Incepe sa ma enerveze ceva. Cand intru pe Contacts si dau pe un contact… sta ceva pana sa-mi arate datele… inainte parca mergea aproape instant. Si AutoCorrectul ala… se poate scoate?
yep, my bad.. confirm si eu…
cat despre ceea ce spune eStatic.. cum se dezactiveaza AutoCorrectul in 2.0?
oh, and another thing.. sa inteleg ca Installerul s-a inlocuit cu AppStore?
@eStatic - mie si in Contacts si in Phone imi intra instantaneu pe fiecare contact..
) 2 secunde.. prima data cand am deschis un contact a stat asemanator, dar pe urmatoarele le-a luat instant..
AppStore nu contine oricum toate aplicatiile din Installer? sau nu ar trebui? si Cydia asta vad ca ar trebui sa aibe la fel, toate nebuniile, nu?
daca iti crapa ...
2. fa restore la ipsw -ul creat de tine cu Pwnage Tool (nu este nevoie sa mai pui iphonele in DFU mode pentru ca este Pwned deja , functioneaza cu restore normal ) si in iTunes seteaza iphonele ca “set up as a new iphone ” . Dupa ce o sa sincronizezi prima oara iphonele cu itunes o sa ai inapoi contactele.
cum se face asta pt ca mi-a intepenit la Cydia essential instales si nu mai il pot scoate
daca iti crapa ...
2. fa restore la ipsw -ul creat de tine cu Pwnage Tool (nu este nevoie sa mai pui iphonele in DFU mode pentru ca este Pwned deja , functioneaza cu restore normal ) si in iTunes seteaza iphonele ca “set up as a new iphone ” . Dupa ce o sa sincronizezi prima oara iphonele cu itunes o sa ai inapoi contactele.
cum se face asta pt ca mi-a intepenit la Cydia essential instales si nu mai il pot scoate
Conectezi iphone-ul la itunes si apesi “alt” restore , dupa care navighezi la custom firmware-ul pe care il ai deja creat de cind ai facut update-ul la 2.0 si il selectezi iar iphone-ul o sa faca restore , dupa ce face reboot la sfirsit iti va aparea iarasi in itunes unde ai doua optiuni : unu sa faci restore la backup sau sa setezi iphone-ul ca ca si un iphone nou “set up as a new iphone” . Dupa ce face aceste lucruri ii dai sa faca sync si ai dupa aia toate contactele si ce mai aveai tu pe acolo . Cam asta este . Bafta !
AppStore si iTunes: Mi se pare absolut stupid ca daca stergi o aplicatie de pe iFon la urmatorul sync reapare ca ciuperca intre degetele de la picioare. Ar trebui la stergere sa opreasca sync-ul cu iTunes, si sa aiba un buton de reinstall app on iPhone sau ceva acolo.
Prostia continua: daca scot sincronizarea automata cu toate, cand cumpar o aplicatie noua, trebuie sa o adaug MANUAL in lista aplicatiilor sincronizate. E ca si cum Apple te invita sa cumperi de pe ifon…
Si sistemul de browse a aplicatiilor in iTunes e tampit, poti sa vezi numai una odata…