5 din 9
5
Pareri 2.0
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Mie mi-a mers intotdeauna butonul ala, pe 2 ifoane. Chiar enervant de intotdeauna, la cea mai mica atingere.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

@dtancu trebuie sa activezi call forwarding din setari si o sa mearga (la mine asa merge cel putin) din nou setarile alea de retea pe care le face itunes pe orange rezolva si asta.
Cred ca ramane setarea cand ii dai restore from back-up
@ Huk habar nu am cum de iti merge tie….e ciudat, si enervant in acelasi timp, la cea mai mica atingere pleaca.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Nu merge mircea. Pe Vodafone daca activezi din Settings acel call forwarding, in momentul cand bagi numarul casutei vocale la destinatie iti da eroare. Asa era si la 1.1.4, asa e si la 2.0.
Singura varianta e sa iti setezi forwardingul manual, cu coduri GSM, pentru fiecare situatie in parte (nu raspunde/ocupat/nu e in arie de acoperire etc.). Oricum nu prea vad cum iti face tie setarile diferit in functie de situatie acel buton din settings.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Azi am trecut si eu la 2.0 si nu am nici o problema cu telefonul. Doar o intrebare am…..la “Flashing Baseband” mi-a dat o eroare care a disparut rapid…..dupa restore cu Customize ipsw. A mai primit cineva eroarea? Din cate observ pana acum nu a apaur nici o problema dar ma seaca putin sa stiu ca a dat eroare.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 18.11.07

Pt. cei care sunteti suparati pe backup incercarti asta (link). Eu nu l-am incercat inca…

Semnătură 

 MacBook Pro & iPhone

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Ce părere aveţi despre faptul că acum cu 2.0, în câmpurile unde se scriu parolele, apar afisate caracterele scrise! În timp ce scrii parola, apare afişat ultima cifra sau literă, în timp ce alea din urma devin * (steluţă). Mie mi se pare enervant; aş dori să nu poată fi vizualizate caracterele deloc în câmpurile unde se scriu parole.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Nu mi se pare deranjant….parerea mea e ca te ajuta sa nu cumva sa scri gresit. E ok!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

la cit de mare este tastatura, e chiar bine ca vezi rezultatul
smile

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07

Ce se mai aude cu deblocatul 2.0 ? Merge smooth sau inca e cu bube ? As vrea sa stiu si eu poate fac si eu un update.

Danke.

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
szasz - 29 Iulie 2008 09:04 PM

Ce se mai aude cu deblocatul 2.0 ? Merge smooth sau inca e cu bube ? As vrea sa stiu si eu poate fac si eu un update.

Danke.

Mie imi merge foarte bine. Unele aplicatii se reseteaza dar asta tine de aplicatia in cauza (dupa cum recunosc si cei ce le-au lansat).

In rest,.. merita sa faci update..

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

deblocatul merge foarte bine nu are bube in schimb toata lumea se plinge de firmware 2.0

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Danke.

Merge cam in reluare 2.0 are niște latențe în răspuns destul de mari și nu e de la pwn. Dacă ești dispus să treci peste ele… updateul si pwn merg ca unse.
PUSH o cam lălăie să nu zic că o dă de gard, merge cu niște artificii (all credits @ Huk) și uneori cam când vrea el (cel puțin la mine).
În rest sună vorbești… Autocorectul se dezactivează tot cu un artific, pt că nu le-a dat prin cap că nu toți scriem in engleză și să pună un buton de disable.
Dacă nu poți să-ți faci cont la AppStore cam pa app până nu apare Installer 2.0 eu mă enervez că nu pot să iau remote de exemplu.
Cam atât.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
grEEnlighter - 29 Iulie 2008 09:53 PM

Danke.

Merge cam in reluare 2.0 are niște latențe în răspuns destul de mari și nu e de la pwn. Dacă ești dispus să treci peste ele… updateul si pwn merg ca unse.
PUSH o cam lălăie să nu zic că o dă de gard, merge cu niște artificii (all credits @ Huk) și uneori cam când vrea el (cel puțin la mine).
În rest sună vorbești… Autocorectul se dezactivează tot cu un artific, pt că nu le-a dat prin cap că nu toți scriem in engleză și să pună un buton de disable.
Dacă nu poți să-ți faci cont la AppStore cam pa app până nu apare Installer 2.0 eu mă enervez că nu pot să iau remote de exemplu.
Cam atât.

Stiu ca nu e 4 iulie dar zi-mi si mie ce artificii ai pentru dezactivat auto-correct!

THANKS!

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

asKB din cydia

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

@dtancu asa este ai dreptate, m-am uitat acum, nu stiu pe ce post tv eram cand am zis ce am zis

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

5 din 9
5