Dacă tot sîntem la păreri, apăi am să mi-o spun și eu. Ieri seară mi-am petrecut timpul de vizionat filmele/știrile proaste de pe gigitv încercînd metoda de downgrade de la 2.0 la 1.1.4, prin diverse metode pe care le știți și voi. Așa…. să văd cum e. Apăi nu prea e bine. Că ia mult și tutorialele de pe net parcă sînt personalizate. În fine, am reușit și abia am așteptat azi să vin acasă să-l urc din nou la 2.0. De ce? Sincer, nu-mi pasă de unele bube pe care le are iar Installer cu programele aferente (cu excepția cîtorva, puține) nu-mi lipsește deloc. În schimb noile funcții implementate în 2.0 chiar îmi plac și le-am simțit lipsa deși le-am utilizat doar cîteva zile. Așa că.... asta e părerea mea, că e rău cu 2.0 dar e mai rău fără el. Și dacă ținem cont că Installer 4.0 e pe vine, 2.0.1 e și el aproape (și Pwnage 2 are ac și de cojocul lui), cu ce mai e prin Cydia și cu marele AppStore, iaca avem de unde alege.
PS Pentru cine vrea să coboare la 1.1.4, uite tutorial-ul ăsta a fost singurul care m-a ajutat. Și mare atenție la Baseband downgrade. Subcese!
pentru a dezactiva auto-correct: —-
start Mobile Terminal (or use SSH)
become root using su (the password is alpine)
cd /System/Library/TextInput/
mv TextInput_en.bundle TextInput_en_bak.bundle (for English)
The autocorrect feature for English should now be disabled —-
La mine de cand am pus 2.0 mi-a scazut enorm range-ul de la wi-fi. Nu-mi vede decat AP-urile foarte apropiate.
In acelasi loc un 1.1.4 vede 5-6 AP-uri, al meu abia vede unul.
S-a prins cineva cum se “force quit” o aplicație în 2.0? Că faza cu “Home” ținut apăsat la mine nu merge. Sau e doar la mine? Mă refer strict la Cydia. E dispus cineva să încerce?
Mie imi face o groaza de gesturi urate. Aproape de fiecare data cand umblu in Appstore/Cydia se intampla sa se blocheze. Da urat de tot, nu asa sa rezolvi cu un sleep/wake+home. Si am ajuns sa dau cate cel putin 1-2 restore pe zi…...deja m-am saturat…. nu stiu ce fac da de renuntat n-am de gand. Prea m-am obisnuit cu el, nu stiu ce m-as face fara iphone :(
Am trecut si eu pe 2.0 si mi se pare destul de ok. Uneori parca se misca mai greu…
Am o rugaminte: am instalat Customize si nu reusesc nicicum sa pun o tema.Am cautat pe net peste tot e vre-o smecherie ce trebuie facuta sau chiar nu merge? Lavoi merge?
Te duci in Theme Browser si iti alegi de acolo din New, Top 40, All Themes sau File Sets o tema/fisier dorit. Daca vrei sa o instalezi pe toata, te duci in Theme Browser/My Themes, faci click pe respectiva dorita, da-i in jos pagina si ai Apply Theme to Device. Daca vrei doar anumite parti, ai tot acolo Apply Only… sau din home-ul Customize-ului, te duci in Customize Images/Sounds si modifici ce vrei.
Legat de Customize, de fiecare data cand intru in el, imi cere sa mai creez cate un account si e stresant, ca imi zice ca adresa de mail care am folosit-o eu initial este deja luata, si este de mine, da’ nu vad niciun log-in sau asa ceva. Ah si cand l-am instalat pentru orice click statea in rotita circa 3-4minute si abea pe urma schimba fereastra. Si inca ceva, nu poate sa-mi schimbe wallpaper-ul. I s-au mai intamplat cuiva simptomele acestea?
Si inca ceva, nu poate sa-mi schimbe wallpaper-ul. I s-au mai intamplat cuiva simptomele acestea?
Am si eu problema cu wallpaper-ul. Customize mergea super greu la inceput, acum tot greu dar parca nu chiar asa.
Imi cere dupa fiecare resetare cand instalez ceva, sa scriu parola de la iTunes… nu stiu care e faza cu asta!
@toma merge force quit, dar merge greu, dureaza mai mult pana iese din aplicatia (indiferent care ar aia)
@lyxx da a scazut mult range-ul de la wi-fi, nu inteleg de ce; treaba testata : la etaj este ap express-ul , netul merge in toata casa, in fata casei (nu spun cu macbook-ul unde prindea retea, zic doar de iphone acum) nu mai merge netul la baie de ex nici in fata casei