+ SuperMonkey (foarte haios, este greu, chiar daca te obisnuiesti cu controlul, tot este greu, crashuieste des, sa zicem ca merita 10$)
+ Tetris (cel facut de EA, foarte frumos facut, nu isi merita cei 10$ crapa foarte foarte des)
- YouNote (faci diverse notite, cu voce, cu poze, cu pagini web, dar nici macar nu le poti trimite prin mail, e free)
+ Google (un search dragut, rapid, e util cat de cat, e free)
+ Labyrinth (lite ed. e gratis, sunt 10 nivele parca, e acelasi labyrinth din installer dar arata un pic mai bine)
+ Jirbobreak (nu mai stiu daca a fost sau nu free, dar e ok jocul, imi place ca atunci cand iei degetul de pe paleta, intra in pauza automat)
- MarbleMash (am varianta free, promite multe, dar crapa ca dracu’, acelasi concept cu labyrinth)
+ Remote (e free, merge bine, daca ai si un AP Express e si mai utila, nu inteleg de ce nu merge si in landscape)
+ Shazam (una dintre cele mai destepte, utile si haoiase aplicatii, merge si bine)
+ ToDo (cel facut de Erica Sadun, e moca, a primit un update care iti indica si cate to-do’uri ai, merge bine)
- TapTap (nu stiu ce face, cum se joaca daca se joaca, l-a cumparat cineva din magazin si m-am trezit cu el in iphone, nu cunosc pretul, e un gunoi in opinia mea)
- VoiceNotes (a fost free parca, inregistrezi, si atat)
- iDrops (de la ultimul update mie nu imi mai merge, a fost free…)
- iMaze (din nou un labirint, arata urat, merge prost, a fost free)
+ Palringo (este free, este un client de im bun, imi place cum merge, cand o sa fie si notificari in background o sa fie si mai bine)
+ Bubbles (este free, daca dai cu degetul pe ecran apar bule de sapun, pe care le spargi, e fun daca un copil mic pe langa tine)
+ Solar Quest (un joc cu o naveta, ghidezi naveta din accel. arata foarte bine, merge si ok, e unul din cele mai bune jocuri pe care le are, costa 3$)
- Scribble (e free, dai cu degetul, desenezi, nu are prea mult culori, sau grosimi la linia pe care o trasesezi, singurul lucru bun, poti juca un “x si zero” rapid pe el)
- WeatherBug (arata numai in grade “F”)
- BreakClassic (e free din nou, o biluta, o paleta, spargi cuburi, nimic spectaculos)
- VNC (varianta lite e free, dar crapa prea des)
+ IGN Reviews (daca iti plac jocurile video, si citesti review-uri de la ign e foart bun, parca a fost free)
+ Cromag Rally (costa 10$ dolari parca, dar fun to play, arata si ok, controlezi “masina” din accel.)
+ SodaSnap (e free, poti trimite post carduri, pt. cine duce lipsa iCard-urilor din .mac e foarte bun)
- NetNewsWire (cica se sincronizeaza cu clientul de pe calculator, la mine nu s-a intamplat asa, e un rss mediocru spre prost, mai si crapa cand dai zoom pe pagini)
+ BubbleWrap (e free, e pt. copii mici din nou, spargi balonase de aer)
- AIM (e un IM care suport .me si AOL….si atat)
+ Units (costa .99$ este un convertor foarte bun, are cam tot ce ii trebuie, chiar si la curs e ok daca vrei un tiltu informativ, ex 1euro=3536 lei el zice 1euro=3509 lei)
+ Igotchi (este un tamagotchi, e fun, ultimul udate a schimbat destul de multe, costa 3$)
+/- Rotary Dialer (fomezi si suni folosind un telefon cu roata, e fun, a fost free, acum de la update costa 1$, logic ca nu merita banii…)