1 din 2
1
alegere intre…
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

ma adresez voua in calitate de utilizator amator.
am nevoie de ajutor in alegerea uneia dintre cele 2 camere foto digitale :

sony cyber-shot DSC-H10 :
Lens
• 10x optical zoom
• 6.3 - 63.0mm
• 38 - 380mm (35mm equiv.) 
• f/ 3.5 - 14.4
• Carl Zeiss Vario-Tessar
• 10 elements in 9 groups (including 1 aspheric element)

si

canon powershot SX 100 IS :
Lens
• 36-360mm (35mm equiv)
• 10x optical zoom
• F2.8-4.3
multumesc.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.02.07

Choose unbeatable Canon image quality

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 28.03.06

Uite, da-i un search aici> http://www.dpreview.com şi aici: http://www.steves-digicams.com/
O sa te lamureasca, cît de cît. POate te uiţi şi aici: http://www.f64.ro/det.php?id=410&pid=5460.

[ Modificat: 02 August 2008 10:06 PM de alin ]
 Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

multsam ! sincer, si eu inclinam spre Canon, dar mai bine intrebi…mai ales cand nu esti de meserie.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.10.05

Sa inteleg ca Sony-ul e de recomandat ? Si eu vreau sa-mi iau in curand o camera decenta ca amator.

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
fierarul - 03 August 2008 01:46 AM

Sa inteleg ca Sony-ul e de recomandat ? Si eu vreau sa-mi iau in curand o camera decenta ca amator.

În general, e bun ce-ţi place, ce ai ţinut în mână şi ţi s-a părut că e uşor de folosit şi bun pentru ce faci tu. Încearcă să iei ceva la care să poţi învăţa setări, în funcţie de lumină, locul unde faci foto, tipul de fotografie (macro, landscape etc.). Poţi lua un DSLR la care, mai tîrziu, să poţi adăuga obiective mai bune (pentru genul de fotografie care îţi place).

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

wrong edit

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

DSLR merge doar daca ai o gramada de bani si nu ai ce face cu ei, sau iti vei scoate banii pe camera respectiva lucrand cu ea pt reviste, nunti, etc. Costa prea mult.
Eu am zis ca merg pe Canon in urma sfaturilor mai multor prieteni de pe forum si in urma ideii preconcepute : “Canon face camere foto de mai multa vreme decat Sony”. Acum ai si tu dreptate, e bun ce iti place, iar diferentele dintre cele 2 camere prezentate de mine s-ar putea sa nu fie chiar atat de vizibile.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
calinescu26 - 03 August 2008 05:20 PM

DSLR merge doar daca ai o gramada de bani si nu ai ce face cu ei, sau iti vei scoate banii pe camera respectiva lucrand cu ea pt reviste, nunti, etc. Costa prea mult.

Nu ştiu cum e cu preconcepţia legată de Canon, că eu am un Olympus. Cât despre preţ, diferenţa există (cel mai ieftin e în jur de 1700 RON), într-adevăr, dar există şi o diferenţă de caracteristici/calitate. Mă gândesc, de exemplu, doar la timpul de declanşare, care la aparatele point-and-shoot este sensibil mai mare decât la DSLR.
În fine, succes la căutări.

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

deja forumul macuser incepe sa fie cu sfaturi neterminabile despre camere foto.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

imi cer scuze. e vina mea, dar forumul acesta este singurul in care cineva chiar iti raspunde, si iti da un sfat folositor.
:(

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Stai liniştit. E un forum, pentru Dumnezeu.

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
.ral:cr - 03 August 2008 08:07 PM

deja forumul macuser incepe sa fie cu sfaturi neterminabile despre camere foto.

Ei, nu chiar interminabile, dar oricum problema nu e rezolvabilă, la cîte camere sînt pe piață, chiar nu știi ce să iei.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

uite,eu chiar azi am fost sa ma interesez in privinta unui aparat de fotografiat bun ,si am intrat intr-un magazin de specialitate….
cum ma bate gandul sa fac ceva calatorii vreau sa imi ramana si ceva dupa…..si , cum va spuneam, am intrebat vanzatorul respectiv ce mi-ar putea recomanda pentru un novice care habar nu are ce inseamna sa faci o fotografie de calitate s.a.m.d….
mi-a recomandat canon 1000d pt ca,spunea el, chiar daca e versiune posterioara lui 450d e foarte bun pentru principianti si pentru a incepe sa inveti a face o poza de calitate…
mi-a recomandat canon dintre vreo 7 marci bune…asa ca nu stiu daca e vreo canonmanie dar….

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt, Cluj-Napoca
Macuser din: 03.10.06

Vroiam si eu sa-mi iau un Canon SX 100 IS, dar m-am razgandit cand am vazut ca nu are vizor (eu ma folosesc foarte mult de vizor cand fac poze, poate sa nu fie si cazul tau). In rest mi se pare ok camera. Atentie ca pretul difera foarte mult de la un magazin la altul (cel putin in Cluj). La Carrefour l-am vazut cu 8.700.000 + card 2GB, iar in alta parte era 10.500.000 si fara card.

Semnătură 

There are only 10 types of people in the world: those who understand binary, and those who don’t

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Cel mai ieftin e la f64, 8 sute, cu card cu tot. Se poate comanda. N-as vrea sa le fac reclama, dar imi par si profesionisti, si cu preturile cele mai mici!

1 din 2
1