Ce se mai aude cu deblocatul 2.0 ? Merge smooth sau inca e cu bube ? As vrea sa stiu si eu poate fac si eu un update.
Danke.
Merge cam in reluare 2.0 are niște latențe în răspuns destul de mari și nu e de la pwn. Dacă ești dispus să treci peste ele… updateul si pwn merg ca unse.
PUSH o cam lălăie să nu zic că o dă de gard, merge cu niște artificii (all credits @ Huk) și uneori cam când vrea el (cel puțin la mine).
În rest sună vorbești… Autocorectul se dezactivează tot cu un artific, pt că nu le-a dat prin cap că nu toți scriem in engleză și să pună un buton de disable.
Dacă nu poți să-ți faci cont la AppStore cam pa app până nu apare Installer 2.0 eu mă enervez că nu pot să iau remote de exemplu.
Cam atât.
Atunci cand iti faci cont in iTunes, la “payment method” bifezi ultima optiune in randu cartilor de credit….o sa te lase sa iti faci cont si toate info ref la card o sa ti le ceara cand o sa cumperi ceva care costa, dar tot ce e FREE poti sa iei (adik si Remote).
Ce se mai aude cu deblocatul 2.0 ? Merge smooth sau inca e cu bube ? As vrea sa stiu si eu poate fac si eu un update.
Danke.
Merge cam in reluare 2.0 are niște latențe în răspuns destul de mari și nu e de la pwn. Dacă ești dispus să treci peste ele… updateul si pwn merg ca unse.
PUSH o cam lălăie să nu zic că o dă de gard, merge cu niște artificii (all credits @ Huk) și uneori cam când vrea el (cel puțin la mine).
În rest sună vorbești… Autocorectul se dezactivează tot cu un artific, pt că nu le-a dat prin cap că nu toți scriem in engleză și să pună un buton de disable.
Dacă nu poți să-ți faci cont la AppStore cam pa app până nu apare Installer 2.0 eu mă enervez că nu pot să iau remote de exemplu.
Cam atât.
Atunci cand iti faci cont in iTunes, la “payment method” bifezi ultima optiune in randu cartilor de credit….o sa te lase sa iti faci cont si toate info ref la card o sa ti le ceara cand o sa cumperi ceva care costa, dar tot ce e FREE poti sa iei (adik si Remote).
Nu inteleg ce vrei sa zici… adica sa bifezi amex? La mine nu merge.. fii mai explicit te rog.
Vroiam sa fac un PrtScn sa iti arat exact dar nu imi mai apare…..dupa multe tentative de carduri de credit la un mom dat mi-a aparut un al 4-lea buton langa Visa, mastercard si Paypal in care bifam ceva de genu “sa nu le dau payment info si mi le cer cand fac prima cumparare”.....cam asa suna mai elaborat. Si kiar asa am facut, ulterior am gasit un card care sa mearga…..dar pana atunci luasem Remote free si nu mi-a cerut decat parola de la contu facut. Acum vad ca nu mai apare…..nu inteleg….sa ma iertati ca v-am indus in eroare!
Vroiam sa fac un PrtScn sa iti arat exact dar nu imi mai apare…..dupa multe tentative de carduri de credit la un mom dat mi-a aparut un al 4-lea buton langa Visa, mastercard si Paypal in care bifam ceva de genu “sa nu le dau payment info si mi le cer cand fac prima cumparare”.....cam asa suna mai elaborat. Si kiar asa am facut, ulterior am gasit un card care sa mearga…..dar pana atunci luasem Remote free si nu mi-a cerut decat parola de la contu facut. Acum vad ca nu mai apare…..nu inteleg….sa ma iertati ca v-am indus in eroare!
pai poate era experimental si ai avut tu noroc sa te nimeresti pe acolo . Chestia asta ma face sa cred ca asa va fi in curand pt toti, ceea ce ar fi super.
Ceva foarte ciudat. Daca adaug la Mail Account si contul de pe me.com nu mai pot trimite e-mailuri cu poze. Ma duc pe Photos, selectez poza, dau sa o trimit pe e-mail… dau send, sta putin dupa care iese in home screen. Daca scot contul de me.com, merge… am dat restore, etc., nimic…
Vi se întâmplă şi vouă ca de fiecare dată când conectaţi telefonul la iTunes, Backup-ul să dureze circa 7-8 minute?
Nu am decât 1G audio, 500Mb video, 200 Mb poze, Other 500 Mb ...ceea ce e foarte puţin. Cu 1.1.4 dura 20 secunde la backup şi aveam memoria telefonului aproape plină.
Am pus Customize… dar, de fiecare data, dupa 3-4 secunde se bocheaza… merge la cineva?
La mine merge, nu se blocheaza, mai greu ce e drept fata de cum mergea cu 1.1.4
La instalarea unor teme ... crash! Cat despre wallpaper nu merge in niciun fel. Nici wallpaper-ul de la tema, nici downloadat separat din File Sets.
Cum fac ca atunci cand sterg o aplicatie din telefon, iTunes-ul sa nu o copieze la loc inapoi?
Singura modalitate am gasit-o sa sterg aplicatiile din iTunes si el le sterge si din telefon dar mi se pare putin pe dos.
Cum fac ca atunci cand sterg o aplicatie din telefon, iTunes-ul sa nu o copieze la loc inapoi?
Singura modalitate am gasit-o sa sterg aplicatiile din iTunes si el le sterge si din telefon dar mi se pare putin pe dos.
Multumesc.
Nu asa se intampla si cu contactele sau calendarul?
De aceea se numeste sincronizare. Alta modalitate nu stiu nici eu decat prin a sterge din iTunes…
Multumesc.
aplicatiile care se copiaza inapoi sunt cele luate din AppStore, asa-i? tocmai d-aia poti sa le stergi tu din telefon de cate ori vrei, ca ele tot o sa-ti apara.. solutia este in fata ta.. adauga-ti in panelu’ din dreapta, rubrica Applications (din Preferences) de acolo de unde ai bifat si AppStoru’.. dupa ce o ai bifata, intri pe ea si o sa-ti gasesti toate aplicatiile pe care le-ai luat/cumparat din magazin. dai un click dreapta, delete si s-a dus aplicatia.. dai syncronize si aplicatia nu mai eteee..
*daca ti-e frica sa o stergi de tot ca poate totusi o data o sa mai ai nevoie de ea si sa zicem ca prin absurd ai cumparat-o, din nou mentionez ca poti sa o stergi pentru ca daca ai vrea sa mai cumperi vreodata aplicatia, itunes o sa-ti detecteze contul si o sa ti-o ia pe gratis, caci a fost cumparata deja… (scuze repetarile de “cumparate, cumparat…” )