1 din 3
1
Vizionare subtitrare
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.07.08

Salut ,

Sunt sigur ca s-a mai discutat dar nu mai gasesc.
Sunt posesorul unui Macbook de 2,4ghz, de cateva 3 zile, si sunt f incepator in mac os .
Sunt la capitolul vizionare filme , am luat VLC dar nu stiu cum as putea sa vad si subtitarea, sau macar daca se poate cu alt program.

P.S. : E frumos macul, mai greu ca orice program pentru inceput , dar e f interesant.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Greu tare…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

smile), foarte tare, ms
mi-ai descris starea in care ma aflu cat se poate de simplu

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.02.07

Daca subtitrarea are acelasi nume ca si fisierul video, si amandoua sunt in acelasi folder o incarca automat.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.05.06

http://perian.org/

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

mersi mult pentru raspunsuri,
ma asteptam la alte raspunsuri cum ar fi ca nu am cautat mai mult pe forum sau altele,

Numai bine,

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Ne pare rau ca te-am dezamagit smile

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

nu face nimic, imi face placere smile

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Putin off-topic, dar stiti cumva cum se face acelasi lucru la Quick Time si/sau Real Player?

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 

In Quick Time le incarca automat daca instalezi Perian. Vezi doar sa aiba exact acelasi nume cu fisierul video (mai putin extensia evident smile ) si sa fie in acelasi folder. Subtitrarile apar si daca deschizi filmul in Front Row.

Eu prefer Vlc pentru ca e mai versatil, poti modifica fontul, marimea, culoarea etc. In Real Player nu stiu daca se poate. Oricum pana acum n-am vazut film cu stubtitrare in format real media.

[ Modificat: 31 Iulie 2008 06:19 PM de fsd1234hb ]

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
_noesis_ - 31 Iulie 2008 06:16 PM

... Subtitrarile apar si daca deschizi filmul in Front Row…

Cu Frontrow 2 din Leopard nu prea e asa, din pacate. Filmul merge pana apare prima subtitrare apoi ecranul devine negru si asa ramane. Asteptam cu interes o solutie din partea oricui.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Ai dreptate. Ultima oara cand m-am uitat la filme cu subtitrare in Front Row aveam Tiger si mergea automat. In Leopard e mai complicat dar se poate. VideoDrive pune subtitrarea fara reconversie si apoi adauga filmul in iTunes.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

«Quote» Vezi doar sa aiba exact acelasi nume cu fisierul video ... si sa fie in acelasi folder. ...In Real Player nu stiu daca se poate. «Un-quote»

Merge şi în Real Player la fel (adică dacă au acelaşi nume, etc.) În VLC, însă, văd că poţi alege manual fişierul de subtitrare. Am CD-uri cu filme DivX de-ale fi-mei la care subtitrările nu au acelaşi nume şi nu sunt deloc prieten cu VLC-ul, din motive de interfaţă în special.

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

mai sunt jmecherii...

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
_noesis_ - 31 Iulie 2008 11:59 PM

Ai dreptate. Ultima oara cand m-am uitat la filme cu subtitrare in Front Row aveam Tiger si mergea automat. In Leopard e mai complicat dar se poate. VideoDrive pune subtitrarea fara reconversie si apoi adauga filmul in iTunes.

Super link-ul. Mersi!
Tot nu merge in FR2 din Leopard (fara convertire) insa mai sap in sensul asta, poate poate dau de vre-o chichita.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Salut! Știe cineva să mă învețe cum sincronizez o subtitrare cu imaginea? Căci există nenumărate situații în care acest lucru nu se potrivește automat. Eu folosesc Quick Time și nu am reușit să fac acest lucru. Mulțumesc frumos.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

1 din 3
1