MacOSXRumors claims that according to “reliable sources”, Apple is developing virtualization software to be incorporated into the next version of Mac OS X - Leopard. According to the rumor site, the upcoming software is code named “Chameleon” and is being developed alongside both Intel and Microsoft. Virtualization software would potentially allow users to run alternative operating systems alongside Mac OS X. There has been previous discussion about Virtualization Technology support in Intel’s processors.
Microsoft has been reported as being committed to porting Virtual PC to the Intel Macs, but early claims indicated that Apple had “yet to provide developers with the deep hooks needed for such virtualization.” This rumor would suggest that such support may not arrive until Mac OS X 10.5 , Leopard, which is expected to be first demoed at WWDC in August.
While Booting Windows XP on Intel Macs is now possible, many users look forward to using a virtual Windows XP environment alongside Mac OS X. This sort of side-by-side existence would prevent the need for rebooting to use a particular application.
eu cred ca e lucru bun. orice om destept o sa intre in win doar daca are neaparat nevoie, iar ceilalti arunca banii aiurea daca il iau pentru win.
mie mi-ar trebui win de exemplu ca sa pot rula softu de la mp3-u sony dar in acelasi timp mi-e zgarca sa ocup niste spatiu aiurea.
cand o sa vrea apple sa ruleze si osx-u pe win atunci se duce de rapa tot parerea mea.
Pai daca as putea sa rulez nativ aplicatii de Windows, “cot la cot” cu cele din OS X, fara reboot in Windows… WTF??? As spune ca detin computerul ideal! Ce mi-as putea dori mai mult? Daca Apple ar anunta asta, in secunda urmatoare telul meu suprem ar fi sa-mi cumpar un MacBook Pro pe care sa pot rula toate soaftele pamantului.
de fapt daca stau bine si ma gandesc nu e ok. mai bine faceau in wine mai inteligent decat cel de pe linux si sa suporte strict aplicatii care nu exista pentru mac.
MacBook-urile Pro sunt niste super scule de scule! Eu de cand am vazut ce specificatii au la partea grafica am banuit ca o sa rupa gura. N-am eu bani sa dau, ca altfel…
Nu stiti cum se castiga la loto? (e un jeg de program, l-am incercat eu…)
Pai daca as putea sa rulez nativ aplicatii de Windows, “cot la cot” cu cele din OS X, fara reboot in Windows… WTF??? As spune ca detin computerul ideal! Ce mi-as putea dori mai mult? Daca Apple ar anunta asta, in secunda urmatoare telul meu suprem ar fi sa-mi cumpar un MacBook Pro pe care sa pot rula toate soaftele pamantului.
cred ca ai uitat ceva….vei avea nevoie de 2 antivirusi in viitor: pc si mac
ar fii genial sa merga .exe-urile ar rupe si nici nu ar trebui sa mai ruleza si ferestre pt in momentul in care poti sa folosesti marea varietate de softuri disponibile pt windows nu vei mai avea nevoie niciodata de un pc cu ferestre.
E frumos visul da parca apple are cam multe firme de soft care depind de ei si cu care colaboreaza de ceva ani, si im plus si ei fac ceva bani cu softurile lor, astfel nu prea cred ca o sa faca o astel de miscare, cu toate ca de acum o sa spun in fiecare seara o rugaciune sa se intample asta.