1 din 4
1
Anumite discutii….
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

Eu propun Administratorului (-lor) sa creeze o sectiune stiati ca ...aici va puteti injura si scuipa si insulta si…..
legat de discutia iphone news in care news sunt parerile unora despre alta natie si viceversa (si nu numai aceasta discutie !) cred ca deja lucrurile au luat-o razna
de ce suntem noi pe acest forum?....pai eu unul sunt pt a invata cate ceva despre merele astea ,sunt pt ca imi place ,sunt pt ca aici gasesti multe chestii interesante etc
ce importanta are daca e unul roman ,altul ungur ,altul tigan(sau rom).......nu ar fi mai bine sa mai deschidem un forum macuser.ro-smecher?
sa va povestesc una :saptamana viitoare am proces cu un spaniol,vecin de al meu care de vreo 2 ani ma tot insulta ca intr-un final sa ajunga sa imi spuna roman de ca..t,roman son of a bitch,roman spurcat si multe altele legat de familie(vii si morti)....pai acum 2 zile nu am mai suportat si am cobarat la el si l-am luat de gat si s-a dus la politie si m-a denuntat spunand ca ii amenint familia….sunt aspecte din viata mea personala si nu au legatura cu voi dar eu cred ca ar fi mai indicat sa ne vedem de MACURILII noastre aici si sa lasam odata chestiile astea cu r….n sau u…r sau mai stiu eu ce
va salut ,cu respect

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

WTF e cu pozele astea pe care tot le atasezi?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

poza a fost o bagare unde nu trebuie ale degetelelor fetitei mele ,imi cer scuze stiu cum e treaba cu pozele astea ...mi-a spus psergiu acum vreo luna

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
huk - 26 Iulie 2008 12:04 AM

WTF e cu pozele astea pe care tot le atasezi?

ce sa inteleg cu WTF?work time fun ,what the fuck sau nici una din ambele

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

WTF, cum ar zice Irina Margareta Nistor, inseamna “ce naiba?!”

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

ok am prins ideea….ce norroc avem ca suntem intr-o lume virtuala (aici)ca daca nu ...nu stiu eu ce s-ar fi intamplat smile

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Pe cine prindem ca injura/insulta - ia ban.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

corect doar ca eu cred ca nu ar trebui sa se intample chestiile astea…asta am vrut sa spun eu in msj ala ...adica sa nu fim rai si sa ne vedem de merele noastre ca de asta suntem aici(parerea mea)

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Boly - 26 Iulie 2008 12:16 AM

ce sa inteleg cu WTF?work time fun ,what the fuck sau nici una din ambele

Ia si educa-te… la minutul 1 si 19 secunde…

Poate ar trebui sa ai grija sa nu se mai intample chestiile pe care le faci tu.

[ Modificat: 27 Iulie 2008 04:38 AM de huk ]
Fișiere atașate
The Word Fuck.mp3  (Dimensiune Fişier 505 - Downloads: 401)
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

huk,daca nu e cu deranj ,poate ,vb unui user de pe aici sunt eu mai retard ,la ce tip de educatie te referi?  generala,lingvistica,viala,educatia de a fi educat…...iar daca te referi la chestia aia cu spaniolul iti marturisesc ca imi pare rau acum ca am pus-o acolo…...

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

pun intrebarea aici sa nu deschid alt topic-si ma adresez sefilor-de ce la utilizatori logati scrie 17 si reali mai jos sunt 15?

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

probabil ca sunt unii mai smek care sunt pe invisible.
si eu m-am tot intrebat de unde activez optiunea asta de stealth.

admini! poate ne dati si noua o noua mica optiune de privacy raspberry ar fi binevenita wink

[ Modificat: 07 August 2008 12:56 AM de Aetherius ]
 Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai e la logare… ce vrei sa faca administratorii sa debifeze casuta pentru tine? Iti activezi Screen Sharing sa intram sa debifam? LOL

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

gata am inteles….las punctele pt ca voi reveni asupra acestui subiect

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

@huk
acu´as vrea sa ma insel,dar ai un stil ciudat uneori de a da raspunsuri pe aici….

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

Si tu ai un stil deloc ciudat de a ma enerva cu offtopice… dar asta e o comunitate virtuala, ne calcam pe bataturi, ne raspundem cum avem chef si cum putem… ne oglindim in virtual cum vrem si cum ne vine…

Semnătură 

1 din 4
1