MAC OS pe PC
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: CONSTANTA
Macuser din: 30.10.07

Salutare tuturor MAC user-ilor…........
        Ma astept sa fiu fluierat avand in vedere ca am PC nu un IMAC dar…...de ceva timp mi-am instalat MAC OS pe PC….singura problema la el, este ca nu beneficiez de sunet. Nu am gasit driver pentru ( Creative AUDIGY 2 )....in rest functioneaza super ok. Am ramas super impresionat de sistemul de operare MAC OSx ... s.a.m.d. Daca nu gasesc driver pentru placa de sunet ma sunt obligat sa ma intorc la WInD@WS cel putin inca 4 luni( pina primesc din USA un IMAC de 24”).
      Va rog sa ma ajutati si pe mine de unde pot descarca drivere neoficiale pentru MAC OSx( in mod special Creative Audigy 2 ).

Multumesc

[ Modificat: 08 Noiembrie 2008 04:40 AM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

crede-ma ca am trecut si eu prin acest “stadiu”.
Apoi am avut mini mac g4, apoi imac g5 17”, iar acum strang bani de imac 24”.
Nu se compara osx86 cu os x.
Nici ca stabilitate, nici ca nimic.
Mai bine mai asteapta sau cauta o placa externa pe usb care sa suporte mac os , si iti va ramane si pe imac wink

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca/NY
Macuser din: 19.02.08

de la creative nu merge pe osx (ca e pe mac, ca e pe osx86) numai sb live 5.1 external (pe usb).

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Buzau
Macuser din: 26.01.08
GeorgeMAC - 01 August 2008 07:02 PM

Salutare tuturor MAC user-ilor…........
        Ma astept sa fiu fluierat avand in vedere ca am PC nu un IMAC dar…...de ceva timp mi-am instalat MAC OS pe PC….

Conform regulilor forumului, pe macuser.ro nu se discuta despre asa ceva, proiectul OSx86 nefiind considerat legal.

Semnătură 

Beware what u wish ... it might came true ...

Macbook Core 2 Duo 2G, 4G RAM, 320G HDD, Superdrive
2 x Macbook Pro 9,2 i5 2,5 Ghz, 8 G RAM, 240 GB SSD

iPhone 1st gen 8G - nefolosit
iPhone 5 16G
iPhone 7 32G
LG Nexus 5X

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Dar cei de pe forumul softpedia sunt neînfricați în fața legii așa că acolo poți să vorbești despre OSX pe PC cât dorești smile Să le transmiți salutări de la macuser smile
Aicea cum marea majoritate au mac de la mama lui - nici nu știm să-ți răspundem smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

Georgica, tata, ia-ti un Mac, chiar si SH, crede-ma, merita. Am incercat si eu OSX pe PC, nu merge…

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07
calinescu26 - 02 August 2008 12:47 AM

Georgica, tata, ia-ti un Mac, chiar si SH, crede-ma, merita. Am incercat si eu OSX pe PC, nu merge…

OSX merge dar nu e OS X wink

Pana nu ai un mac adevarat nu ai sa intelegi diferenta…
E ca si cum te-ai juca starcraft , jocul original si nu cel piratat care are muuulte lipsa (de la voci, pana la descrieri raspberry )

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.04.08

pana una alta, banuiesc ca inafara de Audigy 2SB ai si o placa de sunet on-board, cum ar fi un Realtek. Da-i disable in bios la audigy si enable la aia on-board si te asigur ca aia merge. am avut si eu un pc cu audigy 2 sb si OSx86. E singura solutie pana iti vine iMac-ul.

si sa stii ca au dreptate baietii, oricat de bine ar merge OS X pe pc, e incomparabila experienta pe un mac adevarat.

Semnătură 

MBP 2,2 15-inch
Iphone 1.1.3 8Gb