@Graft: am aflat de niște șervețele făcute pentru chestii computeristice, numite “Ednet nuștiuce cleaner” (presupun c-or mai fi și alte mărci), care costă 11 RON borcanul de 100 bucăți, sunt îmbibate cu un soi de alcool (dar nu spirt medicinal colorat), și nu se scămoșează oricât ai trage de ele. Bune la șters display-uri, tastaturi și altele. Cică s-ar găsi în Metro, la raionul de CD-uri (o să trec weekendul ăsta să verific).
Am luat si eu pentru munca si intradevar sunt mai rezistente, dar n-as zice ca nu se scamoseaza (daca insisti). Atentie la monitoare ca lasa urme, trebuie sa aveti la indemana si ceva bumbac sau servetele obisnuite.
Poate că un astfel de mouse se poate numi atotputernic.
L-am denumit - iMacPc.
Ei nah, bineînţeles că există şi alte posibilităţi, dar în cazul meu nu e pus în reţea Mac cu PC, deocamdată, cînd vor fi în reţea poate că renunţ la idee.
Dar pînă atunci decît să am doi şoareci pe masă mai bine unul prin metoda asta.
Partea 1: Lucram pe iMAC si aveam 1 singur display supersoarecu era super haios, partea proasta e ca-l tinea la tracking maxim desi parca voiam sa-l vad ceva mai vioi pe ecran
Partea 2: Lucrez pe MacPRO si am 2 display-uri plus un paralel mac pe un al 3-lea…... cam ca naiba sa fac drag and drop de pe un monitor pe altul din motive de miscat foarte lent (tracking-ul e dat la maxim), iar miscari isterice din soarec nu ma apuc sa fac, in plus daca-l ridic sa-l mut de colo colo pe birou pierd clickul (deh se termina biroul dom`le).
nici mie nu-mi foloseste scrolul in PS ILL. In INDD il folosesc. asta daca-mi e lene de cmd+j
p.s. pe vremea cand aveam supersoarecu intr-o zi am lipsit de la munca pe motive de gripa naspa. cand am revenit mi-am dat seama ca bila de scrool mergea cumva intepenita in trepte…. logic ca mi-am intrebat colegii de vre-o gluma bizara un misto ceva. ei bine a fost mai grav decat asta. a lucrat colegul *&^$%^ (nu dam nume) la mine la computer. cel al carui nume nu-l rostesc NU SE SPALA PE MAINI domnilor. cred ca nici in ziua de azi nu merge soaecu ala. am incercat intr-o disperare sa-l scufund in alcool rafinat de 98 doar doar s-o dizolva ceva. l-am uscat regulamentar pe calorifer… nu merge dupa cum spuneam.
de MM vorbesti? cred ca trebuie repetat pentru a mia oara, nicio metoda nu e eficienta, rotitele se murdaresc si numai cu mana se poate scoate mizeria.
cat despre partea 2, nu stiu ce fel reusesti dar clickul nu se pierde cand ridici mouseul in aer ca sa-l repozitionezi. sau poate-l tii ca o domnisoara? :D
cred ca din poza-ti poti da seama cum se realizeaza clickul… daca nu-ti spun eu.
se realizeaza prin presarea “carcasei pe talpa” si nu prin apasarea unui buton independent de talpa, asa ca daca-l ridici drum bun click.
asa si crezi ca nu stiu ce vorbesc?
acum nu vreau sa insist pt ca eu n-am mm wireless ca sa vad cu ochii mei, dar poate vrea cineva sa confirme ca si la modelul acela clickul nu dispare cand ridici mouseul (daca stii cum sa-l tii in mana)
vad ca esti si user abia inregistrat, asta ar explica putin situatia.
Confirm… Click-ul nu se pierde cand ridici mouse-ul. Eu am dezactivat butoanele laterale si, cand ridic mouse-ul, il tin de cele doua butoane cu doua degete si cu aratatorul tin click-ul. Merge
Confirm… Click-ul nu se pierde cand ridici mouse-ul. Eu am dezactivat butoanele laterale si, cand ridic mouse-ul, il tin de cele doua butoane cu doua degete si cu aratatorul tin click-ul. Merge
true.
uite la asta nu m-a dus capul. am si o alta pozitie a mainii pe soarec. poate si de asta. il tin mai din varful degetelor.
Confirm și afirm pozitiv! Și la mine se pierde (la șoarecul fără șnur) deși uneori am reușit să îmi îndes degetele și să-l țin de talpă. Dar nu-mi reușește totdeauna și nici confortabil nu pot spune că e. Mai sigur îmi iau spațiu excedentar înainte de DRAG :D
+mouseul meu functioneaza ok in zona bucuresti. daca ma duc acasa la ( 800m deasupra nivelul marii ) mouse-ul meu incepe sa ia razna sare scrollul si butoanele laterale se activeaza in continu +
+mouseul meu functioneaza ok in zona bucuresti. daca ma duc acasa la ( 800m deasupra nivelul marii ) mouse-ul meu incepe sa ia razna sare scrollul si butoanele laterale se activeaza in continu +
Hai că asta e tare.
Ei, ce va asemănător şi pe la mine , cu şoarecii
Al meu , Mouse, a îceput să facă nazuri de cînd l-am adus în Germaia, cred că i s-a ridicat la cap plimbarea.
Cînd era în Romnia făcea tot ce îl rugam, dar acum nu mai vrea daor daca mă umilesc la el.
Dar i-am dat concediu, şi l-am luat la lucru pe fratele său geamăn.
Oare o fi probleme de locaţie geografică?
[ Modificat: 30 Noiembrie 2007 03:10 AM de Eugen M. ]