1 din 2
1
Downgrade to 1.1.4 from 2.0
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

INAINTE de a zice ca s-a mai discutat asta pe forum sau pe web ascultati putin smile

Deci se pare ca metodele clasice care le gasesti la tot pasul pe web pentru a face downgrade inapoi la 1.1.4 nu merg dupa ce faci Upgrade cu noa app PwnageTool 2.0 aparuta azi de la iphone-dev team

De ce tind sa cred asta ???

Azi am facut Upgrade la 2.0 de curiozitate sa vad si eu cu ce vine in plus aceasta varianta de soft ... curiozitate omoara pisica ... am vazut / placut unele chestii dar am ramas dezamagit cand am vazut ca nu pot instala niste app care eu le foloseam cum ar fi anumite Servere Apache / PHP cateva joculete si fel de fel de chestii ...

Si conform mesajului din Cydia ... app pt 2.0 nu sunt inca prea multe in lista noastra si cum in Cydia NU poti adauga surse ... asa ca am decis sa ma intorc inapoi la 1.1.4

Prima data panica ... nu puteam face downgrade imi sarea o eroare in iTunes 7.7

Am descoperit problemele ... sunt tutoriale &^^%^&%& pe web si am inceput sa le urmez

NIMI NU MERGE

Problema este in iTunes dupa ce sterg complet iTunes 7.7 conform indicatiilor in TERMINAL :

defaults write com.apple.iTunes StoreActivationMode -boolean NO
defaults write com.apple.iTunes StoreGeniusMode -boolean NO
killall iTunesHelper
rm -r /Applications/iTunes.app
rm -r /Library/Receipts/iTunesX.pkg
rm ~/Library/Preferences/com.apple.iTunes*
sudo rm -r /System/Library/PrivateFrameworks/MobileDevice.framework

Instalez var 7.5 incerc sa pun iPhone in DFU mode prin ambele metode care le stiu :

1. cu iPhone inchis tii apasat HOME si bagi mufa in spate intra in DFU si iTunes recunoaste un iPhone care necesita Restore
2. cu iPhone deschis tin apasat circa 10 sec POWER + HOME apoi doar HOME si intra in DFU si la fel si iTunes recunoaste un iPhone care necesita Restore

Nici una din metode nu vede iPhone conectat la iTunes ... pur si simplu nu apare in lista Devices in iTunes deci nu pot trece mai departe la partea propriuzisa de Downgrade

INTREBARE : voi cei care azi ai facut Upgrade la 2.0 ati incercat macar sa vedeti merge inapoi Downgrade inapoi la 1.1.4 ... daca DA va rog ajutati-ma si pe mine ... daca NU macar sa stiu si eu sunt singurul IDIOT de pe pamant smile

Daca chiar nu merge datorita noii var de app de la DevTeam ... e stupid macar puteau sa incerce sa vada daca se poate si inapoi ... macar o incercare ce era daca anuntau asta

MERCI

[ Modificat: 20 Iulie 2008 10:28 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

De curiozitate daca rulez un iPlus fara sa fac Restore stie cineva ce se poate intampla ?

SAU

Daca fac Restore in iTunes 7.7 si ii dau Firmware-ul ORIGINAL de la Apple nu cel facut cu PwnageTool 2.0 ... acel FirmWare Customizat ... ce se poate intampla ?

ADICA inainte da eu am cumparat de NOU iphone cu 1.1.4 pe el si faceam Restore tot timpul la Firmware Original cel de la Apple ... acum daca fac la fel Restore la Firmware Original de la Apple 2.0 raman cu o caramida sau o sa am un FirmWare 2.0 Original si daca e POATE merge sa folosesc metodele descrise pe web de altii sa revin la 1.1.4

Ca se pare ca buba e de la acel Firmware facut cu PwnageTool 2.0 de la DevTeam

ce parere aveti ?

[ Modificat: 20 Iulie 2008 11:03 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

eu nu am facut upgrade la 2.0, dar m-am flat intr-o situatie similara, imi dadeau niste erori cand incercam sa-l pun in DFU mode:
nu puteam sa intru in DFU mode prin metodele descrise de tine si am incercat asa !

1.am deschis ifonu
2.l-am conectat la calculator
3.am deschis itunes
4. i-am dat shift+restore (ifonu fiind deschis) si a inceput procesu ... a intrat el singur in toate starile

si gata ! a mers restore

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Deci sa inteleg asa ai facut azi cu PwnageTool 2.0 lansat de cei de la DevTeam update la 2.0

Si apoi cu iTunes 7.7 ai reusit sa faci restore inapoi la 1.1.4

Problema e ca eu DA reusesc sa-l pun in DFU dar NU il vede iTunes ca device ... conform tutorialelor trebuie sa folosesti o var mai veche de itunes am incercat de la 4 / 4.2 / 5 / 6 si nici una din variante cand sunt in DFU cu iPhone nu imi vede iPhone-ul in lista in itunes aici e problema mea ca nu apare ca sa pot apasa Alt + Restore si sai dau calea ctre Firmware 1.1.4

iar in oricare din variantele vechi de itune daca pur si simplu conectez iPhone la iTunes imi sare un mesaj care zice : “aceasta varianta de itunes nu este compatibila cu varinta de soft 2.0 de la iPhone ... va rugam sa faceti update la iTunes la minim varianta 7.7” si gata nu mai pot vedea deloc listat iphone in iTunes

In itunes 7.7 merge sa-l vad iphone-ul dar cand dau alt+restore si dau calea catre Firmware 1.1.4 incepe sa-si faca treaba si apoi o eroare mare spune ca nu poate sa continue de asta au si aparut fel de fel de tutoriale pe web despre cum sa faci downgrade de la 2.0 la 1.1.4 dar se pare ca nu merg aceste tutoriale cu noa app facuta de DevTeam si lansata azi sau ieri

si sa ma ^&*() siteul celor de la http://www.iclarified.com a crapat ... la voi merge ? pote le-a dat lumea fload pt prsti de a indemna luma sa faca upgrate smile

. .
.

REPET daca fac Restore in Itunes la Firmware 2.0 original Apple adica nu folosesc acel iPhone1,1_2.0_5A347_Custom_Restore.ipsw facut cu PwnageTool 2.0 se intampla ceva rau ???

Adica mi se BRICK-uieste telefonul sau o sa am Firmware 2.0 si apoi trebuie doar sa-l deblochez si poate cu Firmware original 2.0 nu cel customizat cu PwnageTool 2.0 pot sa fac apoi downgrade ?

VA rog macar atat trebuie sa stiu ... Restore facut cu Firmware 2.0 Apple original imi distruge iPhone-ul

[ Modificat: 20 Iulie 2008 11:23 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

RESTORE facut cu iPhone1,1_2.0_5A347_Restore.ipsw pe un telefon care initial era 1.1.4

Ce se intampla mi se distruge total telefonul sau doar o sa am un iphone care NU merge pe SIM Romanesc ?

Si daca nici atunci nu reusesc sa revin la 1.1.4 pot oricand sa revin inapoi la prin Restore la iPhone1,1_2.0_5A347_Custom_Restore.ipsw facut cu PwnageTool 2.0

VA rog ???

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

doamne cata disperare smile la mine merge iclarified.com
LST eu nu inteleg un lucru de la tine:
daca tu ai ifone si-l folosesti pentru php-ul si apacheul tau, ce te-a mancat in domnul c** sa faci upgrade la 2.0 ?
stiai f bine ca aplicatii de installer nu mai exista pentru 2.0

vreti voi sa fiti mai smecheri ca a-2-a zi cand va intalniti cu prietenii ifonisti sa le aratati ce ciumegi sunteti voi ?
eu 2.0 o sa am atunci cand o sa-mi pot achizitiona iPhone 3G, pana atunci 1.1.4 !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
virus_luci - 20 Iulie 2008 11:59 PM

daca tu ai ifone si-l folosesti pentru php-ul si apacheul tau, ce te-a mancat in domnul c** sa faci upgrade la 2.0 ?

vreti voi sa fiti mai smecheri ca a-2-a zi cand va intalniti cu prietenii ifonisti sa le aratati ce ciumegi sunteti voi ?
eu 2.0 o sa am atunci cand o sa-mi pot achizitiona iPhone 3G, pana atunci 1.1.4 !

Hai nu mai fii și tu atît de categoric. Fiecare face ce vrea, pînă la urmă. Și LST aștepta niște sfaturi, nu o lecție de morală. Sînt sigur că după ce-și rezolvă problema o să se găsească destui cu niște sfaturi și cu niște link-uri.

@ LST Cred că cel mai sigur e să rămîi la varianta de downgrade de pe iClarified. Și las-o mai moale, ia-o ușurel, că nu e un capăt de țară. Nu încerca cu alt ipsw pentru că e total diferit. 2.0 e mult schimbat de 1.1.x. Că de aia nu e 1.1.5. Cel mai bine e să-i dai un Restore curat din iTunes 7.7, cu Ipsw de la mama lui, tatăl Apple și să faci downgrade la 1.1.4 Probabil de aia nu-ți recunoaște iTunes 7.5 telefonul în DFU, că are suc de ananas înăuntru smile

PS Și, da, are dreptate virusluci, iClarified merge.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
virus_luci - 20 Iulie 2008 11:59 PM

@virus_luci tu ai o problema cu FITZELE ori esti FITZOS ori BA si daca tot suntem brutali ::::

Daca aveam prieteni cu iPhone ii sunam dar ca prin surpriza nimeni pe care cunosc eu nu are iPhone deci sunt cel mai FITZOS din “GASCA” ... daca as mai fi de varsta / gandirea umblatului in GASCA ... una la mana si ... 2 de ce trebuie sa fiu condamnat ca vreau sa vad cum arata si cum se comporta un nou OS ... e alegerea mea daca nu ai ceva ajutator de adaugat mergi mai departe comunist mic ce esti smile

Noi am mai avut o altercatie pe tema FITZELOR tu tot timpul repeti lucrurile astea pe forum si faci toata lume FITZOASA nu zic ca nu sunt si de astia si m-am saturat sa tot te ascult poate la cei 12 ani ai tai sau 20 de prin studentie ma seci la cap cu figuri de genul asta in loc sa raspunzi la o intrebare tehnica ... gandita de tine nu de altii si apoi copiata aici ?

Am pus o intrebare simpla si LOGICA

DACA ai un iPhone manarit cu upgrade la 2.0 facut cu PwnageTool 2.0 lansat acum de curand ... si nu reusesti sa te intorci la 1.1.4 ... atunci ce incerci sa faci sa faci Restore in itunes cu firmware original 2.0 apple ... ce se intampla dupa gandirea ta de NEFITZOS ???

Macar restul NU si-au dat cu parerea pe langa subiect chiar daca au citit ... sau cel putin au citit atent

Mi-am luat inima in dinti si am facut-o ... ei ce s-a intamplat am un tel cu 2.0 care trebuie activat acum sa vad daca reusesc sal fac acel downgrade sa vad daca il vede itunes 7.5

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@toma

Acum imi merge si mie iClarified si incerc acum sa vad daca pot sa fac downgrade

am facut cu inima in dinti restore la 2.0 de la apple cu itunes 7.7

acum am reinstalat 7.5 sa vad ce se intampla

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

bai LST, omul ti-a raspuns de prima oara calm. Doar pentru ca inunzi tu multiple topice cu mesaje mari, doar pentru ca tu crezi ca problema TA si a nimanui altcineva in univers e cea mai importanta pentru toti, nu inseamna ca trebuie sa te zburlesti p’aci.

Chill…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@huk

eu nu am facut upgrade la 2.0, dar m-am flat intr-o situatie similara, imi dadeau niste erori cand incercam sa-l pun in DFU mode:
nu puteam sa intru in DFU mode prin metodele descrise de tine si am incercat asa !

1.am deschis ifonu
3.am deschis itunes
4. i-am dat shift+restore (ifonu fiind deschis) si a inceput procesu ... a intrat el singur in toate starile

si gata ! a mers restore

ce a zis aici virus luci nu prea are legatura cu ce am intrebat eu sau cel putin nu este clar

cand spune am pus in itunes si am dat restore ... pai in ce var de itunes 7.7 sau 7.5 su care deci nu a zis nimic clar dupa parerea mea si am mai intrebat ceva adresat direct lui si a urmat cearta

a si in legatura cu lungimea posturilor mele chiar e asa de important cat scriu ? cu ce te deranjeaza ca scriu eu mai mult am lovit in cineva fizic vorbind prin faptul ca scriu mai mult fata de altii ?

Si nu inund in postul anterior am realizat ca nu e discutie despre partea de downgrade si am incetat acolo sa mai discut despre asta ca sistemul asta de downgrade pare sa fie diferit de cel aparut cu zeci de tutoriale

Si nu inteleg de ce sa nu ma zburlesc ... daca nu putea cineava sa ma ajute sa nu scrie nimic ... nu e prima oara cand se intampla asta

ex acest post : http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/13279/

unde am intrebat si mi-am raspuns pana la urma singur ... dar pentru ca nu e un subiect comun de FITZOSI gata nimeni nu se baga aiurea in dicutii NU ?

[ Modificat: 21 Iulie 2008 12:54 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Moderator

Vezi că mai e un tutorial mai amănunțit. Îl găsești pe Hackintosh. Și mai lăsați, fraților, supărările astea. Că nu “e” bune. Face stres și palpitații. Ura și la gară!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07
LST - 21 Iulie 2008 12:49 AM

@huk

1.am deschis ifonu
3.am deschis itunes

si gata ! a mers restore

ce a zis aici virus luci nu prea are legatura cu ce am intrebat eu sau cel putin nu este clar

cand spune am pus in itunes si am dat restore ... pai in ce var de itunes 7.7 sau 7.5 su care deci nu a zis nimic clar dupa parerea mea si am mai intrebat ceva adresat direct lui si a urmat cearta

a si in legatura cu lungimea posturilor mele chiar e asa de important cat scriu ? cu ce te deranjeaza ca scriu eu mai mult am lovit in cineva fizic vorbind prin faptul ca scriu mai mult fata de altii ?

Si nu inund in postul anterior am realizat ca nu e discutie despre partea de downgrade si am incetat acolo sa mai discut despre asta ca sistemul asta de downgrade pare sa fie diferit de cel aparut cu zeci de tutoriale

Si nu inteleg de ce sa nu ma zburlesc ... daca nu putea cineava sa ma ajute sa nu scrie nimic ... nu e prima oara cand se intampla asta

ex acest post : http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/13279/

unde am intrebat si mi-am raspuns pana la urma singur ... dar pentru ca nu e un subiect comun de FITZOSI gata nimeni nu se baga aiurea in dicutii NU ?

calmează-te…
încercăm să ne ajutăm, nu să ne enervăm, da?
chiar dacă în unele posturi întrebăm și răspundem singuri, indiferent de cât suntem de fițoși

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

GATA m-am calmat AM REZOLVAT am adus totul CRED la normal smile multumesc la toti smile si Scuze de nervi

De remarcat ca am reusit sa fac Restore la 1.1.4 intr-un final fara nici o eroare am scapat de ele ... nici (1015) ... nici (1600) nimic

Singura diferenta care am observat-o inainte in iPlus cand incepea sa-si faca treaba si ajungea la BL inainte spunea ceva de genul : ooppsss BL 4.6 detected si atunci punea BL fake blank 3.9 dar spunea asta ... acum doar a facut activare si atat ... poate sunt eu paranoic si uituc ca nu mai tin mine ???:)

In reusita mea am folosit 2 tutoriale :

Hackintosh

iClarified

Problemele mele anterioare au fost cauzate cred ca de varianta de upgrate facuta cu Pwnage Tool 2.0 ... dupa ce am facut restore in itunes 7.7 la Firmware 2.0 Original de la Apple ... apoi totul a mers ca uns smile

Am mai avut parte de acele erori dar pana la urma la ultimul restore facut in itunes 7.5 nu am mai avut nici o eroare

Ce am de remarcat ... intratul in DFU nu se face cum scrie mai peste tot in 10 sec apasate lalalalal ... corect a fost ca pe Hackintosh

While your iphone is in the cradle - its dock - hold the home button on the bottom and the power button until the screen turns off - then count to 2 - (1 to 1.5 secs)

La final 2 intrebari ajutatoare stiu ca v-am stresat la maxim dar na :

1. stiti o app care poate sa maresca partitia OS de la iPhone cum face Pwnage Tool 2.0 - e singurul lucru care intradevar mi-a placut

2. cum pot sa aflu exact ce varianta de BL am 3.9 / 3.9 fake blank / sau 4.6

MULTUMESC

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Moderator

1 Nu “se egsistă” așa ceva.
2 Dacă ai revenit la 1.1.4, instalează BBinfo (sau cam așa ceva). Și îți apare acolo.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Modem Firmware : 04.04.05_G - asta asa o aveam si inainte
BL Version : 3.9_M3S2 - nu mai stiu cum era inainte ... e 3.9 fake blank sau 3.9 ?

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

1 din 2
1

‹‹ Pareri 2.0      acelasi program pe 2 tel? ››