Ma intereseaza achizitionarea unui Mighty Mouse si vroiam sa stiu cum se comporta ( in special in softurile de grafica gen Photoshop ) vestitul scroll.
Are cineva unul ? Niste sfaturi ? Pareri ?
se comporta ok. trebuie curatat din cand in cand, insa in softuri gen Illustrator nu merge scroll si pe orizontala.. iar cel pe verticala e foarte rapid.. so .. sincer… daca nu tii mortis sa ai un mouse alb… nu da banii. eu unu .. imi parre rau ca am dat 2 mil pe el. scroll ala e singura chestie misto, dar nu merita banii astia.
io lucrez cu mighty mouse. scroll nu faceam niciodata oricum:) mai simplu sa apesi space… apare manuta…
Asa ca functionalitate nu e nimic special fata de alte mouseuri. Da arata mult prea misto:) Si odata ce te obinuiesti e chiar tare faza cu un singur buton.
Multumesc pentru raspunsuri, intre timp am si apucat sa-l testez
Ideea e ca nu am dat eu banii pe el, ci firma, deci nu prea as avea de ce sa regret ca am aruncat cu banii in vant cand de fapt puteam sa-mi i-au ceva mai bun. Sunt incantat de el, intradevar scrollul nu-si are utilitate decat pe web momentan.
tocmai tu alex care ai mar si pe pix nu vrei mouse cu mar? hahahah.
mi se par prea butucanoase cele normale acum, dupa cateva zile, sapt dupa ce l-am folosit mi sa parut asa de fapt.
eu folosesc scrollu oriunde, mai combin si cu space bineinteles.
asta de al servici inca n-a facut nici o figura cu scrollu da ala de acasa mai des.
Imi imaginam ca e ceva mai complicat
Sunt oarecum dezamagit, se comporta scroll-ul ciudat: nu functioneaza scroll down pe nici un fel de document inafara de cele din Photoshop si Illustrator ( insa si acolo e putin cam aiurea deoarece trebuie sa fac de fapt scroll inspre dreapta - jos, nu doar in jos cum ar fi normal ).
A functionat normal pana astazi, deci wtf ?
Si-a revenit, ma speriasem.
In loc de hartie / servetel ud presupun ca ar fi indicat o carpa foarte fina ( poate chiar un fel de piele de genul celei cu care se sterg ochelarii ) pentru ca exista riscul ca hartia umeda sa se scamoseze si sa patrunda in interior la rotire mai energica.
@Graft: am aflat de niște șervețele făcute pentru chestii computeristice, numite “Ednet nuștiuce cleaner” (presupun c-or mai fi și alte mărci), care costă 11 RON borcanul de 100 bucăți, sunt îmbibate cu un soi de alcool (dar nu spirt medicinal colorat), și nu se scămoșează oricât ai trage de ele. Bune la șters display-uri, tastaturi și altele. Cică s-ar găsi în Metro, la raionul de CD-uri (o să trec weekendul ăsta să verific).