@exist - si io am asteptat o chestie cat mai concreta. ce a aratat sorin este bun si e in romana, doar ca e pentru cei care nu au nevoie de Installer sau Cydia..
eu am facut totul by the book cum zice aici http://www.iclarified.com/entry/comments.php?enid=1557#commentsanchor ... la sfarsit, sa te nu impacientezi ca o sa-ti intre in Bootloader unde nu va trebui sa faci nimic decat sa privesti.. daca vrei totusi sa si intelegi ce se petrece, poti urmari partea de final a tutorialului postat de sorin mai sus http://www.hackthatphone.com/romania/pwnagetool_2_1st_gen_iphone.html .. partea asta corespunde ambelor tutoriale.. in cam 20-30 de minute fara Sync u should be all done!
Da… Pai am mai reinstalat eu cu iPlus pe cateva telefoane prietenilor de birou. Stiu ca intra in Bootloader. Dar vreau sa stiu daca functioneaza. Asta ca sa nu ma apuc sa dau cu Pwnage in el aiurea, si sa nu mearga. Sa inteleg ca o sa existe doar AppStore ? ...O sa trebuiasca sa folosesc doar aplicatiile Free de acolo ?
pai da, dar nu e doar appstore, mai ai si Cydia care e un fel de installer observ, iti incarca sursele care trebuie, doar ca nu am apucat eu sa ma conectez la Wifi de undeva, astept mai pe seara cand ies..
poti sa-l instalezi cu incredere ca nu este nici o problema.. normal ca nu o sa mai ai aplicatiile de dinainte.. o problema ar fii cu autocorrectu’ la mesaje.. nu ar optiune de dezactivare si nush inca de unde so iau.. in rest totul e ok…
pai da, dar nu e doar appstore, mai ai si Cydia care e un fel de installer observ, iti incarca sursele care trebuie, doar ca nu am apucat eu sa ma conectez la Wifi de undeva, astept mai pe seara cand ies..
poti sa-l instalezi cu incredere ca nu este nici o problema.. normal ca nu o sa mai ai aplicatiile de dinainte.. o problema ar fii cu autocorrectu’ la mesaje.. nu ar optiune de dezactivare si nush inca de unde so iau.. in rest totul e ok…
“Problema 3
PwnageTool nu rulează pe Mac-uri PPC “
Scria acolo… :
Vreau sa spun ca l-am rulat pe un G5 , si a functionat perfect.
Eu l-am făcut cu un mini G4. Nu știu unde ai citit tu că nu merge pe PPC. Dacă ai citit pe hackthatphone, păi asta era “în caz că” nu merge pe un anume PPC. Nu e o regulă. Adică e, că merge.
@toma - da, dubioasa treaba, dar na, o so incerc si io.. cat despre Cydia, l-am rulat si eu intr-un hot spot.. e un fel de installer, insa nu am gasit locul unde pot baga alte surse.. pentru mai multe aplicatii..
cat despre AppStore.. urat, foarte urat ca merge numai cu cont, respectiv cu card.. macar pentru alea free sa fie.. free.. tre sa stau sa ma rog acum de lume sa-mi dea si mie nr cardului and bla bla bla… :| doar ca sa instalez si io 2-3 dracovenii
@toma - da, dubioasa treaba, dar na, o so incerc si io.. cat despre Cydia, l-am rulat si eu intr-un hot spot.. e un fel de installer, insa nu am gasit locul unde pot baga alte surse.. pentru mai multe aplicatii..
cat despre AppStore.. urat, foarte urat ca merge numai cu cont, respectiv cu card.. macar pentru alea free sa fie.. free.. tre sa stau sa ma rog acum de lume sa-mi dea si mie nr cardului and bla bla bla… :| doar ca sa instalez si io 2-3 dracovenii
Problema cu Cydia se va rezolva cu Installer 4.0. Ai răbdare. Problema nr 2, cu AppStore…... dai o bere ?