1 din 2
1
OS X 10.5 va putea rula mai multe sisteme de operare SIMULTAN
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Deja amețesc smile

http://www.macrumors.com/pages/2006/03/20060324092148.shtml

MacOSXRumors claims that according to “reliable sources”, Apple is developing virtualization software to be incorporated into the next version of Mac OS X - Leopard. According to the rumor site, the upcoming software is code named “Chameleon” and is being developed alongside both Intel and Microsoft.  Virtualization software would potentially allow users to run alternative operating systems alongside Mac OS X. There has been previous discussion about Virtualization Technology support in Intel’s processors.

Microsoft has been reported as being committed to porting Virtual PC to the Intel Macs, but early claims indicated that Apple had “yet to provide developers with the deep hooks needed for such virtualization.” This rumor would suggest that such support may not arrive until Mac OS X 10.5 , Leopard, which is expected to be first demoed at WWDC in August.

While Booting Windows XP on Intel Macs is now possible, many users look forward to using a virtual Windows XP environment alongside Mac OS X. This sort of side-by-side existence would prevent the need for rebooting to use a particular application.

Lucru bun, sau se duce totul de râpă ?

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Din punctul meu de vedere, cu cat ai mai multe optiuni, cu atat mai bine.

Dar e adevarat ca asta poate duce si la confuzie. Plus ca balanta e foarte dezechilibrata acum in favoarea lui Microsoft.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu cred ca e lucru bun. orice om destept o sa intre in win doar daca are neaparat nevoie, iar ceilalti arunca banii aiurea daca il iau pentru win.
mie mi-ar trebui win de exemplu ca sa pot rula softu de la mp3-u sony dar in acelasi timp mi-e zgarca sa ocup niste spatiu aiurea.

cand o sa vrea apple sa ruleze si osx-u pe win atunci se duce de rapa tot parerea mea.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Pai daca as putea sa rulez nativ aplicatii de Windows, “cot la cot” cu cele din OS X, fara reboot in Windows… WTF??? As spune ca detin computerul ideal! Ce mi-as putea dori mai mult? Daca Apple ar anunta asta, in secunda urmatoare telul meu suprem ar fi sa-mi cumpar un MacBook Pro pe care sa pot rula toate soaftele pamantului. smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

de fapt daca stau bine si ma gandesc nu e ok. mai bine faceau in wine mai inteligent decat cel de pe linux si sa suporte strict aplicatii care nu exista pentru mac.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

eu totusi as mai astepta
sa faca macboookurile alea si mai performante smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

MacBook-urile Pro sunt niste super scule de scule! Eu de cand am vazut ce specificatii au la partea grafica am banuit ca o sa rupa gura. N-am eu bani sa dau, ca altfel…
Nu stiti cum se castiga la loto? (e un jeg de program, l-am incercat eu…)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 25 Martie 2006 02:45 AM

Pai daca as putea sa rulez nativ aplicatii de Windows, “cot la cot” cu cele din OS X, fara reboot in Windows… WTF??? As spune ca detin computerul ideal! Ce mi-as putea dori mai mult? Daca Apple ar anunta asta, in secunda urmatoare telul meu suprem ar fi sa-mi cumpar un MacBook Pro pe care sa pot rula toate soaftele pamantului. smile

cred ca ai uitat ceva….vei avea nevoie de 2 antivirusi in viitor: pc si mac cheese

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pe deasupra, cand o aplicatie va crapa, ce va scrie? send this raport to apple/microstift?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
altero - 25 Martie 2006 01:13 AM

Din punctul meu de vedere, cu cat ai mai multe optiuni, cu atat mai bine.

Dar e adevarat ca asta poate duce si la confuzie. Plus ca balanta e foarte dezechilibrata acum in favoarea lui Microsoft.

Pare să urmeze sugestia, pe care am citit-o relativ recent, că - în loc de Switch User sau alături de el – să ai Switch OS. Păi de ce nu? E cool…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

mama…. ce de treba o sa aiba cei de la service… wink

asta e! imi fac firma de service on-line!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 25 Martie 2006 04:41 PM

mama…. ce de treba o sa aiba cei de la service… wink

asta e! imi fac firma de service on-line!

ma bag si eu part time cheese  ma primesti? putin training si se rezolva…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

ar fii genial sa merga .exe-urile ar rupe si nici nu ar trebui sa mai ruleza si ferestre pt in momentul in care poti sa folosesti marea varietate de softuri disponibile pt windows nu vei mai avea nevoie niciodata de un pc cu ferestre.
E frumos visul da parca apple are cam multe firme de soft care depind de ei si cu care colaboreaza de ceva ani, si im plus si ei fac ceva bani cu softurile lor, astfel nu prea cred ca o sa faca o astel de miscare, cu toate ca de acum o sa spun in fiecare seara o rugaciune sa se intample asta.

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

daca s-ar intampla asa ceva ar fi lumea virushilor shi pe macuri!!!!

Shi antivirusii vor umple ramul!!!

Nu cred ca vor risca asta!!
sau ma insel..??

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator

Ar fi virusii de windows pe windows si cei de Mac pe Mac. Nu migreaza sa stii, ca n-au aer pe Mac smile

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

te inseli….
nu vor migra virusii de pe win pe mac
dar e posibil sa apara si virusi de mac ......

1 din 2
1

‹‹ Un filmulet interesant...      Stiri... ››