3 din 3
3
Sondaj
alegeti fratilor, "dacu"
tricou alb cu sigla "dacu" M 0
tricou alb cu sigla "dacu" L 0
tricou alb cu sigla "dacu" XL 3
tricou alb cu sigla "dacu" XXL 1
tricou alb cu sigla "dacu" XXXL 1
tricou negru cu sigla "dacu" M 0
tricou negru cu sigla "dacu" L 0
tricou negru cu sigla "dacu" XL 0
tricou negru cu sigla "dacu" XXL 0
tricou negru cu sigla "dacu" XXXL 2
Total voturi: 7
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Tricouri albe “dacu”
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Azi am fost la Brand Int’l si iata ce am aflat:
- tricourile sunt OK, dar nu asa groase cum ma asteptam: sunt tricouri normale de bumbac;
- partea buna e ca marimile sunt reale. Adica mie imi vine bine un XL (ma asteptam la asta, ca tricourile fiind italiene, italienii fac masuri mari). Eu ma trecusem cu un XXXL, ca de multe ori asta a trebuit sa cumpar ca sa-mi vina. Cine m-a vazut la intalniri, isi poate face o idee despre marimea lui XL.
- asta inseamna ca XXL ar putea sa-i vina lui Sergiu. Din pacate nu au XXXL, dar au zis ca la o adica pot sa faca unul-doua tricouri marime speciala (ar trebui sa am dimensiunile, Sergiu)
- preturi (fara TVA): tricou alb neimprimat = 1,9 €, negru = 2,2 €; imprimare: Led Zepp = 0,35 €, Pink Floyd = 2 €, mar simplu = 0,30 €, mar cu inima = 1,20 €. Neavand nevoie de factura, a zis ca imi face TVAul mai mic, probabil la jumatate.
- a zis ca are nevoie de totul vectorial, ca altfel nu merge cutter plotter-ul (ce-o mai fi asta, stiti voi). De exemplu, la prisma, zicea ca o poate face el vectorial, dar in afara ca ar cere bani pe asta (nu stiu cat), eu zic ca ar fi rusinos pentru atatia Mac useri sa apeleze la un utilizator de Windows (ba mai mult, cred ca si de Corel Draw!!!!). Eu chiar nu ma pricep la chestiile astea.
Deci ar fi nevoie de prisma vectoriala si de marul cu MacUser.ro vectorial. Marul simplu il am vectorial, ca si cele 4 simboluri.

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Logo-ul Macuser vectorial l-am atasat intr-un mesaj anterior. Daca vreti si designurile mele pt. embleme, le am si pe alea.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Administrator

OK, deci astea ar fi. Mai ramane sa se hotareasca lumea ce varianta vom folosi (nu mai fac un poll, ca si asa am facut varza forumul asta, sunt vreo 10 topicuri despre tricouri; imi cer scuze, dupa ce se termina povestea poate le comasezi tu Tudor intr-un singur topic, dac se poate)

Cine se baga la prisma? Ar fi cea facuta de methodine aici, dar nu prea respecta prisma originala si ii trebuie o gramada de blur. Poate o poate modifica methodine, sau altcineva?

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Ne editam posturile si schimbam masurile (la mine as lua numai L in loc de XL) sau cum facem?

Aveau si S?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Administrator

Da, scuze am uitat: au si S
Pai, da editati-va posturile. As putea sa va degradez eu cu o masura, dar mai bine editati voi si fac eu alt centralizator.

PS Tudor, tu nu vrei nici un tricou?

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

nu era mai bine sa bagi toate optiunile intr-un singur post si noi spuneam: 2 tricouri dacu L, un tricou prisma L,.... astept pana maine sa vad daca schimb ceva sau nu si ce hotarasti.
e cam greu cu blurul din interiorul prismei ca as face-o eu vectoriala.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea

eu is ametit de cap cu atatea variante, m-ati bagat in ceata cu toate tricourile astea

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

joi seara, facem un tabel, cu creionul pe hirtie =  comanda ferma!

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
altero - 28 Martie 2006 11:21 PM

PS Tudor, tu nu vrei nici un tricou?

Nope, nu port tricouri, prefer camasile cu maneca scurta… ascund burta mai bine LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Administrator
.ral:cr - 29 Martie 2006 12:22 AM

nu era mai bine sa bagi toate optiunile intr-un singur post si noi spuneam: 2 tricouri dacu L, un tricou prisma L,.... astept pana maine sa vad daca schimb ceva sau nu si ce hotarasti.
e cam greu cu blurul din interiorul prismei ca as face-o eu vectoriala.

Da dom’le, am facut o mare varza cu jdemiile astea de topice: scuze!  red face
Acu’ n-am chef, da’ maine ma gandesc la o metoda mai buna, OK?

Pai hai ral, incearca, poate iese misto!

3 din 3
3

‹‹ Stiri...      Tricouri albe mar simplu ››