2 din 2
2
Marul pe ecran, non stop.
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

ok….treci prin toate etapele alea de creeare a Customize IPSW din winpwn…....bifeaza tot ce trebuie ca in tutorialele de pe net. Dupa ce ai pwn-at iTunes-u cu winpwn si trebuie sa conectezi iPhone-u la comp mai intai de conectare tine apasat 10 sec pe sleep si home….dupa exact 10 sec da drumu la sleep si tine apasat in continuare pe home…cu mana libera conecteaza iPhone-u la comp imediat…...in aprox 5-6 sec o sa iti apara in recovery mode si recunoscut de iTunes. Sper sa mearga….BFT!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.05.08

Am reusit sa-l bag in DFU mode dupa nu stiu cate incercari si i-am dat restore. Am luat un update din appstore si in acelasi timp am intrat putin pe safari. POC! iar s-a blocat… iar DFU + restore. Am incercat sa iau ceva din Cydia. BUF! iar a crapat. ce dracu are ca ma enerveaza la culme….. ca sa nu zic ca de fiecare data cand ii dau sync dupa un restore sta sa faca backup cate n-shpe mii de ore.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

poi atunci e clar ca e ceva nasol pe partea hardware daca tot pica, nu? daca nici dupa restore si iar restore, du-l intr-un service… alta solutie nu vad..

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.05.08

Nu cunosc nici un service aici in Constanta, iar eu momentan n-am drum prin Bucuresti, sau pe oriunde altundeva prin tara. Deci sigur n-are cum sa fie de la soft (winpwn/ipsw/etc/oricare din componentele necesare jailbreak-ului)? Va rog eu….. chiar m-am saturat sa dau un restore dupa altul.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

pai chiar nu prea are cum sa fie de la soft, adik ce ai tu avem si noi.. ma rog, eu sunt pe mac si sunt cu pwnage toolu’, dar tot dracul ala e pana la urma..
daca-l readuci la 1.1.4, tot asa reactioneaza? ai incercat? vezi ce face cand folosesti aplicatiile astea de care vorbeai si daca din nou se blocheaza atunci macar stii sutan’ mie ca e hardware.. ceea ce ar fii pacat.. sper sa ma insel..

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

2 din 2
2