1 din 2
1
Recomandare casti pentru ipod
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Salut, am si eu un ipod video de 30GB si vreau sa imi schimb castile (astea de la apple deja paraie si ma enerveaza). Vreau unele mici, normale, sa zic asa “nu delea iti intra in ureche ca un bine” :p (cum sunt astea de la apple cu care vine din default), si ca pret pana in 100RON - 120RON max
mersi

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu am gasit unele : Sennheiser MX 50 (500489) ... dar nu stiu cat de bune sunt ... poate le are cineva?... daca nu ceva pareri?
PS: am ales sennheiser deoarece am unele mari si sunt foarte multumit de ele.

PS2: m-ar interesa sa redea binisor bassul si sa nu crape dupa cateva luni numa

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

http://www.sony.ro/product/hdo-classic-in-ear/mdr-ed21lp astea mi le-as lua ca cele mai slabe de la ei. doar sa le gasesti, pretul se incadra cand le-am vazut eu.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mersi, par interesante…le-am gasit pe price.ro la 78 lei, la domo si o sa ma duc sa le si testez sa vad daca imi convin (ceea ce pentru mine conteaza)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.02.07

Eu folosesc Sennheiser CX 300 (115 Lei) de apropape un an si sunt foarte multumit de ele.

http://forums.mactalk.com.au/20/24352-sennheiser-cx300-review.html
http://www.ocmodshop.com/ocmodshop.aspx?a=945

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mersi de raspuns….....am vazut si modelul acesta de mai demult, dar cum ziceam in primul post: vreau unele care sa “nu intre in ureche de-a binelea” asa cum fac astea…urmaream unele gen alea de ipod din default

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Nici eu nu suportam castile indesate in urechi m-am obisnuit. Sunt chiar mai comode pentru ca sunt mai mici si se fixeaza mai bine. Basul se aude incomparabil mai bine. Alt avantaj ar fi ca sunt mai putin daunatoare pentru auz fiindca ca izoleaza mai bine si nu trebuie sa dai volumul la maxim in locurile zgomotoase.

Daca totusi vrei doape clasice
http://www.video-s.ro/MX55.htm
http://www.video-s.ro/OMX50.htm

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

eee noesis, chestia cu mai putin daunatoare e foarte discutabila. Parerea unanim acceptata e ca cele in-ear sunt mai daunatoare pentru auz, tocmai fiindca izoleaza mai bine. Chestia cu “nu trebuie sa dai la maxim” nu tine fiindca nu conteaza cit de la maxim dai tu pe scara gradata a playerului, conteaza cat din sunet iti loveste timpanul smile

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai sincer sa fiu deaia prefer castile “old school”, sa zic asa….si pe deasupra totusi mai vreau sa mai aud si o masina care ar putea sa ma calce :p (doamne fereste)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Using headphones at a sufficiently high volume level can cause temporary or permanent hearing impairment or deafness due to an effect called “masking.” The headphone volume has to compete with the background noise, especially in excessively loud places such as subway stations, airplanes, and large crowds. This leads to the disappearance of the normal pain associated with higher levels of volumes.

Canalphones and in-ear monitors have been described as being less likely to cause hearing impairment in noisy environments because much external noise is physically blocked out, allowing the user to listen at lower volume levels. -  Wikipedia

Cum spuneam, in ciuda legendelor urbane, castile care se fixaza pe canal sunt mai putin periculoase. Iar despre siguranta rutiera, pot sa zic ca sunt mai atent de cand folosesc cx300. Ma uit din reflex in stanga si-n dreapta inainte sa traversez strada, si nu ma bazez pe ce se aude.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Nu toate environments-urile sunt noisy insa.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ideea era ca vream unele normale, deoarece daca chiar nu vreau sa aud nimic am unele mari sennheiser care chiar izoleaza si nici nu sunt atat de daunatoare din punct de vedere al bacteriilor (fapt cunoscut la castiile in-ear)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

oricum multumesc tuturor pentru raspunsuri, cred ca am gasit raspunsul in sony-urile http://www.sony.ro/product/hdo-classic-in-ear/mdr-ed21lp astea

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Eu folosesc Sennheiser CX 100. Sint foarte multumit.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Uite inca un fan Sennheiser. smile

M-am uitat peste cateva review-uri ale modelului pe care vrei sa-l cumperi si nu se plange nimeni de probleme. Sa le stapanesti sanatos.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mersi mult wink
Cum sa nu fii fan sennheiser cand iti ofera o calitate a sunetului incredibila.

PS: de cand mi-am luat eu sennheiser-ele mele (HD 212PRO) si-o mai luat inca 2 prieteni de-ai mei :-p

Semnătură 

1 din 2
1