Se poate raporta la administratori moderatori si Pm-urile? Nam observat nici un buton, da nu DE CE?
Se pare ca unii useri ar trebui sa invete sa vorbeasca politicos cu ceilalti, si in PM-uri, unii nu o fac nici macar pe forum…:trist:
Vii aici sa alfi parere sa ceri sfaturi, sa afli lucruri noi..depre lumea mac, si nu sa alculti “limbajul de cartier” al unora si nici macar nu dau un sfat concret, doar pareri si supozitii.
corect,mie unul mi-a ramas chestia aia cu sa nu puna in situatie jenanta(sau asa ceva)nici un user care cred ca ar trebui sa fie primul articol din regulament ,pt ca nu se naste nimeni invatat si daca facem greseli nu cred ca e de ras,din contra…....
Se poate raporta la administratori moderatori si Pm-urile? Nam observat nici un buton, da nu DE CE?
Se pare ca unii useri ar trebui sa invete sa vorbeasca politicos cu ceilalti, si in PM-uri, unii nu o fac nici macar pe forum…:trist:
Vii aici sa alfi parere sa ceri sfaturi, sa afli lucruri noi..depre lumea mac, si nu sa alculti “limbajul de cartier” al unora si nici macar nu dau un sfat concret, doar pareri si supozitii.
Ţin să te anunţ că nu sunt de acord cu tine!
Doreşti ca mesajele private să poată fi raportate la admini? Nu ţi se pare eronat?
Ar trebui să iei în considerare că acest forum ţine totuşi de lumea virtuală, nu îţi dă nimeni nicio palmă la propriu.
Trebuie să fii o tipă destul de alintată şi să ai o viaţă foate “high” dacă un comentariu al unui user pe PM ajunge să te jeneze atât de rău încât să deschizi un topic în care să te plângi legat de asta!
Am să îmi dau cu părerea, dar cred că amicii tăi te cataloghează ca fiind acea fată căreia nu îi convine niciodată nimic.
greseste numai si pt faptul ca-si da cu parerea despre ea aiurea-ntranvai
Ai dreptate!
Într-o altă ordine de idei… Eu sunt din “provincie” iar când văd “tramvaiul” mă opresc să-l admir. (ca viţelul la poartă nouă cum ar zice Lenuţa). Tu îl vezi în fiecare zi şi tot nu ştii cum se scrie corect acest cuvânt.
Acum…. fuga, fuga la contul de admin şi înştiinţează-mă pe PM unele chestii
iar polemica dintotdeauna ....stii ,user eu chiar daca sunt din alte locuri sunt mai destept decat tine bla bla bla
andrei nu intelege gresit anumite lucruri .....doar ca ar trebui sa inveti putin sa te si cobori la nivelul celor mai slabi ca tine si sa inveti sa visezi cum ar fi sa fii acolo sus
hai sa nu degeneram in alte chestii mai delicate ca… incerarca sa iti dai seama ca gresesti in mare parte si ati recunoaste o greseala nu e o rusine din contra
andrei nu intelege gresit anumite lucruri .....doar ca ar trebui sa inveti putin sa te si cobori la nivelul celor mai slabi ca tine si sa inveti sa visezi cum ar fi sa fii acolo sus
Nu consider pe nimeni de aici de pe forum inferior mie de aceea fac comentarii acide (aştept să fiu “înţepat” la loc dacă este cazul).
Sunt comentarii care problematizează o anumită părere exprimată într-un topic anume.
Eu critic ideea, nu persoana. Prin urmare aprob comentariul unei persone într-un topic şi îl dezaprob în altul fără să ţin seamă de user-ul în sine.
Nu vă bateți. Dați cu ignore la măgari (sau la cine vreți voi).
Administrator de obicei a reușit să împace pe cei mai mari “dușmani” prin aducerea amândoura la o întâlnire macuser și așezarea pe scaun unul lângă altul cu berea în față. Dar asta necesită ca cei doi “certați” să fie din același oraș...
PM-ul ca Pm -ul il ignoni, nu-l citesti (intrebasem totusi ca poate nu vazusem unde), il faci ciorba si-l dai la catel..de acord dar se vorbeste urat si pe forum cu limbaj neadecvat, si total paralel de topic. asta denota lipsa de respect fata de forum, de userii lui si fata de moderatori. Atata timp cat respect pe cineva astept in schimb acelasi respect.
Bine totusi ca se poate ignora userul userii.
annie ai venit sa-ti aperi sotul tau care le stie pe toate ?
stati voi, cu fitele voastre, acolo in U.A.E, nu ne intoxicati cu aerele voastre de superioritate !