Eu propun Administratorului (-lor) sa creeze o sectiune stiati ca ...aici va puteti injura si scuipa si insulta si…..
legat de discutia iphone news in care news sunt parerile unora despre alta natie si viceversa (si nu numai aceasta discutie !) cred ca deja lucrurile au luat-o razna
de ce suntem noi pe acest forum?....pai eu unul sunt pt a invata cate ceva despre merele astea ,sunt pt ca imi place ,sunt pt ca aici gasesti multe chestii interesante etc
ce importanta are daca e unul roman ,altul ungur ,altul tigan(sau rom).......nu ar fi mai bine sa mai deschidem un forum macuser.ro-smecher?
sa va povestesc una :saptamana viitoare am proces cu un spaniol,vecin de al meu care de vreo 2 ani ma tot insulta ca intr-un final sa ajunga sa imi spuna roman de ca..t,roman son of a bitch,roman spurcat si multe altele legat de familie(vii si morti)....pai acum 2 zile nu am mai suportat si am cobarat la el si l-am luat de gat si s-a dus la politie si m-a denuntat spunand ca ii amenint familia….sunt aspecte din viata mea personala si nu au legatura cu voi dar eu cred ca ar fi mai indicat sa ne vedem de MACURILII noastre aici si sa lasam odata chestiile astea cu r….n sau u…r sau mai stiu eu ce
va salut ,cu respect
corect doar ca eu cred ca nu ar trebui sa se intample chestiile astea…asta am vrut sa spun eu in msj ala ...adica sa nu fim rai si sa ne vedem de merele noastre ca de asta suntem aici(parerea mea)
huk,daca nu e cu deranj ,poate ,vb unui user de pe aici sunt eu mai retard ,la ce tip de educatie te referi? generala,lingvistica,viala,educatia de a fi educat…...iar daca te referi la chestia aia cu spaniolul iti marturisesc ca imi pare rau acum ca am pus-o acolo…...
Si tu ai un stil deloc ciudat de a ma enerva cu offtopice… dar asta e o comunitate virtuala, ne calcam pe bataturi, ne raspundem cum avem chef si cum putem… ne oglindim in virtual cum vrem si cum ne vine…