INAINTE de a zice ca s-a mai discutat asta pe forum sau pe web ascultati putin ![]()
Deci se pare ca metodele clasice care le gasesti la tot pasul pe web pentru a face downgrade inapoi la 1.1.4 nu merg dupa ce faci Upgrade cu noa app PwnageTool 2.0 aparuta azi de la iphone-dev team
De ce tind sa cred asta ???
Azi am facut Upgrade la 2.0 de curiozitate sa vad si eu cu ce vine in plus aceasta varianta de soft ... curiozitate omoara pisica ... am vazut / placut unele chestii dar am ramas dezamagit cand am vazut ca nu pot instala niste app care eu le foloseam cum ar fi anumite Servere Apache / PHP cateva joculete si fel de fel de chestii ...
Si conform mesajului din Cydia ... app pt 2.0 nu sunt inca prea multe in lista noastra si cum in Cydia NU poti adauga surse ... asa ca am decis sa ma intorc inapoi la 1.1.4
Prima data panica ... nu puteam face downgrade imi sarea o eroare in iTunes 7.7
Am descoperit problemele ... sunt tutoriale &^^%^&%& pe web si am inceput sa le urmez
NIMI NU MERGE
Problema este in iTunes dupa ce sterg complet iTunes 7.7 conform indicatiilor in TERMINAL :
defaults write com.apple.iTunes StoreActivationMode -boolean NO
defaults write com.apple.iTunes StoreGeniusMode -boolean NO
killall iTunesHelper
rm -r /Applications/iTunes.app
rm -r /Library/Receipts/iTunesX.pkg
rm ~/Library/Preferences/com.apple.iTunes*
sudo rm -r /System/Library/PrivateFrameworks/MobileDevice.framework
Instalez var 7.5 incerc sa pun iPhone in DFU mode prin ambele metode care le stiu :
1. cu iPhone inchis tii apasat HOME si bagi mufa in spate intra in DFU si iTunes recunoaste un iPhone care necesita Restore
2. cu iPhone deschis tin apasat circa 10 sec POWER + HOME apoi doar HOME si intra in DFU si la fel si iTunes recunoaste un iPhone care necesita Restore
Nici una din metode nu vede iPhone conectat la iTunes ... pur si simplu nu apare in lista Devices in iTunes deci nu pot trece mai departe la partea propriuzisa de Downgrade
INTREBARE : voi cei care azi ai facut Upgrade la 2.0 ati incercat macar sa vedeti merge inapoi Downgrade inapoi la 1.1.4 ... daca DA va rog ajutati-ma si pe mine ... daca NU macar sa stiu si eu sunt singurul IDIOT de pe pamant ![]()
Daca chiar nu merge datorita noii var de app de la DevTeam ... e stupid macar puteau sa incerce sa vada daca se poate si inapoi ... macar o incercare ce era daca anuntau asta
MERCI