merlin2578
Posted: 26 June 2008 01:38 PM
“Str. Mecet nr 24 (intrare Popa Nan)
Deschis intre 11-17
Media Max (asigura si iPhone service)
021 224 55 13.
Atentie Cridaro: nu e ieftin! Dar partea buna e ca acum ai garantie macar la ecran.
Reparatia dureaza cel mult 3 zile, pretul este undeva la 700-750 RON. Nu stiu daca se merita :(”
—————————————————————————————————————————————
merlin2578 - 26 June 2008 02:38 PM
Am gasit prin drumurile mele un magazin in Piata Sfatului din Brasov. Vindeau acolo iPhone cu garantie 2 ani. Un tip de la vanzari/service, foarte amabil, mi-a spus ca inlocuieste display-ul cu 550 lei. Am vazut lucratura, impecabila. Mi-a aratat chiar si unul desfacut. Daca esti interesat si ai drum in BV, am sa il contactez si va pun in legatura. Probabil trebuie planificat, sa aiba pe stoc display. De inlocuit, il face pe loc. Mergi la un suc si vii cand e gata.
cridaro - 16 July 2008 08:19 PM
Multam fain merlin! Am fost acolo si s-a rezolvat pe loc. Pretul este 550 lei, fara garantie insa. La cei din Bucuresti pretul este de 200 euro cu garantie. Informatiile tale au fost precise si la obiect. Raman dator…
————————SFATUL MEU—————————-> Dai un PM lu merlin si vb cu el…..ai 2 optiuni…..acum depinde cat de mare ai buzunaru sau cat de multa lene ai
….BFT!!