@dtancu trebuie sa activezi call forwarding din setari si o sa mearga (la mine asa merge cel putin) din nou setarile alea de retea pe care le face itunes pe orange rezolva si asta.
Cred ca ramane setarea cand ii dai restore from back-up
@ Huk habar nu am cum de iti merge tie….e ciudat, si enervant in acelasi timp, la cea mai mica atingere pleaca.
Nu merge mircea. Pe Vodafone daca activezi din Settings acel call forwarding, in momentul cand bagi numarul casutei vocale la destinatie iti da eroare. Asa era si la 1.1.4, asa e si la 2.0.
Singura varianta e sa iti setezi forwardingul manual, cu coduri GSM, pentru fiecare situatie in parte (nu raspunde/ocupat/nu e in arie de acoperire etc.). Oricum nu prea vad cum iti face tie setarile diferit in functie de situatie acel buton din settings.
Azi am trecut si eu la 2.0 si nu am nici o problema cu telefonul. Doar o intrebare am…..la “Flashing Baseband” mi-a dat o eroare care a disparut rapid…..dupa restore cu Customize ipsw. A mai primit cineva eroarea? Din cate observ pana acum nu a apaur nici o problema dar ma seaca putin sa stiu ca a dat eroare.
Ce părere aveţi despre faptul că acum cu 2.0, în câmpurile unde se scriu parolele, apar afisate caracterele scrise! În timp ce scrii parola, apare afişat ultima cifra sau literă, în timp ce alea din urma devin * (steluţă). Mie mi se pare enervant; aş dori să nu poată fi vizualizate caracterele deloc în câmpurile unde se scriu parole.
Ce se mai aude cu deblocatul 2.0 ? Merge smooth sau inca e cu bube ? As vrea sa stiu si eu poate fac si eu un update.
Danke.
Merge cam in reluare 2.0 are niște latențe în răspuns destul de mari și nu e de la pwn. Dacă ești dispus să treci peste ele… updateul si pwn merg ca unse.
PUSH o cam lălăie să nu zic că o dă de gard, merge cu niște artificii (all credits @ Huk) și uneori cam când vrea el (cel puțin la mine).
În rest sună vorbești… Autocorectul se dezactivează tot cu un artific, pt că nu le-a dat prin cap că nu toți scriem in engleză și să pună un buton de disable.
Dacă nu poți să-ți faci cont la AppStore cam pa app până nu apare Installer 2.0 eu mă enervez că nu pot să iau remote de exemplu.
Cam atât.
Ce se mai aude cu deblocatul 2.0 ? Merge smooth sau inca e cu bube ? As vrea sa stiu si eu poate fac si eu un update.
Danke.
Merge cam in reluare 2.0 are niște latențe în răspuns destul de mari și nu e de la pwn. Dacă ești dispus să treci peste ele… updateul si pwn merg ca unse.
PUSH o cam lălăie să nu zic că o dă de gard, merge cu niște artificii (all credits @ Huk) și uneori cam când vrea el (cel puțin la mine).
În rest sună vorbești… Autocorectul se dezactivează tot cu un artific, pt că nu le-a dat prin cap că nu toți scriem in engleză și să pună un buton de disable.
Dacă nu poți să-ți faci cont la AppStore cam pa app până nu apare Installer 2.0 eu mă enervez că nu pot să iau remote de exemplu.
Cam atât.
Stiu ca nu e 4 iulie dar zi-mi si mie ce artificii ai pentru dezactivat auto-correct!