Probleme mysql pe site
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 25.09.06

Buna,

Uneori cand accesez forumul primesc urmatorul mesaj:

Database Error: Unable to connect to your database. Your database appears to be turned off or the database connection settings in your config file are not correct. Please contact your hosting provider if the problem persists.

Cred ca are de a face cu numarul maxim de conexiuni simultate care sunt acceptate de mysql, se poate modifica din my.ini parca
O zi buna,
Silviu

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 25.09.06

Erorile le vad pe un sistem WinXP SP2 din firefox si IE si sincer nu cred ca sunt “probleme de safari sau mac”, sunt probleme de serverul de mysql, pentru ca pe alte forumuri, gen softpedia.com nu am intalnit eroarea. Eu doar mi-am facut datoria sa raportez adminstratorilor forumului sa caute prin log-urile de mysql sa vada de la ce ar putea fi problema

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Se mai intampla. E de la hostingul siteului. Da refresh sau ai rabdare pana isi revine. Daca dureaza, adminii dau ticket la hosting si se rezolva.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)