Model: ianurie 2001. Componente standard: bot negru umed, ochi calzi negri, blana cafenie cu negru si mici accente rosietice. Upgrades: cam cu 7-8 cm mai inalt decat standardul. Acum are 27 de kg. Productie: din bunic de campion, dar fara pedigree si nedus la concursuri. Aspect estetic: foarte bun, de “ursulet de plus”, un mic defect perinatal: coada taiata prea scurt. Procesor: un pic cam lent, dar compenseaza prin afectiune si caldura. Are opriunea de overclocking prin administrarea de mici cantitati de mancare (creste viteza de raspuns de 2-3 ori). Conectivitate/periferice: Se ataseaza instant de oricine are grija de el (testat in unele vacante), practic e de nedezlipit de cine tine mancarea sau biscuitii.
Voce groasa, te face mandru cand latra, dar e just for show. Are aversiune fata de Rotwailleri, dar prietenos in rest (in limita comunicarii cainesti). Accesorii: Vine impreuna cu toate accesoriile necesare (boluri, lesa, perii etc.) + bani de mancare pentru minim un an (in mancare) + bani de vaccin anual + Frontline/Stronghold + bani de trimat/freza Enviroment: E crescut in apartament, dar ii place mult sa aiba o curte a lui, sau sa iti arate cararea pe munte sau sa-ti gaseasca surse de apa proaspata. Media: vine cu DVD cu giga de poze de la nastere pana in prezent.
Motivul donatiei: e chior, schiop si-i cade blana. Glumesc! Plec din tara o perioada mai lunga si nu are cine sa-l tina si nici nu pot sa-l iau cu mine.
Ah, il cheama Jimmy, dar raspunde si la Moronel, caine, jigodie, Iesi afara imputitule!...
Eventualul doritor il poate lua si dupa vacanta.
[ Modificat: 24 Noiembrie 2008 06:42 AM de nevrozel ]
Sincer catzelul este super simpatic, din pacate nu pot sa-l iau, (posesor de 3 pisici).In schimb am vorbit cu cineva din Bucuresti, persoana sta la curte. Duminica astept un raspuns, am trimis pe mail toate posturile de pe aceasta pagina. As fi bucuros sa ajunga la cineva cunoscut, poate cand ajung in Bucuresti o sa-l vad si eu pe catzel.
PS. Persoana nu este utilizator de Apple, sper ca patrupedul sa nu aiba preferinte ... hi hi.
Am gasit cui sa-l dau. E un vecin care il stie de cand era pui, s-a mutat “la tara” cu o curte de 1200m2, a avut un schnauzer pentru care a construit special o veranda ce comunica cu curtea. E incantat de idee si-l ia marti. Are si aprobarea sotiei.
Ooops, minunat, ma bucur ca sa rezolvat. Si eu am incercat sa gasesc o rezolvare, persoana care al vroia pleaca destul de des in delegatii, si nu avea cu cine sa-l lase pe Ham-Ham.Totul e perfect cans se termina cu bine.
Dureros…euthanasia ca rasplata dupa ani de iubire neconditionata. Poate o avea si micutzul asta putin noroc.
Daca era atat de urgent, trebuiau puse anunturi pe multe site-uri de animale….
Nici nu se pune problema de eutanasie sau sa ramana pe strada. Am vorbit cu cel care l-a mai tinut in unele vacante si o sa-l tina temporar dupa 25, pana-i gasesc un stapan. Ti-am explicat asta panini pe IM, cred.
Anuntul l-am pus in imediat ce s-a confirmat plecarea.