@Chucky ca sa poti dormi linistit, folosesc beejive de foarte mult timp , tocmai de asta si spun, yahoo messenger este o aplicatie slaba, beejive a stabilit un standard(vrei sa iti mai zic ca poti salva si trimite prin mail o conversatie, ca pot customiza dupa cum vreau programul, ca isi face link-uri cu AdressBook-ul etc); nu conteaza ca este gratis sau nu. Dar stiu cum e, strugurii sunt acrii asa ca, stai linistit, foloseste ce vrei si bucurate de ce vrei tu in linistite !
Aici se discuta despre program ce parere are fiecare, in functie de ce am folosit,de ce avem nevoie. De ce incerci sa-ti impui punctul de vedere prin afirmatii deosebit de inteligente cum ar fi “foloseste aia” sau “mizeria aia de push mail” ?! Vino si tu cu argumente cum au veniti si cei “de mai sus” . In fine, eu am incheiat discutia.
@Sergioo , asa este, e buna treaba cu timisul unei poze. Si imi e ok faptul ca atunci cand iesi din el te pune idle.
de pe steul oficial yahoo.
cred ca azi l-au lansat. merge foarte bine.
dai click la Get Messenger si te redirectioneaza la iTunesStore Romania. si merge
@Chucky ca sa poti dormi linistit, folosesc beejive de foarte mult timp , tocmai de asta si spun, yahoo messenger este o aplicatie slaba, beejive a stabilit un standard(vrei sa iti mai zic ca poti salva si trimite prin mail o conversatie, ca pot customiza dupa cum vreau programul, ca isi face link-uri cu AdressBook-ul etc); nu conteaza ca este gratis sau nu. Dar stiu cum e, strugurii sunt acrii asa ca, stai linistit, foloseste ce vrei si bucurate de ce vrei tu in linistite !
Aici se discuta despre program ce parere are fiecare, in functie de ce am folosit,de ce avem nevoie. De ce incerci sa-ti impui punctul de vedere prin afirmatii deosebit de inteligente cum ar fi “foloseste aia” sau “mizeria aia de push mail” ?! Vino si tu cu argumente cum au veniti si cei “de mai sus” . In fine, eu am incheiat discutia.
OK Chucky, ne-am prins! Ofera argumente sau nu mai zice mereu acelasi lucru !
[ Modificat: 10 Aprilie 2009 12:56 AM de Alex Andreescu ]
imi place messu asta pentru ca poti ascunde contactele offline, la IM se pare ca nu mai merge, sau nu vad eu. ce nu-mi place este ca nu poti sa inchizi in grup, nu ma intereseaza sa vad unele contacte si ingreuneaza si scrollul, dar nici IM nu are asta.
IM mai are o chestie desteapta, nu incarca avatarele decat contactelor online, YM imi da impresia ca le reincarca pe toate cand ajung sa fie vizibile in ecran. daca asa face si IM, nu e deranjant.