2 din 2
2
MobileMe - cont cu card romanesc
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 22.03.08
sorinc03 - 26 Septembrie 2008 03:10 AM

Da, stiu ca suma poate varia, dar ma gandeam sa nu fie astia de la Apple smecheri sa-mi ia garantie $99 in caz ca vreau sa continui si apoi sa mi-i dea inapoi cand le raspund negativ in ziua 60.

Nu cred ca e legal sa faca asa ceva. De exemplu, la PayPal in TOA are

Credit Card Confirmation Fee    $1.95
This amount will be refunded when you successfully complete the credit card confirmation process.

Daca citea cineva la MobileMe, probabil si acolo e specificat ceva de genul asta.

Semnătură 

“Progress comes only when you’re never proud of yourself”

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
sorinc03 - 26 Septembrie 2008 03:10 AM

Da, stiu ca suma poate varia, dar ma gandeam sa nu fie astia de la Apple smecheri sa-mi ia garantie $99 in caz ca vreau sa continui si apoi sa mi-i dea inapoi cand le raspund negativ in ziua 60.

Nu e o garantie, este un fel de “ping” la card; astfel serverele stiu ca acel card exista si plata este acceptata.

Vei primi e-mail ianinte de expirarea celor 60 de zile prin care vei fi notificat ca expira trial-ul. Multi nu vor continua…

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Mi-am facut si eu cont de trial la me.com. Acum stau intr-un dubiu f mare daca se merita sau nu sa dai 79 euro pe an ptr contul respectiv. Poate ma ajuta si pe mine cineva cu pareri pro si contra. Merci

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

eu am de exact un an si parerea mea ca merita,ai 20gb idisk,ai web gallery,si mai ales daca ai mac si iphone.
ai address book-ul actualizat mereu intre iphone mac si mobileme….plus ca ai si iweb-ul.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

dar mobileme nu iti ofera spatiu pt website…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Ba da, ai 20GB care poti sa-i folosesti si pt. hosting. Limita de trafic e de 200GB/luna (sau 100GB/2 saptamani).

Ei nu iti ofera in schimb si domeniul. Poti sa folosesti web.me.com/username sau sa vii tu cu domeniul de acasa.

Daca folosesti toate serviciile de care se spune aici mie mi se pare un pret ok 79EUR. Plus sa nu uitam ca se gasesc o gramada de coduri de activare pe ebay incepand cu 50$.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu nu folosesc web.me.com deocamdata si tot cred ca merita.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

am inteles. scuze da n-am stiut de existenta web.me.com
De fapt, spune-mi te rog…unde mai exact gasesc acest serviciu de “web-host” al apple? Ca eu unu nu gasesc. Web.me.com ma duce la mobileme features.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Il faci cu iweb

Semnătură 

2 din 2
2