Păi, se întâmplă că am avut și eu nevoie recent de unul, și vroiam să aibă neapărat WiFi. După căutări îndelungi, și eliminări ale celor ce vroiau doar să-și lichideze stocurile pe barba necunoscătorilor (2 milioane un banal ruter de 4 porturi, fără WiFi sau altceva), am găsit TrendNet TEW-432BRP la Depozitul de Calculatoare, cu 163 RON și 3 ani garanție (184 RON cu tot cu livrare acasă la ușă prin curier, joi seara am dat comanda, sâmbătă a venit).
Instalare banală cu wizard în 5 pași, interfață de administrare web (poate fi accesată și wireless, imediat după ce îl scoți din cutie), merge de o săptămână fără nici o problemă. Are server DHCP, NAT, autentificare WPA (cu Radius server), WEP și WEP-PSK pentru WiFi (știe să și oprească broadcast-ul SSIDului), opțiuni clasice de rutare (inclusiv NAT, RIP1 și RIP2), filtre de acces pe bază de MAC, filtru pentru protocoale și IPuri, virtual-server (forwarding la un range de porturi spre LAN), DMZ și firewall clasic, remote management, vpn-pass-through. Mi se pare ok la banii ăștia
singurul lucru enervant este faptul că nu ține minte ora și data după un restart, dar nu e așa mare deranj.