Azi am fost la Brand Int’l si iata ce am aflat:
- tricourile sunt OK, dar nu asa groase cum ma asteptam: sunt tricouri normale de bumbac;
- partea buna e ca marimile sunt reale. Adica mie imi vine bine un XL (ma asteptam la asta, ca tricourile fiind italiene, italienii fac masuri mari). Eu ma trecusem cu un XXXL, ca de multe ori asta a trebuit sa cumpar ca sa-mi vina. Cine m-a vazut la intalniri, isi poate face o idee despre marimea lui XL.
- asta inseamna ca XXL ar putea sa-i vina lui Sergiu. Din pacate nu au XXXL, dar au zis ca la o adica pot sa faca unul-doua tricouri marime speciala (ar trebui sa am dimensiunile, Sergiu)
- preturi (fara TVA): tricou alb neimprimat = 1,9 €, negru = 2,2 €; imprimare: Led Zepp = 0,35 €, Pink Floyd = 2 €, mar simplu = 0,30 €, mar cu inima = 1,20 €. Neavand nevoie de factura, a zis ca imi face TVAul mai mic, probabil la jumatate.
- a zis ca are nevoie de totul vectorial, ca altfel nu merge cutter plotter-ul (ce-o mai fi asta, stiti voi). De exemplu, la prisma, zicea ca o poate face el vectorial, dar in afara ca ar cere bani pe asta (nu stiu cat), eu zic ca ar fi rusinos pentru atatia Mac useri sa apeleze la un utilizator de Windows (ba mai mult, cred ca si de Corel Draw!!!!). Eu chiar nu ma pricep la chestiile astea.
Deci ar fi nevoie de prisma vectoriala si de marul cu MacUser.ro vectorial. Marul simplu il am vectorial, ca si cele 4 simboluri.