azi am reusit sa fac contul free cu card romanesc, acelasi care a mers si la itunes store, un Mondo Mastercard de la Transilvania.
interfata extraordinara, integrare buna cu iphoto, modificarile facute pe tel se regasesc imediat pe site, modificarile de pe site nu apar in telefon, iar push la email nu prea pare sa mearga bine
la idisk am 10gb frumos impartiti pe categorii. inca ma gandesc de ce ar merita platit un astfel de serviciu poate totusi gasesc vreun avantaj in cele 60 de zile de trial
Da ... e prima data cand fac asa ceva ... fie ca inainte era .mac si acum e mobileme
Am urmat tutorialul de pe Apple
Open System Preferences, choose MobileMe, and sign in. If you see the .Mac logo instead, select .Mac (sunt pe Tiger si apare .mac) and sign in. Follow onscreen instructions if they appear.
Click the Sync tab. Click the “Synchronize with MobileMe” checkbox and select a sync interval. For the most frequent updates, choose Automatically, which syncs with MobileMe every 15 minutes.*
Click the checkboxes to sync your contacts, calendars, and bookmarks with MobileMe.
Click the Sync Now button.
To make sure your data has synced, go to http://www.me.com, log in, and check Contacts and Calendar.
Si pe contul MobileMe nu apare nimic desi am selectat pe iMac ... MailAcounts si Contacts am dat Sync Now
yapp..tare…
mi-am facut si eu cont de MobileMe, cu un card ING..
sincer, 99$ pe an….cu 20 GB spatiu….si atat de multe facilitati..nu cred ca mai exista asa ceva..sau cel putin nu stiu eu..
daca mai stie cineva un serviciu asemanator, dar care sa fie gratuit..sau pe mai putini bani…sa ne zica si noua, poate facem o comparatie..
overall….serviciul este super OK, din punctul meu de vedere. upload-ul se misca iuncredibil de bine…
facilitatiele pe care le ofera si viteza de raspuns la actiunile utilizatorului este geniala.
am vazut ca daca faci upload cu un fisier arhivat, stie sa il dezarhiveze….si , daca ai nevoie de mai mult spatiu si ai mai multe fisiere, poti sa le arhivezi.
cand am incercat sa dezarhivez un fisier..am fost placut surprins sa vad cat de repede a facut acest lucru - era un fisier ZIP de circa 100 MB..pe care de altfel mi la upload-at in aprox 1 minut jumatate…
acum…sunt multumit…ramane sa vedem daca si dupe cele 60 de zile de trial ma decid sa continui, si sa platesc cei 99 $ pe an…
Numai pentru dropbox as da banii aia. Daca cu el vine syncing mail, bookmarks, calendar etc, works for me.
Pentru cei care nu stiu la ce ma refer dropbox, ma refer la folderul public in care poti copia fisiere, si apoi da link la prieteni sa downloadeze. In special amatorilor care trimit fisiere mari prin mess, si folosesc stiu si eu, rapidshare etc…
Cand iti faci contul, iti pune in “pending” vreo suma?
Am un cont in - (minus) pe care nu il folosesc din cauza unei fraude a cardului iar pana la solutionare nu fac nicio tranzactie.
Astept un raspuns!
Da. Imediat dupa inregistrare, in cont mi-a aparut o tranzactie in desfasurare de 7.05 RON. Dupa vreo 2,3 saptamani banii au fost din nou in cont, utilizabili.
Am un cont in - (minus) pe care nu il folosesc din cauza unei fraude a cardului iar pana la solutionare nu fac nicio tranzactie.
Astept un raspuns!
Salut,
Ma bag si eu in seama, am avut aceeasi mirare si am vb cu suportul Apple. Mi-au spus ca e o procedura standard a banicilor pt a verifica contul, so no worry.
Astept un raspuns!
Salut,
Ma bag si eu in seama, am avut aceeasi mirare si am vb cu suportul Apple. Mi-au spus ca e o procedura standard a banicilor pt a verifica contul, so no worry.
Stiu omule, fac cumparaturi constant in felul asta, si stiu procedura… pana se face shipping-ul ti se pune doar 1 usd in pending. (de regula).
Doream sa stiu daca si in cazul MobileMe e aceeasi procedura. Nu imi fac griji, doar ca nu pot face nicio tranzactie cu cardul acum, nici de 1 usd.
Deci daca ii dau sa-mi fac Trial imi retine doar $1 pending sau imi tine $99 in pending in caz ca nu inchid contul in ziua 60 si in a 61-a sa-mi ia banii?
Deci daca ii dau sa-mi fac Trial imi retine doar $1 pending sau imi tine $99 in pending in caz ca nu inchid contul in ziua 60 si in a 61-a sa-mi ia banii?
Jeez. Vise. Iti ia o suma, care nu este fixa, una modica. Poti nimeri 5 centi, 50 centi, pana pe la vreo 2 euro. Mai mult de atat eu nu am patit pe nicaieri la acest sistem. Banii aia nu pleaca din contul tau, doar ca raman rezervati si nu ii poti folosi (desi unele servicii, ca PayPal, sug cu totul). Dupa o perioada bani sunt returnati (refunded, nu stiu termenul romanesc) si asta basta. Peste 2 luni alegi daca continui cu subcriptionul sau nu.
Da, stiu ca suma poate varia, dar ma gandeam sa nu fie astia de la Apple smecheri sa-mi ia garantie $99 in caz ca vreau sa continui si apoi sa mi-i dea inapoi cand le raspund negativ in ziua 60.