Arghhhh lalalalala nu va mai aud…
Incetati odata cu “o sa apara virusi pe mac”.
Eu cred ca cei Apple ar fi destepti daca ar lucra cu VMWare pe faza asta. Sincer, o solutie VMWare mi s-ar parea perfecta pentru treaba asta.
Windows-ul ar fi izolat, accesul la resurse bine customizat, etc.
E buna chestia cu multi OS. Apesi pe un buton (oare or sa bage si tasta Windoz… ) treci rapid in Win, apesi din nou - back to OS X. Can’t wait… dar cred ca trebuie mai multi cai putere - nu de alta, dar as vrea sa fac swtich-ul instant - nu sa astept 5 minute pina pot sa misc mauzul… (mai bine restartez… si bootez in Win)
doua butoane unul cu start si unul mai mare pe care sa scrie ctrl-alt-del, ca sa economisesti niste timp cand operezi, doar ca trebuie un material special pt tasta aceea pt ca s-ar uza mult mai repede ca celelalte
According to some of our oldest and most reliable sources within Apple’s software development sector, Mac OS X 10.5 “Leopard” will include a system-level “BitTorrent” filesharing client that can be user-customized to ‘donate’ upstream Internet bandwidth for things like pushing Software Update packages to Leopard users, delivering iTunes Store content, and just about any purpose to which Apple puts its bandwidth. The code in question was only recently developed, as part of a proposal that would probably not be part of the “Leopard Preview” delivered to third-party developers….but rather would be added to the operating system just prior to the “beta” stage that will follow later in the year.
Although implementing the code to secure the data traffic and break it up into pieces so small that individual users who enabled Sharing-Reward accounts would be unable to make any use of the data themselves is actually the easy part, getting Apple Legal and the executive suites to sign off on the concept will be a much larger challenge. A somewhat similar p2p-based banwidth-sharing option was brought up during the 10.4 Tiger development cycle and dismissed out-of-hand because there were no good incentives for users to enter the shadowy world of peer-to-peer networking just to save Apple a few dollars. Now a group of developers at Apple think they have solved the most fundamental issues and want to bring the rest of the company on board.
Rewards would include credit at the iTunes Store and the Apple Store as well as other affililated offers like free airtime minutes for Apple’s forthcoming “iPhone” and the like. Uploads would use a unique port from other types of BitTorrent traffic so that network administrators can see it as separate and handle it accordingly.
Deci pe scurt, ca să scape de costurile de trafic imens când apar noi update-uri, acestea vor fi distribuite prin BitTorrent, și cei care pun la bătaie bandă pentru upload către alții vor primi credit pentru iTunes.
E buna chestia cu multi OS. Apesi pe un buton (oare or sa bage si tasta Windoz… ) treci rapid in Win, apesi din nou - back to OS X. Can’t wait… dar cred ca trebuie mai multi cai putere - nu de alta, dar as vrea sa fac swtich-ul instant - nu sa astept 5 minute pina pot sa misc mauzul… (mai bine restartez… si bootez in Win)
‘Switch OS’ alături de ‘Switch User’ pare un lucru deja testat la Cupertino - se vorbește de asta de luni bune de insider-i. Firește, calculatorul va trebui să aibă ceva resurse suplimentare ca să nu gîfîie (1 GB ram etc.), dar mi se pare un lucru practic realizat, deși nu disponibil deocamdată.
Deci pe scurt, ca să scape de costurile de trafic imens când apar noi update-uri, acestea vor fi distribuite prin BitTorrent, și cei care pun la bătaie bandă pentru upload către alții vor primi credit pentru iTunes.
Foarte buna ideea (care denota si ca se asteapta la o marire a numarului de utilizatori). Doar ca noi degeaba ne donam banda, ca doar nu putem cumpara de pe iTMS. Poate se gandesc si la o solutie pentru “restu’ lumii”...
MacBook-urile Pro sunt niste super scule de scule! Eu de cand am vazut ce specificatii au la partea grafica am banuit ca o sa rupa gura. N-am eu bani sa dau, ca altfel…
Nu stiti cum se castiga la loto? (e un jeg de program, l-am incercat eu…)
Foarte buna ideea (care denota si ca se asteapta la o marire a numarului de utilizatori). Doar ca noi degeaba ne donam banda, ca doar nu putem cumpara de pe iTMS. Poate se gandesc si la o solutie pentru “restu’ lumii”...
pana una alta trebuie sa intram si noi in rand cu lumea, sa mai creasca vanzarile Apple ca sa ne bage un pic in seama.
In ceea ce priveste butarea mai multor sisteme de operare pe mac…. Steve asta e un MARE vulpoi.
De cand a aparul Mactelul toata lumea se gandeste cum sa buteze OSX pe PC, si s-a reusit intr-o oarecare masura. Dar pe el nu-l intereseaza aspectul asta, ci sa creasca vanzarile de hardware. Nu vrea sa-l supere prea tare nici pe Bill, ca de, e ditamai colosul, asa ca impaca si capra si varza. El vinde mai mult hardware, Bill isi vinde mai departe Windows-ul. Problema e de viitor, de cativa ani cel putin. Cum doare macurile pot buta ambele sisteme (si sunt convins ca Steve va tine cu dintii sa nu lase OSX pe PC - adica sa ruleze la adevarata lui capacitate , nu “decent” ca acum) cota lor de piata va fi considerabil mai mare.
Da gata cu previziunile ca nu sunt Brucan