iPhone in elvetia
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06

Coasta pentru public fara cetatenie elvetiana NUMAI 360 euro deblocat. Abonament nu e posibil de facut da ca nu esti cetetean elvetian, dar nu joaca mare rol deoarece noi nu locuim in elvetia wink
In Italia coasta 499 euro…fara abonament (vorbim de modelul ala de 8 giga in ambele situatii…)

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 29.07.06

aduce careva spre vanzare ?

Semnătură 

iMac Core Duo 1.83 Mhz, 2 Gb Ram
8Gb iPod nano 3rd generation

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

despre care iphone este vorba?

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

pai da, si in SUA e 200 de $$$ cel mai ieftin, ala 3G… asa ca pana mea.. important este sa ai drum p’acolo, caci altfel s-or mai gasi vagaune prin lume unde sunt preturile mici smile am auzit ca, precum elvetia nici in Ibiza nu se platesc impozite asa ca va dati seama ce preturi trebe sa fie si p’acolo…

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Sergioo - 21 Iulie 2008 03:36 PM

pai da, si in SUA e 200 de $$$ cel mai ieftin, ala 3G… asa ca pana mea.. important este sa ai drum p’acolo, caci altfel s-or mai gasi vagaune prin lume unde sunt preturile mici smile am auzit ca, precum elvetia nici in Ibiza nu se platesc impozite asa ca va dati seama ce preturi trebe sa fie si p’acolo…

În State e 200 USD cu abonament pe 2 ani la At%t.

Mai sus se vorbea de iPhone 8Gb 3G fără abonament.

Oricum chestia cu iPhone 3G mai ieftin ca cel dinainte este o chestie de suprafaţă.

Înainte plăteai pentru cel de 16 G - 499 USD plus 1200 usd contavaloarea a 24 de luni de abonament (50 usd pe luna). În total 1700 USd (fără taxe)

Acum plătesti 299 pentru iPhone 3G de 16 Gb plus 1680 USD contravaloarea a 24 de luni de abonament (70 usd pe luna). În total 1979 USD (fără taxe)

Făcând balanţa se pare că plăteşti mai mult totuşi pentru iPhone 3G în total. Iar calculele sunt pentru abonamentele AT&T;cele minime!!!

[ Modificat: 21 Iulie 2008 09:01 PM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Se pare ca am noroc. Eu sunt in vacanta in august in Austria la 150km de un magazin Swisscom (Davos). Tocmai ce le-am scris un mail la relatii cu clientii sa-mi confirme ca iPhone-ul cu cartela prepay va functiona si cu sim-ul meu Vodafone. De asemenea am intrebat daca pot sa fac o rezervare pentrul el (din cate vad e cam greu de gasit si in tarile in care s-a lansat).

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
gorrocs - 21 Iulie 2008 09:22 PM

(din cate vad e cam greu de gasit si in tarile in care s-a lansat).

http://iclarified.com/entry/index.php?enid=1550

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Se pare ca deblocate cu adevarat sunt doar in Italia si Hong Kong.
http://support.apple.com/kb/HT1937

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Raspuns de la Swisscom (sau daramarea mitului elvetian):

“Guten Tag Herr Stamatescu

Vielen Dank für Ihre E-Mail. Gerne beantworten wir Ihre Anfrage.

Leider konnte Apple uns per 11. Juli 2008 nicht genügend Geräte liefern.

“Das iPhone 3G erfreut sich enormer Beliebtheit, somit sind die gelieferten Geräte immer wieder schnell ausverkauft. Zeitangaben ab wann man das iPhone erhätlich ist ohne sich auf die Warteliste setzen zu lassen zu müssen, können wir Ihnen leider nicht geben.

Im Moment ist die Nachfrage nach dem iPhone so gross , dass wir uns beschränken mussten nur iPhone an Kunden mit schweizer Wohnsitz und Ausweis oder Aufenthaltsbewilligung C / B abzugeben.

Zu welchem Zeitpunkt wir die Beschränkung wieder aufheben werden, können wir Ihnen leider noch nicht sagen.

Ausserdem ist während der Garantiezeit von 24 Monaten das Gerät auch SIM Locked, daher können Sie während dieser Zeit ausschliesslich SIM Karten von Swisscom benutzen. Nach Ablauf der Frist können Sie das Gerät in jedem Swisscom Shop oder durch unsere Hotline kostenlos unlocken lassen und dann auch andere SIM Karten damit verwenden.

Haben Sie noch Fragen? Gerne beantworten wir Ihnen diese per E-Mail. Oder nutzen Sie unseren
“rund-um-die-Uhr“-Service und wählen Sie die Gratisnummer 0800 55 64 64.”

Cele mai importante informatii pentru cine nu se descurca in germana:
- cererea de iPhone-uri este foarte mare pe moment
- nu se stie cat vor mai dura problemele cu aprovizionare
- din aceasta cauza au limitat vanzarea iPhone doar pentru cetatenii sau rezidentii elvetieni
- telefonul are garantie 24 de luni iar in acest timp este blocat pentru folosirea doar cu o cartela Swisscom; dupa aceasta perioada poate fi deblocat gratuit pentru functionarea cu orice alta cartela in orice magazin Swisscom sau telefonic.

Ultima idee mi se pare cea mai tare, vreti iPhone deblocat, cumparati-l acum si peste 2 ani il veti putea folosi. smile

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
gorrocs - 21 Iulie 2008 11:20 PM

Se pare ca deblocate cu adevarat sunt doar in Italia si Hong Kong.
http://support.apple.com/kb/HT1937

Da, în Italia, fără abonament, cel de 8Gb costă 499 euro iar cel de 16 Gb costă 569 euro… cam ustură!  grrr

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Intr-adevar cand vrei sa scoti 570 din buzunar pentru iPhone incep sa iti vina in minte si neajunsurile lui: camera depasita, nu filmeaza, are bluetooth cu care nu poti sa faci nimic, etc.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

asa au fost si astea ale noastre la inceput . . . cand s-a adus pentru prima data era vreo 2600 roni daca nu ma insel . . .
uite ca si acuma au aia la carrefour iphone (la reducere) de la 2200 ron la 2000 ron !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

‹‹ PwnageTool 2.0.1      iphone blocat din nou? ››