mobile finder” foarte util cu ajutorul caruia deschideam documente office si pdf in Safari. Este asa ceva pe 2.0 ? Si daca nu cum vizualizati documentele office sau pdf?
Va multumesc.
“Files supports viewing of most common file types, including Microsoft Office documents, PDF documents, images, text, html, movie and audio files. You can quickly and easily read documents and view images, all fullscreen and in portrait or landscape mode. Zoom and pan via the standard pinch and swipe gestures.
Singurul deranj poate ca iti trebuie wifi acasa sa poti sa copiezi pe iphone ce vrei, nu merge prin USB.
Atty ma faci sa golesc cardul. Am cumparat Files. ma chinuiesc sa il fac sa mearga acuma
edit: revin cu detalii. la inceput iti cere sa aloci un anumit spatiu pt stocare. default e 500mb. apoi te conectezi si faci upload. vede cam tot ce vede si safari si mail, filme si muzica. are si un search frumusel. poti accesa direct de la calculator fisierele de pe el prin browser.
ca minusuri pozele nu au thumbs, intra in lock daca stai prea mult sa faci uploaduri, deocamdata nu vede excel
cine vrea sa ne asociem 2-3 sa cumparam un program care ne poate fi util sa dea un semn in privat. deja am dat peste 40 euro pe programe si trebuie sa impart cheltuiala de acu incolo.
[ Modificat: 06 August 2008 08:07 PM de victorcampeanu ]