domne, noi ne tot plangem de una, de alta, ba ca se misca, ba ca nu se misca… pana una alta dragii mosului, updatu’ nostru este facut prin crackuire, draci, laci.. poate daca-l instalam original si era totul legitim si pe fata rula un pic mai bine.. eu cand l-am updatat, i-am dat restore from backup si chiar nu am nici un fel de problema… se misca foarte, foarte bine.. singurul off pe care l-am mentionat este cel de la bootare.. sta cam mult, mai mult ca inainte in orice caz.. nu cred ca are legatura cu faptul ca i-am bagat io o imagine personalizata la boot.. nu?
cat despre cei care rezista fara installer.. lumea se descurca si fara internet si acum ca-l ai, te intrebi cum de-ai trait fara.. iti usureaza traiul mult mai mult.. un Snapture sau Camera Pro n-am vazut si io in AppStore.. numai porcarii..
Dragul mosului, te invit cu placere sa bem 1,2,3 beri timp in care te las sa te joci cat vrei tu, nu pe unul ci pe 2 iPhone-uir cu AT&T;care nu sunt hackuit jailbreakuite s.a.m.d, si 3g-ul si 1st genul sa vezi ca merg la fel de prost. Nu are nici o legatura faptul ca este sau nu hackuit cu faptul ca Apple a lansat un soft nefinisat.
Si normal ca ma plang, cum sa nu ma plang…asta e chiar culmea… Daca ma duc acum si imi cumpar un iTouch, cumpar 2.0 pot sa ma plang?Sunt mai indreptatit?
Nici o varianta de soft nu a fost in halul asta, si de asta lumea e asa nemultumita, au mai dat-o in bara si cu 1.1.3 cu link-ul din ora gsm-ului(a turnului) si ora telefonului(erau sms-urile aratate aiurea) dar acum e prea mult…
Cat despre Installer…sper sa ramana acolo unde acum…tu zici ca numai porcarii gasesti in appstore, asa o fi, eu inca caut prin appstore macar o aplicatie de genul Kate sau Categorize (parca asa ii zicea aplicatiei care facea foldere pe springboard) sa faca os-ul iphone-ului praf sa nu mai ai ce sa faci cu el, decat un restore. De bine de rau, in app store mai gasesti un joc, care macar arata bine, pana acum din installer nu au iesit decat [cenzurat] de emulatoare care aveau un control de doi lei, si desi in installer erau foarte multe proof of concept-uri, cam la atat se rezuma.
App store-ul chiar imi place, dar repet e un beta la fel ca tot ce au lansat ei saptamana trecuta sau acum 2 saptamani.
Ciudata treaba. Am si eu un prieten bun in UK care are iPhone 1st gen si care are 2.0 pur sange pe el. Se plange de numa cat de greu merge. Insa desi imi place Appstore, desi mi-am instalat multe lucruri de pe el, nu pot sa nu zic ca nu imi e dor de altele din Installer. In fine, o sa iasa si ala, sper mai slefuit ca si Cydia si mai vedem atunci daca se merita sau nu. Pana atunci… nimeni pe Twinkle la 100 mile de mine… daca pun 1000 mile se blocheaza in 15 secunde aplicatia. Spor la treaba, Apple.
@mireahr - dezamagiti suntem cu toti, asta-i clar.. asa ca stai linistit.. daca stam sa enumaram chichitele pe care nu le-au implementat cei de la apple atat in telefon cat si in appstore, poi avem timp sa bem mai multe beri..
cat despre joculete si ce mai zici tu legate de AppStore, cu tot respectul iti spun ca asta mi se pare cea mai mare bataie de joc! CEA MAI MARE!! cel putin referitoare la joculete… cand ai un dispozitiv cu capacitati de PSP, poate chiar mai bun, care mai are si Accelerometeru’ asta deci din start e si mai aratos si dai 10 dolari sa bagi pe el ce? planeta maimutelor ala cu o maimuta spurcata care se lafaie pe-un kart, sau ce-o fii…
dar ma rog.. aste-as doar niste frustrari personale..
cat despre cum se misca.. am spus-o si o mai zic inca o data.. mie mi se misca ok, nu am avut probleme cu el, doar cu durata la bootare.. acolo intradevar parca tine prea mult, in rest… nush, unii ziceau ca domne, acum intra automat pe conexiunile de WiFi existente in jur.. mie la fel imi face pe planul asta.. daca suspectez eu ca e WiFi in zona, ma duc in Settings si aleg de-acolo.. altfel.. totul brici.. si a mai fost si prima deblocare, pwnu-ire sau cum le-o zice pe care-am facut-o..
Totul imi merge struna decat: Shazam imi restarteaza uneori telefonul si Twinkle mi se blocheaza. Cu jocurile nu ma omor insa eu zic ca nu prea are cum sa se compare cu PSP. Asta e telefon, aia e consola. Are potential, nu zic nu.
Sunt foarte mirat si eu de cate chestii nu sunt implementate in el. La SMS-uri, la contacte, etc. Nu inteleg de ce nu sunt. Asta e cea mai mare nedumerire a mea…
Balivernele astea pe care le-au mai scos unii ca iPhone-ul e aproape la fel de puternic ca PSP-ul sunt niste tampenii…(gandeste-te numai ca PSP are si el niste butoane pe acolo, care in-game sunt foarte utile, sa faci un joc numai din tilt si touch, ramane la nivel de telefon) si jocurile din appstore pt. un telefon mobil sunt super bune, eu sincer iti spun ca sunt haioase si sunt pt. telefon mobil. Nici eu nu am vazut nimic schimbat legat de wi-fi.Eu nu ma leg de ce functii nu au implementat, ma leg cum le-au implementat pe cele existente.
acum normal frate ca no sa poti sa bagi GTA pe iPhone, dar la grafica se poate lucra.. inca bine.. nu cred io ca nu poate… poate foarte bine, are super grafica… uite joc aici super tare ce ar putea sa-l faca si pentru iPhone.. doar cu tilt si touch http://www.ballance.org/game.htm nush daca-l stiti multi, dar jocul e foarte addictive
Stiu jocul, acum nu te supara mi-ai spus ca nu iti place Super Monkey Ball, ok am inteles asta, dar in afara de un joc (care arata bine) cu o biluta (ca e din fier, din lemn cu o maimuta in interior ) sau un puzzle haios sau un karting simplist iphone-ul nu are de ce sa aibe altceva, jocuri de mobil si atat. Gaming Device iPhone-ul nu are cum sa fie, sincer. Acum sa fiu sincer, multe din joculetele alea arata foarte bine din appstore(pt. un joc de mobil, poate nu ai vazut ce dezastre grafice sunt pe alte platforme.)
In alta ordine de idei, s-a lansat beta 2.0.1 sau 2.1 catre anumiti developeri bug fix-uri (logic!) dar si notificare in background la anumite aplicatii…sa vedem si calamitatea asta lansat, eta-ul este pt. septembrie
Constat că acum, faţă de 1.1.4, apăsând voicemail te direcţionează către căsuţa vocală. Pe 1.1.4, apăsând voicemail nu se întâmpla nimic.
Nu îmi place mesageria vocală dar am constat această funcţie şi na… e un + cred!
Da, acum o face nativ. In 1.1.4 se facea de asemenea dar trebuia sa configurezi tu acel buton printr-un cod GSM tip *xxx trimis cu Send din aplicatia de telefon.
Daca esti pe Orange merge voicemaill. Daca esti pe vodafone, nu iti merge butonul de voicemail. Ca sa activezi butonul de voicemail, se poate de la prima versiune de soft pt. iphone formezi si suni la *5005*86*xxx# (xxx e nr. de voicemail) doar ca nu iti merge (logic) visual voicemail. In schimb pe Orange ro, merge fara sa ii faci ceva, pt. ca orange e carrier-ul official (acele setari de retea de care intreba lumea, de care iti zice itunes ca sunt disponibile, in cazul in care esti pe orange, cam asta fac, setari de voicemail, de retea etc. )
La mine nu merge…cine stie…poate ca daca aveai inainte activat butonul, si daca i-ai dat restore from back-up merge. Tu asa ai facut? Ca eu pe 3 iphone-uri, toate pe vodafone, toate setate ca “new phone”, nu merge “by default” butonul de voicemail.
Da Mircea, eu asa am facut, deci e posibil sa-si fi pastrat setarea din backup.
Pe de alta parte, ce nu stie inca sa faca nici in 2.0 este redirectionarea apelurilor catre casuta vocala. Tot cu coduri GSM trebuie rezolvata.