iPhone si Adaptor Wireless pe USB ?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Adaptor Wireless pe USB

Intrebare : acest adaptor e Plug & Play pe orice Mac / PC ... sau necesita drivere ???

Adica de ce intreb asta sa luam asa ... am 1 bucata iPhone + 1 bucata Adaptor WiFi pe USB ... ma duc la orice Mac / PC care nu are WiFi ... pun acest adaptor in portul USB si gata ma pot conecta WiFi cu iPhone ??? sau trebuie sa stau sa instalez Drivere ???

Daca e cu instalat de Drivere nu are rost sa dau banii pe un astfel de Adaptor Wireless pe USB atat timp cat ma pot conecta de orice Mac / PC fara WiFi doar cu cablul de date de la iPhone + Driver necesar

Asta este nedumerirea mea ... acel USB WiFi adaptor e dor Plug&Play;sau necesita Drivere ?

Merci

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Din câte ştiu toate dispozitivele ăstea wifi pe USB necesită drivere…aşa că mai bine rămâi la soluţia cu cablul USB. Şi din câte mi-aduc aminte iPhone-ul nu doar aşa se poate conecta la calculator?Ca să sincronizezi PIM, melodii bla bla? Wifi-ul e doar ca să “intri” în el să modifici fişiere şi să “stochezi” câte ceva…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Varianta WiFI & USB o atacam pe principiul Plu&Play;(portable storage device) nu pe principiul de Sync asta logic ca-l fac cu iTunes

Momentan cu iPhone oriunde vreau sa ma conectez la un Mac / PC asa :

- daca Mac / PC are WiFi Built In ma folosesc de Apple Filing Protocol (AFP) to access iPhone via Finder
- daca Mac / PC nu are WiFi Built In ma folosesc de cablul USB + DiskAid sau un Client FTP cu posibilitate conectare SFTP

Si astept cu inima la gura app celor de la DataCase - Mac or PC Nothing to Install via WiFI

Si sper poate vor face in viitor sa fie si Plug&Play;via USB ca un MemoryStick in situatiile unde Mac / PC - ul nu are WiFi

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
LST - 23 Iulie 2008 12:32 PM

Adaptor Wireless pe USB

Intrebare : acest adaptor e Plug & Play pe orice Mac / PC ... sau necesita drivere ???

Adica de ce intreb asta sa luam asa ... am 1 bucata iPhone + 1 bucata Adaptor WiFi pe USB ... ma duc la orice Mac / PC care nu are WiFi ... pun acest adaptor in portul USB si gata ma pot conecta WiFi cu iPhone ??? sau trebuie sa stau sa instalez Drivere ???

Daca e cu instalat de Drivere nu are rost sa dau banii pe un astfel de Adaptor Wireless pe USB atat timp cat ma pot conecta de orice Mac / PC fara WiFi doar cu cablul de date de la iPhone + Driver necesar

Asta este nedumerirea mea ... acel USB WiFi adaptor e dor Plug&Play;sau necesita Drivere ?

Merci

Toate necesită drivere. Am folosit și eu un Asus wl-167g, mergea și pe Panther și pe Tiger, la început cu kernel panic în Tiger, apoi au rezolvat. Vezi dacă producătorul are drivere, dacă nu încearcă-le pe cele pt modelul citat, s-ar putea să meargă, chipurile astea sînt cam la fel toate, iar producătorul e prin China, cam pt orice model.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…