2 din 2
2
Ce se intampla daca ... ? ...
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Caracal (Olt), Craiova (Dolj)
Macuser din: 01.02.09

Scuze pentru greselile de exprimare sau de ortografie, dar eram aprins, intaratat, nehotarat, plin de mine s.a.m.d.

Semnătură 

I tell you this:
No eternal reward
Will forgive us now
For wasting the dawn
          ~ The Doors

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
Calusarul - 06 Februarie 2009 06:49 AM

Pe bune, acum, are cineva dreptul sa interzica un astfel de lucru? Adica e legal sa declari ilegal asa ceva?

legea delimiteaza ce e voie si ce nu
tu alegi in care parte te joci - e simplu
smile

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)

Probabil bravez eu, dar ma refuz (formal) sa accept inderdictia respectiva!

Intermezzo: Referitor la metalitatea romanilor, balcanicilor: cand n-am argumente, eu recurg la folclor, Cred ca traditia culturala a romanilor nu respecta ea drepturile de autor, dar autorul ala anonim era mai neamt decat neamtul (parerea mea), mai ortodox decat patriarhul si ... (e alta discutie, iar bravez, ma opresc aici).

Pe bune, acum, are cineva dreptul sa interzica un astfel de lucru? Adica e legal sa declari ilegal asa ceva?

Evident, orice interdicție poate fi încălcată. De suferit, suferă doar cei cu cont subțire în bancă, cei cu conturi grase – niciodată.
Nu discutăm aici de mentalitatea balcanicilor, nici de raportul ortodocși-catolici, că deviem mult de la scopul propus.
Cine are frîiele în mînă dictează și legile, tot el le și aplică sau nu. Acuma, tu știi mai bine ce poți și ce nu poți.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Oricine la el acasă este liber să facă ce vrea - să-și pună OSX și pe mașina de spălat dacă dorește.
Treaba e că peste 99% din oamenii care fac asta o fac cu ajutorul unul kit de instalare OSx86 și nu cu un MacOS original cumpărat din magazin.

Cum acel kit de OSx86 constă 99.9% din software proprietar Apple de pe DVD-ul de instalare de MacOS distribuirea sa prin torrente & co este ilegală - piraterie software.

Conform legii este ilegal să îndemni și să înveți pe cineva să facă ceva ilegal.

Așa că vă rog - pe forumul ăsta nu.

Dacă cineva are cojones mari și nu îi e frică de mascații de la BSA și își înregistrează http://www.OSXpePC.ro și face un forum acolo doar despre OSx86 venim și noi acolo și postăm că e interesant din punct de vedere tehnic OSx86-le ăsta.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

După cum spuneam şi mai sus, nu eşti NICIODATĂ proprietarul unui soft. Cumperi doar dreptul de a te folosi de el în anumite condiţii, descrise în licenţă. Orice altceva faci cu el e ilegal. Punct. E la fel cu orice operă. Dacă cumperi un film de la Media Galaxy nu înseamnă că poţi să-ţi deschizi cinematograf. Nu e filmul tău, ai cumpărat doar dreptul de a te uita la el de câte ori vrei la tine acasă.

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Caracal (Olt), Craiova (Dolj)
Macuser din: 01.02.09

deh

[ Modificat: 06 Februarie 2009 10:04 PM de Florin Dia ]
 Semnătură 

I tell you this:
No eternal reward
Will forgive us now
For wasting the dawn
          ~ The Doors

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

Adica e legal sa declari ilegal asa ceva?

DA!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti. sudist
Macuser din: 25.02.07

1. o fi ceva cu fiinta umana (asa, in general); ma gândesc că cei cu PC-uri se străduiesc sa instaleze OSX pe hardware-ul lor, iar cei cu Mac-uri - sa instaleze windows-uri cu/fara BootCamp smile .
2. la Europa, s-au mai bagat unii sa vîndă “hibrizi” PC+OSX. se pare ca la Germanica e voie, adica:  PC+OSX= Love (legal)  LOL

Semnătură 

smile

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

PC+OSX ≠ LOVE
PC+OSX = F(oarte cenzurat)
cui îi pasă de un astfel de hibrid?

eu am mac, tu ai mac, el are mac!
cred că NOI nu avem nevoie de osx rulat pe pc…

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Daca unii vand nu inseamna ca e legal. Daca scrie in ziar nu inseamna ca e adevarat… Uneori legea devine evidenta dupa un proces civil in care clonerii pierd.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

2 din 2
2